התלבטויות....

spsf

New member
התלבטויות....

איך - בגיל 33 כמעט - עושים החלטות לגבי שינוי קריירה...??? אין לי מושג מה אני רוצה לעשות. אין לי מושג מה אני אוהבת. לא למדתי מעולם באוניברסיטה ולא בטוחה שרוצה להתחיל עכשיו... עסקתי כל החיים בתחומים סביב בעלי חיים - סוסים בעיקר - החל מהדרכת רכיבה וקלה בטיפול. לא בטוחה שרוצה להמשיך אבל ממש ממש אין לי כיוון מה כן רוצה..... איך בכלל מתחילים...?

התחלה

שלום לך, שינוי זה לא דבר קל והוא כולל בין היתר את ההחלטה על מה לשנות. לא כל שינוי דורש לימודים. בנוסף, גם אם לא למדת עד היום אין סיבה שלא תעשי את זה עכשיו, יש כל מיני סוגים של לימודים. אבל הדבר הראשון שאת צריכה לעשות בקשר לשינוי זה קודם כל לא לחשוב על מה זה ידרוש ממך (כמו לימודים למשל), כי הרבה פעמים חושבים על הצעד קדימה של איך ליישם את השינוי וזה מפריע לשלב של להבין מה אני רוצה. אז אם את שואלת איך מתחילים לעשות החלטת לגבי שינוי בקריירה, התשובה שלי היא: מתחילים לברר מה רוצים, כאילו כל האפשרויות בעולם פתוחות בפנייך. אז: אם היה לך את כל הכסף והזמן שבעולם, מה היית רוצה לעשות? את מוזמנת לענות כאן או באופן פרטי. כל טוב, ניבה

חמא3

New member
איך לנצל את המשאבים שלך

באופן הכי יעיל? וכאשר מדובר ביעיל אין פרוש הדבר כלכלית. אלה ראשית דבר מתאים לך ומספק ברמת המימוש. נכון שאת חושבת שאת מכירה את עצמך, אך מומלץ למקד את האינפורמציה כדי שתוכל לשמש אותך לאורך שנים. האבחון הביומטרי דרך טביעות האצבעות מאפשר לך להבין את עצמך ואת סל כישורייך באופן הכי אובייקטיבי שיש. כדאי לבחון אפשרות זו.

למעלה