התלבטות בין דגמי HP

bsomm

New member
התלבטות בין דגמי HP

שלום חברי הפורום המלומדים. אני מתלבט בין שני דגמי HP: 1940 2210 הפונקציונליות החשובה לי בשלב זה היא BlueTooth ולכן שני הדגמים הללו. כמו כן, אין לי הרבה כסף מיותר. להלן השיקולים: מכשיר | בעד | נגד --------|----------------------|------------------ 1940 | קטן | מסך בעייתי | זול | לא מגיע עם סט תוכנות | מינימום פונקציונליות | אין עריסה | לצרכים שלי | --------|----------------------|------------------ 2210 | גדול יותר מה-1940 | יקר | פונקצינליות מעל | פונקצינליות מעל ומעבר | ומעבר | | אפשרויות הרחבה | | סט תוכנות built-in | | מגיע עם עריסה | -------------------------------------------------- כאן אתם נכנסים. אם יש עוד שיקולים שהייתם חושבים עליהם, אנא אמרו. האם התוספת של כמעט 1000 ש"ח (משוערך - אולי ההבדל הוא פחות מזה) שווה את ההשקעה? עד כמה המסך של ה-1940 גרוע? תודה על ההאזנה, ומראש על התשובה.

ron20

New member
ידידי ...

לפני שני שרשורים שאלת על עדיפות בין ה 2210 לMio קיבלת שתי תשובות ... שאלה מתחתיך שאלו בדיוק על הנושא הזה. ואם תבדוק טוב תראה שיש המון שרשורים בנושא בזמן האחרון... חפש בפורום, ואם יש לך שאלות ספציפיות נשמח לענות.

bsomm

New member
מה, לא אהבת את הטבלה?

לא מצאתי בשישורים ההיסטוריים תשובה, אז חשבתי לחדד את השאלה. לגבי השאלה הקודמת שלי (MIO), מה לעשות - אני מחפש כל מיני פתרונות למכשיר שיתן את מירב התמורה במינימום המחיר. מצד שני, גם המכשיר הזול ביותר לא בא בחינם, ואני מעדיף (כמו שאני מאמין שכל אחד היה) להוסיף 'מעט' שקלים כדי להעלות את התמורה, וזאת אם אני משתכנע שהתוספת באמת תשתלם (לדוגמא: 1940 --> 2210). מצטער אם הפרעתי לך.

ron20

New member
אחלה טבלה ../images/Emo6.gif (באמת...)

ואתה ממש לא מפריע, פשוט בזמן האחרון אני כל הזמן מקליד את אותן התשובות ... לא התכוונתי להשמע כעוס ... בכל מקרה, זה עניין תקציבי, ההבדל בין ה 2210 ל 1940 זה ה CF וזה תוספת חשובה במיוחד למכשירים שלא תומכים בשרוולים. אם יש לך את הכסף - לך על ה 2210 ואם יש לך עוד שאלות אין בעיה (כל עוד אתה ממשיך עם הסטרטאפ של הטבלאות
)

bsomm

New member
כל הכיף זה בהתלבטות

אצלי זה כך, לפחות. בסוף אני אשדרג את הפאלם Vx שלי, ואגלה שמכל הפונקציונליות אני לא צריך כלום והכל רק בשביל הצעצוע. תגיד - התנסית בגלישה באינטרנט באתרים ישראלים? אם כן - עד כמה המימוש הpocketי טוב/רע?

ron20

New member
|תראה|

VX ??? אתה ממש בתקופת האבן
שדרג מהר ... סוף סוף השוק התיצב ולא צריך להוציא 4,500 ש"ח על פוקט וסוף סוף יש עברית נורמלית ... לגבי האינטרנט, אני בעיקר משתמש באימייל ,מסנג'ר , וגלישה "אינפורמטיבית" אין חווית גלישה כמו ב PC במיוחד היום כשיש אינטרנט מהיר, אבל אפשר לחיות עם זה במגבלות הסייר, קצב, וגודל מסך ... בכל מקרה זה שימושי מאד, (כשאתה מחוץ לבית).

ron20

New member
דווקא לא ... ../images/Emo26.gif

אייפק כסוף
מתאים יותר ... אם אני זוכר נכון (זה היה ממש ממש מזמן) ה VX נוטה יותר לכיוון הירקרק ...

למעלה