התלבטות בין 4 אתרים:

Yuvalkosh

New member
התלבטות בין 4 אתרים:

היי

אני רוצה להזמין חופשה בקלאבמד במרץ.
משיקולי תקציב אנחנו לא נוסעים לקלאב בואל טורנס שהיה מוצלח מאוד בשנים קודמות ומתלבטים בין:
Aime La Plange
Arcs Extreme
Alps D'huez
Serre Chevalier

למישהו יש המלצות על אחד מהם?

תודה

Maoz20

New member
כולם טובים, על מה ההתלבטות ?

לכל אחד מהם יש לו את החסרונות ויתרונות, השאלה היא מה לכם חשוב שיהיה במועדון או בסביבתו.
מעוז

Yuvalkosh

New member
מה חשוב לי:

איכות השלג והמסלולים
אני אישית מאוד אוהב אוף פיסט
בעוד שהאנשים שנוסעים איתי מעדיפים מסלולים אדומים

חשוב לי כמובן שיהיה צורך מינימלי ברכבלים במהלך היום

וכמובן, אם אפשר גם אוכל וחיי לילה טובים

topsoul 360 out

New member
אני יכול להעיד רק על השניים הראשונים..

אני לא אתייחס לקלאבים עצמם כי למיטב הבנתי זה גם לא מה שאתה שואל אבל מבחינת מרחב הגלישה:
מספר המסלולים האדומים (וגם השחורים) בלה פלאן ולז ארק הוא זהה (33 אדומים, 18 שחורים) ככה שמבחינת האנשים שנוסעים איתך זה יהיה כמעט זהה..
מבחינת אוף פיסט, אם שלג טרי הוא משאת נפשך- לה פלאן הוא הכתובת, וזה בגלל הסיבה הפשוטה שהוא נחשב אתר של משפחות ולא מגיעים אליו הרבה ציידי פאודר יחסית.כשהייתי שם לפני מספר עונות בשבוע אחרי סופה משוגעת גם אחרי 4 ימים היה לי קל לראות מהמעליות מקומות נגישים שעוד לא גלשו עליהם..
רק לא לשכוח שלא יוצאים לבד לאוף פיסט..

Maoz20

New member
חיי לילה אנים הצד החזק של צרפת

בסופו של דבר רוב האנשים שמגיעים לקלאב מד לחופשת סקי , לא ממש יוצאים ממנו בערב. (בכל זאת אלכוהול חופשי לא הולך ברגל )
אני תמיד אומר שהאווירה בקלאב תלוייה בהרכב האוכלוסיה שמגיעה באותו השבוע ולכן הייתי ממליץ לך לצאת ל ארקס אקסטרים שבו המועדון הוא ללא ילדים מתחת לגיל 12 ויש סיכוי שיהיו בו יותר מבוגרים ויהיה יותר מעניין בערבים ובלילות.
אזור הגלישה טוב בל זארק ותמיד תוכלו להוסיף כ 50 יורו ולקבל הרחבה גם לאזור לה פלאן.
האוכל בקלאב מד לרוב זהה בכל המועדונים, עם ערבים שבהם יש מאכלי ים,איטלקי וכ"ו.
תהנו,
מעוז

topsoul 360 out

New member
בהתחשב בזה שהוא טס לקלאב מד...

אתה חושב שהתגובה הזאת באמת רלוונטית?
וגם בלי קשר- הוא מבקש עצה לגבי האתר עצמו כמרחב גלישה ולא לגבי חיי הלילה..

הייתי בלא הרבה מועדוני מועדוני קלאב מד ו....

לה פלאן אתר מעולה מבחינת המסלולים וכך גם ול דיז'ר שהייתי בו שנה שעברה, אבל מה לעשות שהאמת היא שמי שמחפש קצת חיי לילה יכול פשוט להיקבר במקומות האלה.
מי שמחפש גם וגם עדיף שינסה מקומות אחרים ולכל דבר יש את הצדדים החיוביים והשליליים שלו.
חוץ מזה וכמו שהקודם אמר- לך ללמוד לקרוא על מה שהבחור מחפש!!!!

topsoul 360 out

New member
*בחורה... וקרה, קורה, טעיתי, מודה...

גם אני יודע לכתוב משפט עם סימני קריאה!!!!!!!

lastnight

New member
פחח... - בחופשת סקי באים לעשות סקי

ורק אח"כ כל הדברים האחרים . ומבחינת סקי נטו , גם המרחבים וגם הסקי אין/אאוט , האתרים במרחב סבוי בצרפת שמים בכיס הקטן את כל מה שאוסטריה יכולה להציע . באוסטריה אין לא פאראדיסקי , לא אספס קילי ובוודאי לא 3 העמקים . ואם הוא בקלאב מד , תהיה לו גם פעילות ערב ( אם יישאר כוח ) .

kefli1

New member
אני ...

הייתי שנה שעברה ב- EXTREME והיה מעולה .כמו שציינו קודמיי המקום ללא ילדים קטנים וצוות ההווי היה מעולה
השנה ב- ALPE DHUEZ יהיה בלאגן ב-03/02 אז אולי לא כדאי להתקרב, אנחנו מגיעים בהמונים
את השאר אני עדיין לא מכיר כך שלא אוכל לחוות דעה

תהנה

alonaski

New member
הי יובל. כנס ללשונית "כלים ומידע"

וחפש "רשמי חופשת סקי" תמצא שם לא מעט רשמים של אנשים מחופשות בכל האתרים והקלאבים שציינת.

Yuvalkosh

New member
האמת שמאוד עזרתם לי

אם שלג טרי הוא משאת נפשך- לה פלאן הוא הכתובת

הכל חשוב לי
אבל מבחינת סדר עדיפויות זה במקום הראשון :)
אני אכוון לקלאב ששם

תודה !

למרות שעכשיו כשאני חושב על זה, צריך שיהיה לי מזל גם עם הקבוצה.
שיהיו צעירים בקטע של אוף פיסט

בשנים האחרונות בואל טורנס הייתי בקבוצות מצויינות והיינו רק באוף פיסט כל השבוע

ואם זה אתר של משפחות אז זה מקטין את הסיכויים לקבוצה שתרצה אוף פיסט....

2 איזי

New member
שהייתי בלה פלאן

בקלאב 2100 היה לנו מדריך מעולה. גיל הקבוצה לא עניין אותו (בעיקר צעירים אבל לא רק) ועשינו מלא אוף פיסט.
שהייתי בארק אקסטרים היו מלא צעירים בקבוצה ורצינו לעוף על ההר אבל המדריך במקרה היה ממש מחורבן.
תזכור שהמחיר של איים לה פלאן וארק אקסטרים מושכים צעירים ככה שלא נראה לי שתהיה בעיה מיוחדת. תקווה שגם המדריך יהיה סבבה.
מבחינת השלג, אני לא יודע כמה הבדל יש בין שני האתרים בהתחשב שהם יושבים באותו מתחם גלישה (פרדיסקי).

למעלה