התכתבות

zip111

New member
התכתבות

בעלי מתכתב לא באופן קבוע עם מישהי מישוב סמוך (הילדים ביחד בבית הספר) הוא סיפר לי על ההתכתבות אבל לא על מה משוחחים מידי פעם זורק כמה קוריוזים האם אני צריכה להיות מוטרדת?

seeyou

New member
האם את צריכה להיות מוטרדת?../images/Emo178.gif שאלה טובה

אני חושב שזה לא תלוי בך או בו מה יקרה כמה שזה תלוי באישה השניה. הכדור במגרש שלה. לא ציינת מה קורה בנשואים שלכם לכן קשה לנבא . אני חושב שאת צריכה ליזום מפגש איתה ועם בעלהילדים ביחד בבית הספר) על מנת להכיר את האויב יותר מקרוב. גברים בגילו,אני מניח שהוא בסביבות ה-40 ,עושים הרבה שטויות יש כאלו שמשנים מקצוע או עוזבים מקום עבודה טוב ואפילו נכנסים ליחסים עם בנות יותר צעירות. אם תמשיכי להיות מותרדת לא תוכלי לתפקד כאישה-וזה מה שהוא צריך כרגע,לדעתי לא עוזרת בית לא מבשלת אלא אישה.(המבין-מבין) בהצלחה יוסי נ.ב "בכל נישואין מגיע רגע האמת שבו צריך להתחיל לשקר."(אפרים קישון)

be happy1

New member
מה יש לו להתכתב איתה?

נסיון חיי העשיר לימד אותי לבדוק דברים. תמוהה על מה יש לו להתכתב איתה ? היא נשוראה / גרושה? ביקשת לראות פעם את המיילים (אני מניחה שההתכתבות היא במייל)? מותר לך להציץ מידי פעם ולבדוק. אם יש לכם מערכת יחסים גלויה ומבוססת היטב אזי לא אמורה להיות לו בעיה לחשוף בפנייך את נושאי ההתכתבות שבינהם. במידה והוא לא יסכים אז בהחלט כדאי לפקוח עניים היטב.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כמו שיוסי כותב: לא כתבת מספיק להתיחסות רצינית

איך היחסים ביניכם? תקשורת, סקס, חברות... מה הוא אומר על האישה הזאת? למה הוא מתכתב איתה? מה דיברתם על זה? מריוס

pasa24

New member
התכתבות

השאלת את עצמך מדוע הוא שיתף אותך על ההיתכתבות מבלי להכניס אותך לפרטים?

לא, את לא צריכה להיות מוטרדת.

כיוון שאם אתם זוג מוצלח והוא אדם חכם שמבין שבחיים יש מציאות ויש פנטזיה שיכולים לחיות זה בצד זה אבל לא להתערבב - אזי, שיהנה לו מהריגוש שבהתכתבות, הריגוש שלו יכול דווקא להועיל לכם, בעיקר אם תגלי "רוח ספורטיבית" ובמקום להיות קנאית, תשתתפי במשובה שלו... ואם אתם לא כזה זוג "מוצלח" הרי שהוא ימצא את דרכו החוצה ממילא... בכל מקרה, התרחקי מעצות רעות שנתנו לך פה כמו חיטוט בתכתובת הפרטית שלו. זה עלול להיות הרסני.

adam33

New member
למה להיות מוטרדת?

הרי זה לא על חשבון המשחקים עם הילדים וזה לא על חשבון המטלות שיש לבצע וגם לא על חשבון הזוגיות שלכם ביחד.. אז אין מה לפחד לא?!

czar

New member
תלוי כמה את חושבת שהוא מתוחכם

כי ישני שני מאפניים לשיתוף שלך ואיתך: 1. חברות אמיתית ושיתוף בקטע תמים 2. הוא מתוחכם ומראש מספר לך הכל כי ביום מן הימים זה יהיה סיפור הכיסוי שלו. לאן הוא שייך?

pasa24

New member
תלוי כמה אתחשבות

הוא לא מספר לה הכל. מאידך באחד הימים יאמר לה את הריי יודעת את מיזה סיפרתי לך.

למעלה