התלבטות בין שני כלים..........

michelin man

New member
התלבטות בין שני כלים..........

yamaha wr 426 חדש מהחברה. km 520 חדש מהחברה. אני מעוניין לרכב רק בשטח ולא לעלות בכלל לכביש. אני ארכב אנדורו חזק בכל מיני סוגי קרקע בוץ, סלעים, דרכים כבושות וכיו´ב. אני מעוניין בהמלצות שהם: סחירות, אמינות והמלצות. מודה לכולכם מראש.

MexMex

New member
מר מישלין היקר...

אתה מגדיר קצת כללי מדי, לצערי... הק.ט.מ. יהייה יותר טוב בכל מה שקשור בהתעללות מסיבית, שבילים מהירים וכאלו הימהה יהייה כנראה עדיף בשטח צפוף (סטייל שבילי עיזים בין עצים)... כמה שאני יודע, הק.ט.מ פשוט אמין רצח, או Bullet proof איך שאומרים בלועזית...קצת חיזוקי ברגים פה ושם ותו לא...הימהה לעומתו רגיש מעט ברדיאטורים לנפילות למיניהן...מבחינת מנועים, את שניהם יהייה מאוד קשה להרוג... למה ה520 בכלל? אתה באמת צריך 60 כ"ס? מנסיון על שניהם (ה520 וה400), ה400 הרבה יותר קל ופחות מעייף לרכיבה, ורוב הרוכבים יהיו מהירים עליו מאשר על ה520.... קח בחשבון שהק.ט.מ מגיע עם מיטב התוצרת מראש (כידון עבה אלומיניום, מצמד הידראולי, גג"שים ושרשרת טופ קלאס סטרטרוכו´) ואילו אם ברצונך להביא את הימהה לאותה רמה של איבזור, תאלץ להשקיע סכום לא מבוטל נוסף... אל תזלזל בסטרטר, ידידי.... הבחירה האישית שלי? KTM400.... אדיוס

michelin man

New member
אבל הק.ט.מ 400 אמין? והאם הוא

ברמה כמו ה WR או אפילו יותר? אז ככה: אם ה KTM אמין, חזק, ומאובזר היטב אלך עליו. אבל עוד שאלה שאלתי שלא עניתה עליה האם הסחירות טובה כי איני מתכוון להיות עם הכלי יותר מידי ואז לא אצליח למכור אותו. תודה על היתיחסותך.

MexMex

New member
אינני נוהג לענות על דברים שאינני

יודע ...פשוט לא אוהב ניחושים ושמועות... על הרייסינג400 רכבתי וחזק, על הרייסינג 520 רכבתי, גם כן חזק על הWR לעומת זאת רכבתי, אבל בהרצה.... ממה שקראתי, הWR עדיף, עקב היגוי מהיר יותר, בשטח ממש צפוף. ממה שהכרתי, הWR רגיש משהו לנפילות באיזור הרדיאטורים. אינני יכול לתת לך תשובה על סחירות, מהעובדה הפשוטה שאינני יודע... לגבי האבזור? רק תשווה את איכות הכידון, הגג"שים/שרשרת, בית היוצר של המתלים (למרות שהWR מפורסם במתלים טובים מאוד), את איכות הידיות וכו´... אישית הייתי הולך על ה400 רייסינג, וזה מה שאני מתכוון לקנות לעצמי בקרוב (מקווה בכל אופן שזה קרוב...) אדיוס

../images/Emo12.gif מכסיקו?!

חג שמח מכסיקו ומישלין מאן , היועצת רק רוצה לחדד דבר מה והוא אמירתו של מכסיקו : "...הק.ט.מ יהיה יותר טוב בכל מה...והימאהה יהיה כנראה עדיף בשטח צפוף..."- בשטח צפוף לימאהה צפוף עד כדי חנק... היועצת טוענת שה-K.T.M יותר עדיף מהימאהה בכל הפרמטרים שאיש המישלין תיאר- ובאותה שניה שמוזכר ה400 רייסינג - נגמרות התהיות וההתלבטויות- האופנוע האולטימטיבי לשטח

STIVENZ 426

New member
הופה.. 2 ../images/Emo118.gif במכה...

