התלבטות בין VS150 ל VS125

SaTLaN32

New member
התלבטות בין VS150 ל VS125

שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות הנ"ל. מה עדיף ומה השיקולים בעד ונגד? מבחינת רשיון אין מגבלה. תודה מראש. מרדכי

SaTLaN32

New member
זה מה שאמרו לי במטרו, אבל המליצו על ה 125

השאלה אם לא בגלל שהוא יקר יותר...

rossi46

New member
אם המליצו כנראה שהם יודעים

לדעתי ה 125 זה הגודל המקורי והגדילו את נפח המנוע ל 150 לקבל קצת יותר כח שלפעמים זה גם יוצר בעיות בכלים אין לי את ה Vs125 אבל הוא פשוט ובסיסי אם אתה מחפש קטנוע קטן וזול לעיר לדעתי זה מה שתיקח אם אתה צריך גם משהו לצאת איתו מחוץ לעיר אז אולי שווה לך את ה 150 למרות שאז כבר אולי כדאי לך לקנות את הדינק 200 או משהו כזה שזה כבר יותר כח משמעותית מה הצרכים שלך?

SaTLaN32

New member
בעיקר לתוך העיר

ומגבלת הכסף היא מקסימום מקסימום בהיסטריה 15K. איזה עוד כלים חדשים אפשר למצוא בסכום כזה, חשב מאד שיהיה מקום לדברים בין הרגליים (לפחות ארגז עין גדי :))

rossi46

New member
לא חסר

יש את הmovie 125 שממליצים עליו הוא די מרווח ודי חדשני יש ג'וי רייד 125 שהוא גם סבבה יש דינק 125 או 200 שהוא גם די סבבה אני אישית חושב שכדאי כבר לקנות משהו יותר גדול מ 125 לי היה 125 במשך 3 שנים הוא מעולה בתוך העיר אבל כשאתה יוצא אפילו קצת החוצה הוא מרגיש קצת איטי לדעתי כדאי לך לפחות לקחת ג'וי רייד 200 או דינק 200 אתה יכול לעשות גם מסלול מימון ולשלם את הרוב במזומן ואת ההפרש רק בסיום 3 שנים או בתשלומים

rossi46

New member
לי יש אחד כזה כבר 3 שנים

הוא אחלה קטנוע, בינתיים לא הייתי איתו במוסך חוץ מטיפולים כמובן אבל יש אותו עד 2002 אם אני זוכר טוב, וזה קצת ישן הוא יחסית מודרני לקטנועים מהשנתון שלו (4 שסתומים) לפי מה שהבנתי ה Vs125 די דומה לו מבחינת תצורה שגם דומה מאד ליורו 150 (שאולי התחלף ל Vs150) אתה צריך להחליט אם אתה מחפש משהו בסיסי וזול כמו ה Vs או משהו יותר מודרני ויקר כמו ב HD לפי מה שהבנתי ה HD יחסית חזק ל 125 ולפי המבחן של פול גז מגיע ל 100-105 אמיתיים כלומר יכול לספר לך קצת מעבר ל Vs ה HD גם קירור מים מה שמאפשר למנוע לעבוד יותר חזק(יותר כח) אבל גם יותר מערכות ולכן יותר בעיות למרות שלא שמעתי על בעיות מיוחדות למרות שאם אתה נוסע בעיקר בעיר אתה צריך את מקום האיכסון גם מתחת למושב אני לא ממש יודע מה ההבדל בכח ובמהירות שמוסיף מנוע ה 150 אל מול מנוע ה 125 אבל חשוב להבין שהקטנוע היה במקורו ל 125 ולכן גם שאר המכלולים מתאימים ל 125 ויכול להיות שהמכלולים פחות מתאימים ל 150 למרות שההבדל לא גדול תעשה נסיעת מבחן על שניהם ותחליט מה נוח לך יותר

yohaim2

New member
נשמע כמו סיפור הדיוק-אטילה.בועז,מה אתה אומר?

שמטרו לא יפלו שוב בפח הזה.......

yohaim2

New member
הקפצה לבועז

קפיץ קפוץ.....

yohaim2

New member
מקריאה בפורום ומשמועות

הבנתי שהאטילה היה דיוק עם מנוע יותר חזק,ולכן המכלולים לא עמדו בעומס,והוא היה קורע רצועות כרוני,והאמינות שלו הייתה בקנטים. לכן,נראה לי שמטרו יכולים ליפול גם פה עם קטנוע,שעושי להיות זהה עם מנוע מוגדל,מה שיכול לגרום שוב עומס על המכלולים,וכך נקבל קטנוע לא אמין. בג'וירייד קודם כל יצאה גירסת ה-150,אח"כ ה-200,ורק בסוף ה-125. יש כאלה שטוענים,שגירסת ה-150 אמינה מגירסת ה-200. מכאן ניתן להשיג שגירסת ה-125 אמורה להיות אמינה,אם המנוע יצליח לסחוב את כל המשקל הזה. מבחינת מכלולים,כנראה,לא אמורה להיות בעיה. אולי תכננו את ה-VS מראש כ-150,וכך לא צריכה להיות בעיה. כנראה שנאלץ להמתין למבחן האמיתי,והחשוב ביותר-מבחן הזמן,וכן נתגלח על זקנם של הקונים הראשונים(עם כל הצער שבדבר....).

SaTLaN32

New member
מה הדעות על ה EURO?

ראיתי כמה ביד2 השאלה איך הקטנוע הזה?

למעלה