התלבטות אחרונה.....

התלבטות אחרונה.....

שוב..אני מתלבט ומתלבט...אני צריך מחשב עם כרטיס מסך מינימום ATI 128MB עצמאי...י שלי 2 אופציות ....הזולה יותר והיקרה. מחשב אחד של IBM והשני של פוג'יטסו. מה מומלץ...? שוב עומדים כאן המוניטין והאמינות והמאסיביות של IBM לעומת פוגיטסו שמאובזר כהלכה ולא יקר כל כך. אני כבר חייב לסגור על משהו... יוסי

bar666xp

New member
יש כמה הבדלים במפרטים השאלה היא

אם זה משהו שחשוב לך יותר או פחות... המעבד בIBM Intel® Pentium® M 760 המעבד בFujitsu Siemens Intel® Pentium® M 740 בIBM יש BlueTooth שלא ראיתי ב2065. WSXGA בIBM שזה אומר רזולוצית מסך של 1680x1050 לאומת WXGA 1280x800 גודל המסך זהה אגב. כרטיס המסך X300 לעומת X600 (האמת לא בדקתי אם יש הבדל גדול אז לא יודע) הצורב ב2065 הוא דאבל-לייר DVD9 השאלה אם אתה צריך. ל2065 4 יצואות USB לIBM 3. משקל של הIBM 3.1KG של ה2065 2.9KG ו....HD בIBM 100G ב2065 יש 60G...שניהם SATA 5400RPM. כמעת שכחתי זמן עבודה 3 וחצי שעות IBM לעומת 4 שעות ב2065. אז מה אתה מקבל בהפרש של כמעת 3000ש"ח....מעבד במהירות שעון מהירה יותר (לדעתי לא יורגש אפילו הבדל). מסך עם אפשרות לרזולוציה גבוה יותר (דעה אישית לא ממש שמיש). HD גדול יותר (יתרון לדעתי) BlueTooth (סתם לידע כללי אחד שמתחבר לUSB לא יקר במיוחד). והצורב לא יוכל לצרוב DVD9. (במילים אחרות DVD 4.6 או DVD 8.X לא זוכר בדיוק) נ.ב. יש עוד דגמים יותר קרובים אחד לשני במפרט סביר שהמחיר יהיה גם קרוב יותר.

bar666xp

New member
אני עושה כרדע השוואת מפרטים לא מחיר

אתה מוזמן לבדוק מה יהיה המחירים בארץ... אגב אני משווא כלפי מעלה אני לא סבור שיש לך צורך במפרטים הללו יש את זה של ACER סידרת TravelMate8200 יש גם Ferrari 4000 של ACER כמוון מעבד AMD64BIT וכו' הינה לינק למפרטים לפי סדרות בACER על IBM אני מדלג אני סבור שכבר ראיתה את המפרטים שלהם. בsiemens בדקת? אישית לא נראה לי שאתה צריך אפילו את הACER שמצאת ב7K+-...שלא לדבר על המפלצות שהבאתי לך כדוגמה...אבל גם חשבתי על... תראה בקישור האמצעי (Tablet PC) למטה.

למעלה