התלבטות בין 2 ניידים

• פותח הנושא rois5
  • פורסם בתאריך

rois5

New member
התלבטות בין 2 ניידים

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משומש, אני מתלבט בין IBM T43 שהוא כידוע מחשב חזק מאוד הנתונים שלו הם : מעבד סנטרינו 1.8 גיגה זכרון וכרטיס מסך עם 128 מ"ב זיכרון. והשני הוא LG T1 מחשב מאוד יפה קל ודק עם מעבד DUAL CURE וגם גיגה זכרון.. התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 ש"ח ראיתי כבר כל אחד מהדגמים במחיר הזה ואני מתלבט אשמח לעזרה תודה רועי.

kobi 23

New member
על הLG הייתי מוותר מראש

האמת היא שניתן למצוא LG חדש במחירים מצויניים ואני לא בטוח אם LG הייתי קונה. אני לא כ"כ מבין במחירים של יד שניה אבל אני מעריך שהT היא בחירה טובה

rois5

New member
הLG לא יותר מתקדם?

הוא בעל מעבד DUAL CURE לעומת CENTRINO בIBM זה לא עדיף? 2 מעבדים לעומת 1?

eliel11

New member
ה LG יותר מתקדם בהרבה דברים מהT43

ברמת החומרה אבל במחינת מארז וכו ה T43 הרבה הרבה יותר טוב. בוא נגיד ככה, לא הייתי בחיים קונה LG משומש לפני שבדקתי אותו 100 פעם. אגב, מעבד חד ליבה זה לא איזה אות קין, לרוב המשתמשים ההבדל הוא לא ממש מורגש אם בכלל. אתה חייב לפרט יותר מה המפרט של המחשבים שראית. גם כדאי מאד, בעצם חובה, לברר על האחריות שיש להם אם בכלל (אני מיח שלא...) קיצר, תחזור עם יותר פרטים אם אתה רוצה עצה רצינית

eliel11

New member
האמת שמקריאה קצרה על הדגם הזה הוא נראה לא

רע בכלל... http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050488,39098027p,00.htm http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2937&Review=LG+T1+Core+Duo+Notebook אם זה הדגם המדובר יש מצב שזה אחלה דיל, מסך ברזולוציה מעולה עם מעבד מכובד שלפי הביקורות הוא גם שקט וכו. הכל עניין של מחיר ואיך שמרו עליו כמובן...

kobi 23

New member
הסיבה שכתבתי לוותר על הLG

זה בלי קשר למפרט שלו שבטח טוב יותר מהIBM אלא בגלל האמינות שלו והאיכות. הT של טינק פאד הינו מחשב הרבה יותר אמין ועמיד מהLG האמת שאני לא מת על המחשבים של LG גם כחדשים , וגם בגלל זה כתבתי שאני מעדיף את הT. כמו כן , המחשבים שלהם נמכרים במחירים יחסית אטרקטבים ולדעתי לא משתלם כלל לקנות משומוש שלהם. אם משומש אז אך ורק מסדרות עיסקיות

kobi 23

New member
נ.ב

אני לא מומחה גדול למחירים של משומשים אך אני חושב ש3000 זה ממש ,אבל ממש יקר מדי למחשב משומש. אתה יכול להוסיף עוד 500-1000 ש"ח ולצאת עם מחשב בתול. אל תוציא יותר מ1500 על מחשב משומש

eliel11

New member
מסכים איתך

אבל יכול מאד להיות שהמחשב במצב מצויין והוא נשמר היטב על ידי בעליו. זה כן נראה מחשב טוב... פשוט נראהלי שווה בדיקה אבל ברור שרוב הסיכויים שT יהיה עדיף, בטח כמשומש

rois5

New member
תודה לעונים ,אז ככה...

T43 במחיר של 2500 ש"ח 1.7 סנטרינו 128 מ"ב כרטיס מסך 1 גיגה זכרון ו60 גיגה הארד דיסק המחשב במצב מעולה סוללה מספיקה לשעתיים . מה אתם אומרים? לקנות?

למעלה