גם היועצת וגם המקסיקו... פניה לי אליכם אם כבר בקניית חגבים עסקינן.. כל היודע דבר על חגב XR250 אפשרי לשחוט בשנתונים 95-96 מוזמן לפתוח פיו ולאמר.. וקושיה שניה- האם הקטמ ההוא המפורש שהיה אצל "הנשיא"- נמכר כבר? או שזה עדיין "אקטואלי?" ואם אקטואלי- הכדאי? ובא ממון על סטיב ולציון גואל.. (למה אתמול עלה לי היפני הקטן על העצבים!)

מכה ל-../images/Emo118.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif - לא יפה...../images/Emo3.gif

סטיבנסון 426 , אין ליועצת מידע על XR 250 שחיט. לגבי ההוא שאצל הנסי ותהני - אקטואלי - אך לא לך לנסות(ואולי) ולהנות לדעתה של היועצת.

STIVENZ 426

New member
האם מדבריה של היפה בבנות הפורום

משתמע מכך שאין מצב לחגב? (ההוא של הנשיא ותהני..) ומהי דעתה של היועצת על אותו XR250 שחיט? הייתכן? האפשרי? נ.ב ולמה להמנע מהכתמתם הנשיאותי המפורק?

מצב לחגב

ליועצת אין מאומה שכנגד XR 250 ,ואפילו היא תומכת ברעיון - כל עוד מדובר בתחילת דרך האנדורו. בענין "הכתמתם הנשיאותי המפורק" היועצת תאמר כך: א´ - למיטב זכרונה החבוט של היועצת אז הוא לא כתמתם זה קודם כל. הכתמתמות לאותו מיטב הזכרון ( החבוט) החל משנת 1996 - ועד לשנה זו היו כל מיני ( צבעים) והיועצת אף נזכרת בערגה ( קורעת לב) בסופר 400 סגלגל בארץ המגף. לענין רכישת הנשיאותי המפורק היועצת לא תרחיב ולא תשנה את דעתה - לא עבור הסטיב , ולא שהיועצת מפקפקת בכישוריו הטכניים בענין ההרכבה למשל, לדעתה של היועצת המפורק מתאים למשל לאספן בעל אמצעים בשביל הכייף ולא עבור אופנוע להתחיל איתו בשטח ועוד אופנוע ללא רישוי ואופנוע מוטוקרוס.

STIVENZ 426

New member
הבנתי, הפנמתי, חוזר לכתוב עבודת

ביוטופ למחר.. וכאן נשאלת השאלה שחזרה לה פעם או פעמיים: חגב XR 250-לתחילת דרך האינדורו-עדיפות למנוע שחוט, מהשנתונים -95 וכל הסובב אותו.. מי מכיר מי יודע? נ.ב עניין ההוא הנשיאותי המפורק הובן, ואף נראה כעת הגיוני.. אח.. מה יהיה עם אותו חיידק כתמתם? היועצת דאגה להדביק את הסטיב.. ומה יהיה? ד"א- סופית- TS\W למכירה.. (כולל עזרים להפיכתו לסופר מוטארד לכל המעוניין..) שבת שלוש וערב טוב. וכהרגלו בקודש לאימו המאמצת שולח הסטיב
ו
, שינעימו לה את צאת(צ´אט) השבת..

zom

New member
../images/Emo150.gifבקשר ל XR 250 ..............

לא מזמן הייתי אצל סבתא שלי ויש שם למישהו כזה כלי(הוא לא מוכר)עשיתי סיבוב והתרשמות שלי היא כזאת: א. הכלי יפה(בכל אופן זה שראיתי) ויש לו מראה קרבי.(בעיניי) ב. מיתלים מעולים. מומלץ עפ"י התרשמות אישית.

zom

New member
לכולכם תודה רבה..רבה..רבה..רבה../images/Emo8.gif

zom

New member
../images/Emo150.gifבטח אתם שואלים למה אני

אומר תודה מכיוון שהוא בן דוד שלי. תודה שעזרתם לו. כאשר הוא שאל אותי עם מי הוא יכול להתייעץ הפניתי אותו יש לכאן. כנראה שהוא ילך על ה KTM אבל זה עוד לא סגור.

