התכתבות

yaely2

New member
מנהל
שלום קיט ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום
כולנו שמחים שהצטרפת אלינו ומקווים שתהני איתנו פה. ודאי שאנו נהנה מחברתך ומפרי המקלדת שלך. אולי אפילו עוד הערב יצטרפו עוד חברים לאחל לך ברכת "ברוכה הבאה" ואם לא, זה יהיה מחר. אנחנו מקווים להיתרם ע"י כתיבתך נסיונך וחוויותיך ומקווים שגם את תתיתרמי על ידינו. יעלי

boaz31

New member
ברוכה הבאה-קיט המקורית -אני מניח

שתרגישי כאן כמו בבית והנה זר פרחים לכבודך
אגב,את יכולה לספר מעט על עצמך ע"מ שיכירוך מעט!!!

../images/Emo140.gifברוכה הבאה קית המקורית...

בטח שרוצים... בשביל זה אנו פה..כתבי וספרי לנו דברים מקוריים

erika6

New member
קית המקורית ברוכה הבאה אל../images/Emo82.gif

החם והנעים תכתבי לנו כל מה שעולה על דעתך והנה גם ממני זר פרחים

../images/Emo65.gifברוכה תהיי קית בצל קורתנו,רק

עכשיו ראיתי אותך, ולכן ברכתי באיחור, אבל על זה נאמר מוטב מאוחר מאשר אף פעם, וחוץ מזה , שיהיה לנו יום שקט ונעים, היום אני כבר מרגישה יותר טוב וחוזרת לעיסוקי הרגילים, כלומר, יום שני זה יום חוץ, מחוץ לבית עד מאוחר מאד. כשאחזור , אכנס לומר לכם לילה טוב

cara13

New member
../images/Emo96.gif ברוכה הבאה קיט,הנה

את מוזמנת לשתות קפה איתנו.

אדזה

New member
קיט

היי קיט הנה את כבר לא חדשה,אחרי ברכות כל כך נלבבות וזרי פרחים,מה עוד צריך הבן אדם כדי להרגיש רצוי-מקווה שתהני כפי שאנחנו נהנים כאן,כל טוב והמון אהבה.

אדזה

New member
חברים

משהוא שמצאתי בהמתנה אצל הרופאה שלי שהיא בעצמה בן אדם יוצא מן הכלל! יש חברים של יום יום יש חברים של שבת יש חברים של פתאום ויש חברים של תמיד יש חברים של לקחת ויש חברים של לתת וכשיש מזל יש גם חברים על באמת. הרבה דובר כבר על החברות ובנושא הזה כל המוסיף אינו גורע.תמיד טובה תזכורת קצרה

carmi604

New member
זמן

תודה, אדזה. גם אני ראיתי פעם מין פוסטר תלוי על הקיר אצל רופא שיניים, משהו בקשר ל ז מ ן, בסגנון של "מי שרוצה לדעת מה משמעותה של שניה, ישאל את מי שבדיוק איחר את הרכבת", מי שרוצה לדעת את משמעותו של חודש, ישאל את האשה ההרה", וכו'. אם זה מוכר למישהו, אנא שלחו לי-לנו את הטקסט החכם הזה.

yaely2

New member
מנהל
מכתב קטן ../images/Emo30.gifוהלא יאומן קורה../images/Emo28.gif

שלום כולם
נרשמתי להשגחה על מבחני בגרות באמצעות מנפאור. באתי להרצאת מבוא כנדרש ולאחר מכן נשלח לי טופס עם תאריכי הבחינות ואני התארגנתי בהתאם. יום לפני המבחן
"יש לנו מספיק אנשים ולכן אינך צריכה להופיע להשגחה" לפני המבחן השני שוב
ושוב ביטול. "לא לבוא להשגחה". לפני המבחן השלישי חוזר ה
וחוזר הנוסח. פניתי למנהלת שלי, בחורה בשם יסמין שדחתה אותי בקש וכך 5 פעמים ביטלו את השגחתי. באחת השיחות נפלט ליסמין והיא אמרה לי: "את נרדמת בהרצאת המבוא שאני העברתי, אצלי גברתי לא נרדמים"
הבנתם?? חטפתי שוק!! כל הטרטור הזה היה משום ש
בהרצאה (אם בכלל???). שאלתי את יסמין "מדוע לא שלחת לי מכתב המבטל את עבודתי?" והיא השיבה "גברת, אני לא עושה דברים כאלה, חס וחלילה"
פניתי למנפאור - נאדא. מכתב קטן
לגדעון רייכר עשה את העבודה. היום קיבלתי
ממנפאור שונה לחלוטין. התנצלות, התנצלות, לא ידעו, לא שמעו, לא זכרו. בקיצור הם ישלמו לי את כל הפעמים שהייתי אמורה להשגיח כאילו השגחתי באופן פעיל.
מאמינים??? אני לא מאמינה, אני לא מאמינה

yaely2

New member
מנהל
איפה את כל כך הרבה זמן קאמי?../images/Emo92.gif

אדזה

New member
קמי

שלום קמי,אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת,דווקא לפני כמה ימים נתקלתי בדבר ואני לא יכולה להיזכר היכן,מבטיחה לשלוח את זה ברגע שאתקל בזה שוב בינתיים יש לי עוד משהו שהעתקתי במרפאת שיניים(לפעמים יוצא לנו משהו טוב מהמרפאות) אם תלמד לתת כמו שאתה לוקח אם תדע להקשיב לפני שתתווכח אם תשקול שנית בטרם תתרתח אם לעתים תוותר ותהא זה שסולח אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח אם תזכור שהסבלנות עוזרת לנצח אז תדע סוף סוף וידעו כולם שגדלת באמת ובגרת בן-אדם. מאוחר יותר נודע לי מחברה שזה קטע שנלקח מקיפלינג.

למעלה