התלבטות בין 125

niriq

New member
התלבטות בין 125

קראתי כבר את מה שאפשר, ניסיתי בנסיעת מבחן את שניהם, ושניהם סבבה. אני עדיין לא יודע מה לבחור: מובי או VS אני קצת חושש מלקנות וי-אס בגלל שהוא חדש ולא מכירים אותו מה אתם אומרים מה כדאי? אהההההההההההה...

rossi46

New member
אל חשש...

אומנם ה VS חדש , אך המכלולים שמותקנים בו מוכרים, מה עוד שהוא קטנוע בסיסי מקורר אוויר כך שאין הרבה מערכות שאמינותם עדיין לא הוכחה המנוע שלו די מוכר שקטנועים קודמים ונחשב אמין אין לךמה לדאוג בקשר לקנייתך כך או כך תקבל קטנוע איכותי אם אתה קונה יד שנייה תחפש את הכלי שמצבו יותר טוב ולפי זה אם אתה קונה חדש תלך לשני היבואנים ותראה אצל איזה יבואן אתה מקבל יותר מתנות בעת קניייתך כמובן ספר להם שרכבת על שניהם ואתה מרוצה משניהם, ואתה נורא מתלבט תן להם לשכנע אותך ולצפר אותך.

niriq

New member
הבנתי ש

בגלל שהוא חדש אז סיכויי המכירה שלו הם פחות מאשר של המובי(בהמשך)... זה יכול להיות בעיה?

yoni3003

New member
אני קניתי VS והייתה לי את אותה התלבטות

העניין הוא שהמובי קטנוע מצויין אבל בגלל שהוא בעיקר משרת שליחים המחירון שלו יורד יותר מוקדם לי להגיד לך חוות דעת על הVS כי אני בהרצה (60 קמ"ש ממש מבאס).למרות ששכן שלי קנה כזה ויש לו כבר 7000 ק"מ בלי בעיות מדובר בכלי יפה יותר(לדעתי) וגם אני נשארתי עם סאן יאנג בגלל המוסך שאני אוהב ומכיר (שזה גם חשוב) בכל מקרה אם תחילט ללכת על VS תשלח לי מסר עם הטלפון שלך ואני יעביר את זה לסוכן ותקבל אחלה הטבות(ארגנתי קנייה מרוכזת וכבר יש כמה חברים בפורום שכנראה גם יקחו כי השגתי תנאים טובים) בכל מקרה שנהם קטנועים טובים וכמעט באותו מחיר... שיהיה בהצלחה והכי חשוב סע בזהירות (-:

duduzaar02

New member
מנסיון של חודש רכיבה די אינטנסיבית על ה-VS

ולאחר שנסעתי תקופה מסוימת על המובי אני חושב שבסיכום הכללי ה-VS הוא קטנוע טוב יותר מהמובי. יתרונות VS- מנוע חזק ומהיר יותר- היתרון הבולט ביותר, נוחות גדולה יותר לרוכב ולמורכב (למרות שזה כמובן אינדבדואלי), מקום איחסון גדול יותר (תא מטען+מדרס), מראה יפה וחדשני יותר (עניין של טעם כמובן), יתרון משמעותי בנוחות ובהרגשת הבטיחות בנסיעה בין עירונית (בנסיעה העירונית שני הקטנועים מצוינים). יתרונות מובי- קל יותר, זול בכ-500 ש"ח, זמין למכירה גם כמשומש, צבר אמינות מוכחת לאורך השנים, ברקס אחורי אפקטיבי יותר. קניה מוצלחת.

לויטה1

New member
אני גם מתלבט אם לקנות את הVS

שלום, אני תחילה התלבטתי בין קטנוע של פג'ו אבל ירדתי מהרעיון. כרגע אני מתלבט בין הVS לבין הAGILITY. יוני, כשאתה אומר "הטבות" למה אתה מתכוון ? כמה VS עולה ? תודה מראש.

yoni3003

New member
גבר...

זה תלוי מה אתה צריך? תשלח לי את הטלפון שלך במסר ואני יעביר את זה לסוכן ודבר איתו ותראה מה יותר יעזור לך. אחד רוצה תשלומים בלי ריבית השני רוצה ארגז אחד והשלישי אזעקה וכו'.... תכתוב לי מה יעזור לך ואני יכתוב לו שזה מה שחשוב ויעזור לו לסגור את העיסקה וככה זה מסתדר (-: כמובן בגלל שכבר כמה חברי פורום סוגרים איתו חוץ מהחברים שלי שקנו, הוא יעשה מאמץ...

למעלה