התלבטות דירה

קנגרi

New member
התלבטות דירה

אנו מחפשים דירה/ בית חדש באיזור ראשון לציון. איפה לדעתכם אפשר לברר ( ואם למישהו פה יש אינפורמציה שיכולה לעזור- נשמח) איזה בתי ספר נחשבים לטובים ביותר בעיר? איזו אוכלוסיה נחשבת לאיכותית ביותר בעיר? נשמח לכמה שיותר תשובות. פשוט אין לנו מושג ירוק מהיכן להתחיל לבדוק נושאים אלו.

Like The Wind

New member
בתי ספר טובים יש לדעתי

במערב הישן (איפה שאני מתגוררת) ויש את דורות בן גוריון שהם חטיבות ביניים טובות מאוד
והגימנסייה הריאלית או גן נחום או רביבים הם התיכונים שנחשבים לטובים באזור.. למה הכוונה בשאלה השנייה

קנגרi

New member
התכוונתי יותר לבתי ספר יסודיים

איך ביה"ס יסודי מישור הנוף? איך נחשבת השכונה? ושכונת "חלום ראשון"? מישהו מכיר?

John the Beatle

New member
אני הייתי

אני הייתי ממליץ על "אשכולות" בית ספר מאוד טוב (למדתי שם)

cobainos

New member
אייאייאיי...בי"ס אשכולות

מלי גל
בכל אופן,הוא מדבר על בתי ספר במזרח...

cobainos

New member
אני יודע

אבל דיברתי על הימים שלי,ועל הימים של רוב בוגרי ביה"ס הזה.

ויקיטה

New member
גם אני מאודד ממליצה על אשכולות

כי גם לומדים שם ברמה טובה מאוד, וגם לומדים להיות בני אדם, מומלץ בחום

הייי לך ,] מה נשמע??

בית ספר יסודי שנחשב לטוב לפי מיטב הבנתי מאחי זה בי"ס הדרים, שלשם הוא התעקש לשלוח את אחיינית שלי .

אמממ../images/Emo134.gif../images/Emo204.gif

אני ממליצה על כל בי"ס יסודי חוץ מ"ידלין". למדתי בו ובאמת שזה בי"ס מעולה ותומך אבל הוא שם דגש בעיקר על החלק החברתי. כשאני והשכבה שלי הגענו לחטיבה הגענו חסריי ידע כמעט לגמריי באנגלית ובמתמטיקה. למרות שעברו עליי הרבה חוויות שם אני ממש לא ממליצה עליו.

cobainos

New member
גרררר...

עד שבי"ס שם דגש על חינוך ילדים להיות בני אדם את באה ואומרת שאת לא ממליצה עליו בגלל הסיבה הזאת? ובחטיבה תמיד יש פערים...פערים שלא כ"כ קשה לסגור.

Matanhirsch

New member
אני שמעתי שבית הספר היסודי ניצנים..

זה בית ספר ממש מעולה..יש להם שם הרבה דברים. אישית..לפי דעתי בקרית גנים ובמערב ראשון(תלוי איפה) יש אוכלוסיה יחסית טובה..וגם החטיבה בסדר והיסודי נגבה.. בהצלחה

ויקיטה

New member
ניצנים אני לא ממש ממליצה

כי אני למדתי באשכולות ואחרי שעברנו לחטיבה התווספו עלינו ניצנים ושמתי לב לפערים ענקיים בינינו לבינהם, במיוחד באנגלית ומחשבים הם היו הרבה יותר חלשים מאיתנו. יש המון נושאים שהתחלנו ללמוד מחדש, בגללם.

cobainos

New member
אשכולות זה בי"ס ברמה גבוהה

לפחות כשאני למדתי שם. דגש על חברה,מוסר וגם על ציונות ו..מורשת,למי שזה חשוב לו.וגם לימודים די ברמה כי הגענו לחטיבה בפור באמת.אני זוכר את זה(לפני 7 שנים...פאק) וכתה ז הייתה ממש קלילה...למרות שזה לא מדד עיקרי. בי"ס יסודי יותר חשוב מבחינת תכנים חברתיים והרחבת אופקים לדעתי. אסור שבי"ס יסודי ימדד ע"פ לימודים ואסור שיהפוך לבית חרושת לציונים. מסכימים איתי?

אמממ יש קצת הבדל../images/Emo134.gif../images/Emo204.gif

הוא לא מחנך ילדים איך להיות בני אדם, הוא מחנך אותם לחלק חברתי, המון הפסקות פעילות, המון פעילויות שונות(כמו הפינת חיות שיש שם..) אבל בכלל אני לא אהבתי את השהות שלי שם, המורות לא מקשיבות, למנהלת לא אכפת מכלום-היא רק עושה בכאילו אכפת לה, יכול להיות הרבה פשע בבי"ס בלי שאף אחד ישים לב... אבל בתאכלס זה בי"ס ממוצע טוב, מה שאני יודעת שאם היו אומרים לי לשלוח את הילד שלי לבי"ס יסודי לא הייתי בוחרת בידלין...

למעלה