pugy

New member
אולי ה ktm מאובזר יותר

אבל אין כמו ה wr , ואני לא אומר זאת רק בגלל שיש לי אחד. פשוט נסה למצא מישהו עם כל אחד מהכלים הנ"ל ובקש סיבוב.... אני החלפתי אופנועים מס´ פעמים עם חברים בעלי 520 ו- 400 racing. פשוט אי אפשר להשוות - זו היתה גם התגובה שלהם כאשר הם רכבו על שלי. המיתלים, המנוע והגיר פשוט מ ד ה י מ י ם..... ואני לא מנסה להתגרות בכתומים, היו לי גם ktm 300 ו 400 סופרקומפטישין שנת 97, ואהבתי אותם מאד - עד שרכבתי על הכחול הגדול

pugy

New member
עוד משהו חשוב

אני ממש לא משוחד, אבל אל תקנה לפני שתרכב על כל אחד מהכלים

שמנמוך...

1.מקווה שאינך כועס על הכינוי, כך אני מדמיין אותך לאור בחירת השם... 2.אני במקומך הייתי שואל עצמי שבע פעמים מה יש ב-WR שיגרום לי להעדיפו? וסיוט ההתנעה? 3.RACING 400 נשמע טוב אם אתה מחפש ארבע פעימות אולטימטיבי לשטח נטו! 4.אל תשאל הרבה שאלות. קנה ותהנה. נקודה. 5.ואם אתה בעל נסיון כזה או אחר - שקול שתי פעימות! חליל מתחיל להתרגל להתפרצויות הרצחניות... לעבירות הבלתי מוגבלת... לקלות הבלתי תאומן... לתימרון המוחלט... לגירגור החתולי... לנהמה הפראית... דבר אחד בטוח - חרגול עם אופי! מתאהב מיום ליום!

יוד ע

New member
רעי משכבר הימים ../images/Emo104.gif../images/Emo61.gif

יא´ חלילי ! י.ע קפץ לביקור ובו יסופר על 4 פעימות וגם על 2 פעימות וכל זאת מתוך הדי הויכוח שהיו פעם ביער המיתולוגי... ידועה לכל חיבתו של י.ע לאיטליה , ובעיקר לאיטלקי גוץ יפה תואר ובלורית שיקרא להלן :"המאסטרו". ובכן , באותה ארץ של הגוץ יפה התואר והבלורית - "המאסטרו" - קיימים עיתונים שדנים ביערות השרווד הנצחיים. מיותר לציין כי י.ע תופס מאותה ארץ - מולדת האנדורו.(נקודה) לענין: עיתון מסויים החליט לערוך מבחן השוואתי בין כל כלי המלחמה של האצילים- הן 4 פעימות והן 2 פעימות. כמובן שבאותו מבחן נטלו חלק כל ,וי.ע מדגיש כלהכלים שנחשבים מקצועיים לשטח ,כולל - הוסקוורנה , הואסברג , גאסגאס...וכל הכלים האקזוטים...ואפילו כלי החרא קירי...מארץ השמש העולה
שים לב יא´חליל - 17 כלים השתתפו - 17 רוכבים שונים על ה17 אופנועים...ובנוסף...: בתוצאות התחשבו במיטב התוצאות שהוציאו רוב הרוכבים על הכלים , כלומר, אם למשל רוכב אחד עשה את הזמנם הטובים ביותר על אופנוע ספציפי - זה לא נחשב...על איזה כלי עשו רוב הרוכביםאת הזמנים הטובים ביותר. כמובן שהמבחן כלל את כל תנאי השטח הקיימים ... יא´ חליל , דעתך המלומדת : מקום ראשון =
מקום שני=
מקום שלישי =

WRm

New member
רק אבל רק שתי פעימות!

דעתי הלא מלומדת היא: שבמבחן בטח ניצחו הכלים היותר סולידיים בחבורה כמו הקטמ 400 וה 200 או אולי בעצם אחד האירופאים האקזוטיים...

למעלה