התכתבות בכייף. היי אני בן 40 מאד אשמח לשוחח עם נשים על כל נושא שבינו לבינה ועל מה שבינהם.....
A adm 40 New member 12/11/01 #1 התכתבות בכייף.../images/Emo13.gif היי אני בן 40 מאד אשמח לשוחח עם נשים על כל נושא שבינו לבינה ועל מה שבינהם.....
התכתבות בכייף.../images/Emo13.gif היי אני בן 40 מאד אשמח לשוחח עם נשים על כל נושא שבינו לבינה ועל מה שבינהם.....
A adm 40 New member 12/11/01 #3 שלום לך.../images/Emo24.gif חמודונת בכייף הייתי מתחיל לכתוב לך אבל אין לי את הדואר האלקטרוני שלך. מאד אשמח עם תרשימי את הכתובת ואני מבטיח לענות לך. ויש לי הרבה מה לומר לך ממה שכתבת כאן בפורום. שוב תודה לך ומחכה בקוצר -רוח למכתב
שלום לך.../images/Emo24.gif חמודונת בכייף הייתי מתחיל לכתוב לך אבל אין לי את הדואר האלקטרוני שלך. מאד אשמח עם תרשימי את הכתובת ואני מבטיח לענות לך. ויש לי הרבה מה לומר לך ממה שכתבת כאן בפורום. שוב תודה לך ומחכה בקוצר -רוח למכתב
A adm 40 New member 13/11/01 #5 שלום לך J סיקה.../images/Emo52.gif אני מצאר אבל בכדי לא לכתוב לfila כאן בפורום אני רוצה את המייל שלה לכן מאד אשמח עם תוכלי לעזור לי בתודה מראש אדם.
שלום לך J סיקה.../images/Emo52.gif אני מצאר אבל בכדי לא לכתוב לfila כאן בפורום אני רוצה את המייל שלה לכן מאד אשמח עם תוכלי לעזור לי בתודה מראש אדם.
A adm 40 New member 13/11/01 #6 היי fila../images/Emo24.gif שלום לך. אני בשמחה הייתי מתחיל לכתוב לך אבל אין לי את הדואר שלך אשמח עם תרשמי לי אותו ואני מבטיח לכתוב לך
היי fila../images/Emo24.gif שלום לך. אני בשמחה הייתי מתחיל לכתוב לך אבל אין לי את הדואר שלך אשמח עם תרשמי לי אותו ואני מבטיח לכתוב לך