התלבטות בלימודים

התלבטות בלימודים

שלום יש לי בן בן 28 מדריך ספורט ומאד רוצה היום ללמוד הוא רוצה לדעת איזה תעודה הוא חיב שיהיה לו כדיי לתת לאנשים ייעוץ בדיאטות וטיפול בבעיות,,הוא למד כבר 3 שנים ברידמן ובשנה הבאה הוא לא יודע לאן ללכת או הפקלוטה לחקאלות ברחובות או רפואה סינית ,,האם הוא חייב שיהיה לו תעודה דיאטן קליני ??? אולי מישהו יכול לעזור לו הוא מאד מתלבט הוא מאד רוצה לעבוד בעזרה לאנשים בלפתור בעיות רפואיות שקשורות בספורט דיאטות.....תודה רכה

אולי נטורופאטיה?! ../images/Emo176.gif

שיבדוק בקשר ללימודי נטורופאטיה, זה יכול לפתור לו את הדילמה. שיהייה בהצלחה.

כיוון

לפי הבנתי ההתלבטות היא בין נטאורופתיה ללימוד תזונה. לא מזמן נשאלנו פה על ההבדל , אני עניתי תשובה ונאוה חידדה את הנושא בתשובה שאולי יבהירו לך את ההבדלים ויתנו לכם כיוון. אם יש עוד שאלות - בשימחה בהצלחה יעל

קודם כל, למה הוא לא שואל בעצמו?

לפי דברייך, למד בנך המון דברים עד עכשיו נשמע מדברייך שהוא מרגיש צורך בעוד ידע אם כי אני לא בטוחה שברור לי הכיוון שלו. את כותבת שהוא מדריך ספורט את כותבת שהוא למד ברידמן 3 שנים (לא פירטת את התחומים) ואת מדברת עכשיו על ייעוץ תזונתי מה הכיוון שלו? הדרכת ספורט? טיפול באנשים בכלל? טיפול בבעיות ספורט? טיפוח ספורטאים? האם הוא רוצה לעבוד במקום כמו: קו"ח, או שהמגזר הפרטי הוא שאיפתו? יש המון מידע שחסר לי כאן כדי להנחות אותו נכון. אשמח אם הוא ייכנס ויענה על השאלות שהעלתי אשמח אם הוא ישתף אותנו בחזון האישי לו מה הוא באמת רוצה לעשות?

למעלה