התלבטות אם להוסיף גוונים בדירה או שהכל יהיה סוג של לבן?

שרביה1

New member
התלבטות אם להוסיף גוונים בדירה או שהכל יהיה סוג של לבן?

שלום לכל החברים המקסימים שעוזרים לנו למצוא את האור בבלגאן של השיפוץ! בטח כבר שאלו פה שאלות דומות לשלי, אז אני כבר מתנצלת על חוסר המקוריות

אני צריכה לתת לקבלן תשובות על צבע ביום ראשון ואני ממש מבולבלת.
בחרתי את הלבן ow051p לכל הבית כולל דלתות. הפרקט בכל הבית יהיה קרונו 5540 שזה אלון מולבן מעט.
רק בחדר הרחצה יש רצפה מצויירת שנותנת קצת צבע.
צבע לארונות המטבח עדיין לא בחרתי, יש קרמיקה לבנה והשיש שומשום בהיר.
יחד עם זאת הייתי רוצה מעט גוונים בדירה, אפילו אחד, אבל אני מודה קשה לי להחליט וקראתי פה דעות על כך שצבעים נמאסים עם הזמן ומה שצריך לתת את הצבע אלה הרהיטים והתמונות.
אשמח לשמוע את דעתכם ונסיונכם.

כיוון שצבעים נמאסים כל המדינה בלבן ושמנת

ממש לא מאוס....
מטבח זה המקום להציג קצת אישיות ומשהו שנותן שמחה ופאן בבית אז כל הבניין ללא יוצא מהכלל בלבן ושמנ...
ממש לא מאוס, נכון?
עכשיו תחליטי איזה ייעוץ את רוצה? להגיד לך לקנות מיקסר ותמי 4 בצבע או משהו קצת יותר מקורי.

גלמיש1

New member
מי אמר לך שצבעים נמאסים? ושצבע צריך לבוא בתמונות....

להיפך. אני יכולה להגיד לך מנסיון אישי שצבעים יפים ונכונים אף פעם לא נמאסים. לדוגמה - דלת הכניסה שלנו (פלדלת ללא טפט) שצבעתי באדום נהדר משמחת אותי כל פעם שאני חוזרת הביתה. גם הטיח הכחול בפרגולה. וכן הלאה....
האפור-לבן ששולט בכל כך הרבה דירות ונובע מפחד מצבעים - זה מה שנמאס. אפשר לצבוע כמה קירות בלי חשש, מקסימום צובעים אחר כך שוב מעל. לא יקרה שום אסון! ואם ימאס בעוד כמה שנים - תוכלי שוב לצבוע בגוון אחר.
דרך נוספת להכניס צבע זה ע"י וילונות וטקסטיל בכלל. אבל את זה לא מחליפים כל שנתיים.
אל תתני לפחד לשלוט בך - לכי עם נטית הלב.
תגידי לא למדבר השלג!!!

למעלה