התלבטות אחרונה

תומש22

New member
התלבטות אחרונה

שלום חבר'ה אני כרגע נמצא בהתלבטות האחרונה בבחירת מחשב נייד, ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי המפרטים שלמטה... באופן עקרוני אני מוסיף לכולם כרטיס בלוטוס' השאלות העיקריות שלי הן: לכמה זמן מספיקות הסוללות של כל אחד מהמחשבים ואיזה סוללה נחשבת טובה יותר? נוסף לכך איזה כרטיס מסך נחשב טוב יותר מביניהם... (ה ATI או ה INTEL)? עוד שאלה היא מה ההבדל בין S-VIDEO ל S-VIDEO TV OUT? ושאלה אחרונה האם זה קריטי הגירסה של ההום של הווינדוס מול הפרופשיונל? תודה

Jan22

New member
כנס

תראה ההתלבטות היא בין הLG לטראבטמייט בקטגוריה של האחריות - LG מעניקה 3 שנים בעוד שאייסר מעניקה רק שנה ,אחריות זה פקטור די חשוב בניידים ,עם זאת הייתי לוקח את האייסר ומרחיב אחריות מסיבה פשוטה שהטראבלמייט אחד הניידים היותר טובים ואייסר ידועה ברפוטיישן הטוב שלה .

trbaron

New member
יש לי את הLG הזה

את אמת סבבה של מחשב חסר לי שאין לי מיקרופון ( אני לא יודע אך לא ראיתי זה לפני הקניה) 3שנים זה חשוב מאוד במיוחד בניידים דבר נוסף זה LS50 UKT LS55 RAFI

../images/Emo26.gif

לגבי הדל מדובר במסך רחב שלדעתי זה לא נוח כך שלא הייתי בוחר בו. שלושת הנותרים, מדובר במפרטים כמעט זהים, עם שינויים מינורים לפה ולשם. לי באופן אישי יש נסיון רע עם Acer ולא מדובר במקרה בודד אלא בכמה וכמה מקרים. פוגיטסו חברה מתפתחת בשנים האחרונות ויש להם ניידים טובים, אך אני לא מכיר אותם מספיק כדי להמליץ, היו כאן כמה שרשורים עליהם ויש עליהם המלצות. אני הייתי בוחר בLG, יש להם אחלה ניידים וגם הדגם הזה לא רע בכלל בנוסף, הוא גם הכי קל שזה שיקול.

תומש22

New member
אוקיי תודה

רק לגבי הסוללה? לכמה זמן היא אמורה להספיק? וזה שאין s-video tv out אבל יש s-video זה לא אותו דבר?

Ice Age

New member
היא מספיקה בערך ל-3 שעות

תלוי באופי העבודה. בכולם יש TV OUT, לא ראיתי נייד בשוק שאין לו כזה. גם אם משום מה זה לא רשום במפרט. תשאל אותם ליתר ביטחון.

Ice Age

New member
מצטרף להמלצה על LG

רק שים לב שיש להם דגם כמעט זהה בוואלה שופס, ב-5,400 ש"ח.

למעלה