התלבטויות לימודים..

לונה1234

New member
התלבטויות לימודים..

היי כולם :) ניגשתי בדצמבר האחרון לבחינת הפסיכומטרי וקיבלתי בשבוע האחרון את התוצאות.. התכנון הראשוני שלי היה ללמוד מזרח תיכון- תחום שמאוד מעניין אותי להתקדם בו, כמובן עם שילוב כלשהו- או סוציולוגיה, או תקשורת.. לאחר התיעצויות וחיפוש מקצועות נחשפתי לתחום קלינאות התקשורת בו התאהבתי מיד ..התואר נשמע מרתק ומבטיח מקצוע מדהים ומאתגר. אך לצערי אני לא עומדת בדרישות הקבלה, ומכאן אני חסרת אונים..קיבלתי 570 שזה ציון במרחק 80 נקודות מהציון שהמכללות דורשות..אני לא יודעת מה לעשות, גם אם אנסה לשפר את הציון, אני מודעת לכך שזה לא בהכרח יהיה בעוד 80 נקודות.. אני כבר לא יודעת אם לוותר, להמשיך הלאה, פתאום מזה"ת כבר פחות נשמע לי מושך.. אשמח לקבלת עזרה תודה מראש =]

rozmari100

New member
האם יש לך אפשרות לשפר בגרות במקום פסיכומטרי ?

אם עשית 4 יחידות אנגלית למשל אולי רמת האנגלית שלך השתפרה ותוכלי לשפר ל-5 יחידות (שגם נותנת בונוס) ?

לונה1234

New member
אממ דווקא אנגלית זה הצד החזק שלי

ויש לי בונוס ב-5 יחידות עם ציון של 81..

איפה את רואהאת העתיד שלך?

הייתי מציעה לך לקפוץ 5 שנים קדימה מה את רוצה להיות? אם זה קלינאות תקשורת - מה יש בו שהתלהבת ממנו? תקראי באינטרנט עוד על המקצוע אם מה שאת מחפשת את תקבלי שם כך את מאמינה לכי על זה ותשפרי את הפסיכומטרי או לחילופין תחפשי תחום דומה לקלינאות תקשורת שלא דורש את אותם התנאים אני לא מכירה את התחום כך שלא אוכל ליעץ לך מה דומה מה שכן אם משהו מדליק אותך תעשי מה שאת יכולה כדי שזה יהיה שלך למה לא בעצם? בהצלחה,

למעלה