D&D!!!! ללא ספקהתלבטות בן שני חוגים
קיבלנו את העלון שבו מפורטים סוגי החוגים. בני (9) מתלבט בן "מבוכים ודרקונים" לבין "פרחי רפואה" משהו יכול לשפוך לי קצת אור על שני החוגים?
בדיוק מה שאני חשבתיD&D!!!! ללא ספק
לא יודעת ספציפית לגבי החוג המוצע, אבל זה משחק קבוצתי נפלא שכולו דמיון. לא אתפלצן ואגיד שזה "טוב לכישורים החברתיים", אבל כן שזה מאוד כיףיחד עם זאת, אם הוא רוצה חוג "לימודי" יותר אז אולי הוא יעדיף פרחי רפואה. אני ללא ספק הייתי בוחרת במבוכים ודרקונים.![]()
גם אני אישית הייתי מעדיפה D&Dבדיוק מה שאני חשבתי
אני מאוד רוצה שהוא יפתח את הכישורים החברתיים שלו. אבל נראה שזה מציק לי יותר מאשר לו. טוב לו ככה, עם חבר וחצי ולא נראה שהוא סובל מזה. אבל הוא מאוד רוצה את פרחי רפואה. חבל שהבחירה היא שלו ולא שלי.
אצלנו היה את שניהםהתלבטות בן שני חוגים
קיבלנו את העלון שבו מפורטים סוגי החוגים. בני (9) מתלבט בן "מבוכים ודרקונים" לבין "פרחי רפואה" משהו יכול לשפוך לי קצת אור על שני החוגים?
עכשיו אני עוד יותר משוכנעתאצלנו היה את שניהם
פרחי רפואה בקרן קרב ו-D&D כחוג אחרי ביה"ס. לכתוב שהבן שלי מאד אוהב מבוכים ודרקונים זה יהיה סופר לשון המעטה. גם מפרחי רפואה הוא נהנה, אבל זה יותר שיעור. בדרך כלל בחוגים יש שיעורי ניסיון. למה שלא ינסה את שניהם ויחליט אחר כך? בהצלחה!
מצטרפת להמלצה על D&Dעכשיו אני עוד יותר משוכנעת
שכדאי לו לקחת את מבוכים ודרקונים, הייתי רוצה לתת לו את שני החוגים אבל יחד עם יום העשרה זה ממש עומס כלכלי. בכל מקרה אני אומר לו שינסה את שניהם ואחר כך יחליט. תודה על התשובות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.