התלבטות בקשר לקובה

התלבטות בקשר לקובה

היי, חבר'ה
זו פעם ראשונה שאני כותב כאן, למרות שאני קורא רוב הזמן... התחלתי לקנא בכם מזמן, אבל בקרוב אני מפסיק לקנא, אורז את הדברים ואת ה -
ונוסע לחודשים (זה הכל...), החל מתחילת אפריל. אנחנו רוצים להיות באיזור מרכז אמריקה, עם דגש על מקסיקו וטעימות מהמדינות השכנות, בעיקר קוסטה ריקה וגווטמאלה. ההתלבטות היא לגבי |הגדש|קובה והשאלה היא: האם כדאי להשקיע חודשיים רק במקסיקו וסביבתה, או שכדאי להקדיש חודש פלוס קצת למקסיקו עם טיפטיפה מסביב ועוד חודש מינוס קצת לקובה
האם ההבדלי בעלויות השהייה בין מקסיקו לקובה הן גדולות מאוד (בהנחה שלא שוכרים רכב בקובה)
מראש

ilsh

New member
לגבי מקסיקו וגואטמלה

אני הייתי רק במקסיקו וגואטמלה, חודש וחצי בשתיהן יחד, והיה מהמם. לא הייתי בקובה / קוסטה ריקה, אבל הבנתי שהן אמורות להיות הרבה יותר יקרות. אטרקציות עיקריות: החוף הקריבי במזרח מקסיקו (עיר הנופש הנוצצת קנקון, האי שמולה isla mujeres, טולום, פלאיה דל כרמן), פירמידות המאיה (צ'יצ'ן איצה, קובה ופלנקה במקסיקו, טיקאל בגואטמלה), והרבה טבע (אגמי lagos de montebello, מפלי agua azul וקניון סומידרו במקסיקו, אגם אטיטלן והר הגעש פקאיה בגואטמלה, וגם הרבה הרים, מים וג'ונגלים באופן כללי). שווה בהחלט את סביבות החודשיים, לא יקר ומאוד "אותנטי" ורגוע (שווקים אינדיאניים כמה פעמים בשבוע, למשל בצ'יצ'יקסטננגו בגואטמלה, הכפר סן קריסטובל במקסיקו, בו בכל כיכר יציעו לך לקנות תכשיט, פונצ'ו או ערסל, ולא המון תיירים). ספרדית חובה.

למעלה