התלבטות בין מכשירים

אורז23

New member
התלבטות בין מכשירים

אז אחרי התלבטות בין סוני arc לדיזייר hd החלטתי ללכת על הדיזייר כמובן אחרי שהרגשתי את שניהם בחנות , אבל...אחרי שהייתי כמעט סגור בא המוכר ואמר לי תראה יש לי עוד משהו שיכול לעניין אותך HTC Sensation אבל לא היה מכשיר בחנות לראות. מה אתם אומרים איזה מכשיר יותר טוב והאם יש הבדל כזה גדול בין דיזייר hd ל- HTC Sensation השימוש העיקרי זה אופיס אבל ברמה קלה מאוד + יומן טוב והמון תזכורות והתקנת אפלוקציות (את הגלקסי 2 לא אהבתי, לא מרגיש לי כמו טלפון קל מיידי בשבילי ופלסטיקה זולה ככה מרגיש לי)

theykilledkenny

New member
החלטות, החלטות...

אקדים ואומר - שניהם מכשירים מעולים, ובכלל המכשירים של HTC נפלאים. בשביל הדרישות שאתה מתאר, שני המכשירים יהיו בסדר גמור ולכן ייתכן וכדאי לך ללכת על ה-Desire מאחר והוא זול יותר כרגע. בלינק הבא תוכל לראות את ההבדלים ביניהם כמעט בכל תחום: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3875&idPhone2=3468 בהצלחה וכל בחירה שתעשה במקרה הזה, תהיה מוצלחת.

אורז23

New member
עוד כמה שאלות

1 האם המסך של HTC Sensation הרבה יותר טוב משהו שלפי זה עדיף ללכת עליו? 2האם יהיה עיברית HTC Sensation ? בגדול אני מעדיף עיברית על המכשיר סתם נראה לי יותר נח (הרגל) 3 האם מעבד ליבה כפול זה משהו שאמור להיות שיקול? (סה"כ לא משתמש כבד)

שלוקמן

New member
תשובות

1. המסך שך HTC מצויין , מיועד להארצת גרפיקה כבדה 2. כמו שאני מכיר את HTC היה לך בעיה אם העברית תצטרך להוריד אפלקציה לפי דעתי הרום תומך בעברית. 3. אם אתה לא משתמש כבד אז עדיף שתקח מכשיר פשוט יותר,

למעלה