התכתבות שלי עם PDAC

someone123

New member
התכתבות שלי עם PDAC

להלן מכתב שכתבתי לתמיכה של חברת PDAC: אג"נ שלום, להלן מספר בעיות ביישום העברית: 1. בלחיצה על כפתור הוספת סימן בגרפיטי, הלוח מתחלף ל-Letter Recognizer. 2. במסך ה-Today, לא מצוין התאריך של הפגישה הקרובה ביותר. 3. לא ניתן להציג יותר מ-Input Text אחד בדף HTML (לא בטוח שזה קשור ליישום שלכם, אנא בידקו). להלן מספר הערות שלדעתי דורשות מענה: 1. קובץ העזרה אינו מפורט דיו. 2. אין רישום של העדכונים שנעשו בכל גרסה. 3. אין צורך בחלוקה רוחבית של אזור הגרפיטי התחתון לשלושה חלקים. יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP iPaq 1915 עם מערכת הפעלה Pocket PC 2002 ועברית לוגית עם גרסה עדכנית. כל הבעיות הנ"ל מופיעות גם במחשב כף היד של חבר שלי עם מערכת הפעלה Windows Mobile 2003. למען ההגינות ברצוני להוסיף כי באם תענו לי ואם לא, אני אפרסם מכתב זה בצירוף תשובתכם (במידה ותהייה כזו) בעוד 3 ימי עבודה (במהלך יום שני 26/07/2004) או פחות (לפי ההיענות שלכם) בפורומים המובילים בנושא מחשבי כף יד בארץ. מצפה לתשובתכם. בן קול. להלן תשובתם: שלום בהקשר לבעיות: 1.PDAC שילבה את מנגנון זיהוי כתב היד המקורי שלה עם מנגנון זיהוי כתב היד המקורי של מיקרוסופט בכדי לאפשר למשתמשים שימוש אינטואטיבי וחלק במעברים לכתיבה בין עברית לאנגלית. הופיעו מספר תקלות שהם תופעה של עצם השילוב בין 2 המערכות. אנשיPDAC עושים כל שביכולתם בכדי לפתור בעיות אלו ומדי פעם יוצאת גרסת עדכון המתקנת בעיות כאלו ואחרות. משתמשים וותיקים בתוכנה של PDAC יודעים לבדוק באתר החברה לעדכוני תוכנה היוצאים מידי פעם ופעם. 2.PDAC פיתחה לטובת המשתמשים מנגנון משופר למסך ה today המאפשר צפייה בכמות גדולה של פגישות ממסך ה today . שוב מדובר בפיתוח ייחודי של החברה שאינו פוגע בתוסף ה today המקורי של מיקרוסופט ומשתמשים שמוצאים כי התוסף של PDAC אינו מספק מוזמנים להשתמש בתוסף ה today המקורי של מיקרוסופט המציג מספר מוגבל של פגישות במסך ה today . 3.תופעה שאינה מוכרת והועברה למרכז הפיתוח לבדיקה. בהקשר להערות : 1.קובץ העזרה הינו קובץ המסופק ע"י מיקרוסופט . בכל מקרה PDAC מצאה לנכון לכתוב ספר מפורט ומלא אודות השימוש ב pocket pc וספר זה מחולק ללא תשלום לרוכשי תוכנת העברית עם רכישת התוכנה. אם לא קיבלת ספר שכזה אתה מוזמן לפנות למשווק ממנו רכשת את התוכנה. 2.באתר שלנו (www.wince.co.il ( בצד שמאל יש את לחצן ה updates ושם מפורסמת כל רשימת העדכונים ע"פ תאריך הוצאתם. 3.ראה סעיף 1 בבעיות . בכבוד רב מרכז הת מיכה של PDAC סיכום תשובתם של PDAC: בהקשר לבעיות: 1. ידוע 2. ידוע 3. יבדק בהקשר להערות: 1. השאלה כנראה לא הובנה כראוי, אני התכוונתי לעזרה לעברית. 2. יש (טעות שלי). 3. זה כדי לאפשר מעבר חלק לאנגלית (?!). תודה ל-PDAC על תשובתם הזריזה

someone123

New member
עדכון

לגבי הערתי "קובץ העזרה אינו מפורט דיו" קיבלתי את התשובה הבאה: "מה לא מפורט בבקשה בהוראות?" להזכירכם, קובץ ההוראות הוא תמונת JPEG.

למעלה