התלבטות בין...

thegame1

New member
התלבטות בין...

IRIVER IFP795 לבין CREATIVE RHOMBA NX שניהם בנפח של 512 ובמחיר של עד 800 שח.אם אפשר יתרונות חסרונות בכל אחד, ועל מה היתם הולכים... תודה

Giodor

New member
סדרת rhomba היא הסדרה הזולה

של קריאייטיב. אמנם הם "קריאייטיב" אבל הם לא טובים. לך אל אייריבר!

matke

New member
על*

אני באמת היחיד שקורא פה...

thegame1

New member
אוקי הבנתי שאתה

ממליץ על קריאטיב, תודה ושמתי לב לדבר קצת מוזר בשני הנגנים, בקריאטיב צריך 2 סוללות לארבע עשרה שעות ובאיריבר יש סוללת AA אחת לארבעים שעות, ממה שאני יודע רוב הנגנים עובדים על סוללת AAA אחת בלבד שמספיקה למשהו כמו 40 שעות...

yuv3

New member
לי יש קרייאטיב TX FM

וצריך סוללה אחת לאחותי יש את סידרת הN, וגם צריך סוללה אחת. איפה תכניס בכזה נגן פיצפון 2 סוללות?

thegame1

New member
סוללות AAA

דיי קטנות, וחוץ מזה, זה מה שהיה כתוב בפרטים עליו :S

stardust19

New member
אני הייתי הולך על IRIVER אבל גם

סדרת N של CREATIVE לא רעה....זה ממש תלוי בהחלטה שלך

thegame1

New member
טוב אז...

החסרונות של כל אחד מהם, לפי מה שהבנתי, זה שבקריאיטיב חיי הסוללה קצרים, והאיריבר הוא לא ממש דיסק און קיי, צריך להשתמש בתוכנה מיוחד כדי להעביר אליו קבצים. וכל השאר דומה (איכות שמע, רדיו, הקלטה....) אני צריך לחשוב איזה חסרון משמעותי פחות וכך אני אחליט מה לקנות. אשמח לשמוע דעתכם.תודה.

weird dust

New member
אם האייריבר היה אמריקאי זה היה נכון

לחלוטין. הוא משמש כדיסק און קי אבל בשביל לשמוע מוזיקה יכול להיות שהוא דורש תוכנה. אבל זה גם בתלוי בדגם ולא הכל זהה. ל-דה ריל דיל יש 795 של אייריבר אולי הוא יכתוב איך זה שם.

TheRealDeal

New member
לאחי יש IFP-799 אמריקאי..

זה עובד כDOK עם עדכון UMS ולא צריך שום תוכנה.. אבל הוא מעביר לאט יותר קבצים ושירים מהמחשב

gt-master

New member
IRIVER לוקח בגדול כל קריאטיב

אל תחשוב הרבה.נגני הפלש של קריאטיב נחמדים אבל מרגישים זול. ה IRIVER הרבה יותר איכותי מכל שאר הנגנים

למעלה