התלבטויות

My Mom

New member
התלבטויות

שלום לכולם, אני אמא ועובדת משרה מלאה בתפקיד מאתגר ואהוב עליי. קצת רקע כדי שתבינו את ההתלבטות שלי: חזרתי לשוק העבודה לאחר שהות של מס חודשים בבית, חזרתי לאותו מקום עבודה ואני כבר 3 וחצי חודשים פה. מה שקרה זה שהייתי פה זמנית ל-8 חודשים ואז לא היה תקן ובגלל המצב במשק נאלצתי לעזוב (הייתי בבית כ-5 חודשים) ובתחילת חודש מאי חזרתי לפה למלא את התקן של המנהלת שהייתה לי קודם (התפטרה). נכון להיום אני מתפקדת כיחידה בתחום ועובדת לבד בחברה של 300 + עובדים. אני נותנת מעצמי המון גם מעבר שעות הפעילות שלי. הדילמה מתחילה בשכר... כשהציעו לי לחזור ואמרו לי את השכר שמחתי כי יחסית לשוק ולהצעות אחרות והשכר הקודם שלי הוא היה גבוה אך מצד שני הייתי אמורה להיות עם מישהי אחרת ולחלוק איתה עבודה, בפועל אני לבד בשכר שלי ויש פה טירוף של עבודה מה שאומר שאני חושבת שהשכר שלי לא מוצדק... חשבתי לחכות חצי שנה ואז לבקש תוספת ומצד שני עכשיו האטרף ואם לא עכשיו אני אאבד את המומנט, לא ? כמה נהוג להעלות ? כדאי לבקש? מה לעשות אני אובדת עיצות גרועה בלדאוג לעצמי.... אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואשמח לקבל הכוונה ועצות. תודה, המבולבלת

כיוון שאני לא בתחום, קשה לי לייעץ לך

אבל אני חושבת שכדאי שקודם תגששי קצת ותראי מה המצב בחברה. האם הם בכלל מוכנים וקשובים לשיחה כמו שיחת שכר עכשיו? האם הם מודעים לכך שאת נותנת כל כך הרבה שעות ובעצם עושה עבודה של 2? איך הבוסים שלך מתייחסים אלייך ואל העבודה שלך?

ממש קשה לייעץ

ללא נתונים על התפקיד, השכר והחברה ממש קשה לייעץ לך אם נכון לבקש וכמה אני חייבת להגיד שיש חברות שפיטרו בגלל המצב וכרגע האנשים שם עושים יותר עבודה בפחות כסף (כי גם השכר קוצץ) בנוסף, אם מדובר במצב זמני של לחץ הרי שמקובל בדרך כלל לתת בונוס על התקופה הזאת ולא להעלות שכר. רצוי לבדוק בסקרי שכר תפקידים דומים על כמות כזאת של אנשים + וותק...

My Mom

New member
פרטים נוספים

אז ככה.. אני בחברה שצומחת ויש בה גיוס מסיבי כרגע, שכר קוצץ לכמה חודשים והוחזר בתפקיד אני מנהלת משאבי אנוש וזה האבסורד כי אני כפוםה למנכ"ל - סקרי שכר מראים לפי ותק שלי שאני מרויחה מתחת למה שמצויין בסקרים מחר אני בשיחה יהיה בסדר

shiripa

New member
בוודאי שלבקש ואפילו לדרוש

כמובן שתקבלי תשובות שהחברה במצב קשה וכו... אבל תעמדי על שלך תזכרי מה את שווה ובמיוחד שאת עושה עבודה של 2 אנשים. אני עבדתי בכמה חברות והיו מקומות שנענו לבקשתי אבל רוב המקומות תמיד נתנו לי את אותן תשובות שהמצב קשה ובלה בלה בלה.... יש מקומות עבודה שגם אנשים שעבדו איתי עשו המון בלגן (אנשים עם ביצים) כדאי לקבל את מה שהם רצו והם השיגו. תעשי לפני זה סימולטור ותחשבי בדיוק מה את הולכת להגיד. המון בהצלחה

My Mom

New member
הו שאני יודעת שדווקא אצלנו טפו טפו טפו

המצב בסדר לגמרי אז אין תירוצים הכי ביג דיל יגידו לי חכי לינואר לדיוני שכר וזה מבאס אבל עדיף על כלום תודה אני אעדכן בהתפתחות

למעלה