התלבטות בין DELL ל-IBM

התלבטות בין DELL ל-IBM

אני רוצה לקנות מחשב נייד ומתלבט בין הדגם D610 של DELL לדגם Z60T של IBM אני לא מבין במחשבים עד כדי כך אבל המפרט של DELL נראה לי יותר טוב, מעבר לזה הוא גם יותר זול בצורה משמעותית וכולל 3 שנות אחריות (אגב - מה הכוונה 3 שנות אחריות במעבדה? של מי?) וראיתי את אותו המחשב באתר אחר ב-10,000 כולל הכל (כלומר כולל ההרחבה לג'יגה זיכרון וכו') וכמובן בל נשכח את העובדה שה-IBM די מכוער
למרות זאת שמעתי דברים ממש מעולים על הניידים של IBM שהם עמידים נורא (ועמידות מאוד חשובה לי) שהם מספר אחת בניידים גם מבחינת אחריות ושבכלל הם בנויים בצורה מאוד טובה כולל שקע לניקוז נוזלים או משהו כזה אם נשפכת שתייה על הנייד? האם זה נכון? האם זה באמת שווה את ההוספת 3 אלף ש"ח בשביל מחשב שהוא קצת פחות טוב?? אשמח לשמוע את דעתכם

ועוד דבר מה דעתכם על המפרט

שאליו קישרתי של דל? זה מחשב טוב להרצת משחקים חדשים וחזקים?

nova

New member
ה-Dell די פצצה

יש לו כמה יתרונות על ה-IBM. עם זאת, בעמידות אין כמו IBM. מחשב חזק עם אמצעי הגנה רציניים. האם זה שווה 3000 שקל? שיקול שלך. קח בחשבון גם שסדרת ה-Z עוד לא הגיעה לארץ, אלא רק תתחיל להגיע עוד שבוע-שבועיים.

אני לא לחוץ בזמן ככה שאין לי בעיה

לחכות אבל 3000 ש"ח זה סכום משמעותי.. והבנתי שהרחבת אחריות ל-3 שנים זה עוד 1000 ש"ח ככה שאולי זה יצא יותר מהבדל של 3000 ש"ח בעיקרון אני לא מחפש מחשב שאוכל להפיל כל יום מהקומה השלישית, אבל גם שלא יתפרק על כל דבר קטן ואני אוכל לקחת אותו לכל מקום בלי לחשוש..

carmonle

New member
תבדוק את ה-fujitsu דגם S7020

רכשתי לפני כ-3 שבועות. ערן

בדקתי. המפרט שלו פחות טוב

והמחיר הוא בערך כמו של הדל...והבנתי שהדל נחשבים יותר טובים.. (מבחינת אמינות וכו')

carmonle

New member
למה פחות טוב? היה לי דל d500 ששקל

2.4 ק"ג ועברתי לפוג'יטסו S7020 עם מעבד 1.73 (ניתן לקנות גם עם מעבד יותר מהיר) ששוקל 1.75 או כ-1.9 עם ה-DVD, מסך "14 עם צורב DVD מובנה במארז, קשיח 80 ג'יגה, 1GB זכרון XPP, תחנת עגינה, 3 שנים אחריות. BT, וכד'. עלות כ- 11K ש"ח (קניתי מיניר). שני המחשבים קניה טובה, לפוג'יטסו יתרון של משקל נמוך וזה חשוב. ערן

אבל שאלתי על DELL מול IBM

תודה על ההמלצה אבל לא חיפשתי מחשבים נוספים, אני מעדיף ללכת על DELL או על IBM והדל הנ"ל שוקל 2 קילו ומאה גרם, לא הבדל משמעותי ויוצא יותר זול מהפוג'יטסו.

mey1235

New member
אחי תבדוק מחירים ב EBAY

מצטערת שאין לי קישור פשוט תעשה חיפוש למחשב שאתה רוצה מקווה שעזרתי.

The Zombie

New member
הנה קישור עם חוו"ד על שני המחשבים

הנה סקירה על ה-D610 והנה גם אחת על ה-Z60t מקווה שזה יעזור לך בהתלבטות, בהצלחה

למעלה