התכנית "מת להיות"

רהב2

New member
התכנית "מת להיות"

שלום לכולם, לכל מי שחושבים שהם חקיינים מעולים של מאיה בוסיקלה, או של כל זמר אחר לצורך העניין, ומעוניין להשתתף בתכנית "מת להיות" בהנחיית דידי הררי בערוץ המוזיקה: בימים אלה נערכים אודישנים לתכנית. כל המעוניין מוזמן ליצור קשר בכתובת המייל [email protected] או בטלפון 052-8206075 בהצלחה צוות "מת להיות"

טלטוללללללללללללללללל

גםם את צריכהההההההההההה להירשםםם ברור לך?!?! יש לך קול מהמםםםםםםםםם מטריףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף דיקלה תירשמי אותהההההההההההההההההההההההההה

לכל החקיינים למיניהם ...

תקשיבו נכון שיש כאן בפורום שתי בננות מקסימות שאני אישית יודעת שהן מחקות את מאיוש מהמם!!!! עכשיו דיקלה בנוגע אלייך כבר דיברתי איתך על זה ולא יצא מזה משו וחבל!! אבל בכל זאת מכבדת את ההחלטה הזאת ואף פעם אני לא ינסה להכריח אותך ללכת לדבר שאת לא בטוחה בו.... אז לא נורא יש עוד דברים יותר גדולים ומתאימים לך בינתיים תשירי לי =)) טלוש בנוגע אלייך אני מאוד מקווה שזה לגיל קטן אבל מאוד מאוד מקווה כי יש לך קול מהמם ולא רק את זה את מחקה את מאיוש מדהיםם!! אז תעשי בירורים ואם כן חומד אז אל תבזבדי ואפילו לא שניה אחת ותלכי לאודשנים ב=ה=צ=ל=ח=ה!!! דיקוש מתה עלייך אני עוד יגלה אותך כמו שצריך חח מואההההה!!!

אני יתקן את ליאתוש יש פה שלוש בננות

שיודעות לשיר והן ליאת טל ודיקלה אני שמעתי אותן והן שרות מדהים!

לא נכון!!

אני לא
ליאתייי ודיקוששש חולה עליכןן דיקלהההה אההההההה סתומיי קטנהה

הן באמת צמד מדהימות../images/Emo70.gif

אני אומנם לא שמעתי מעולם את טל שרה... אבל אין לי ספק שהיא שרה מדהייים
מלודי
טל =מתה עליכן
מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

גמאני עליךךךךךך../images/Emo25.gif

עליכםם סליחההההההההההההההההההההההההההההההההה חנושש מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האמ סליחה שלחו לי מתוקות אבל אני לא אוהבת אותהה

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נפלת על השכל
יש לי חברה שמתה שתהייה לה אחות
כולם אצלה בנים ורק היא בת
כל פעם שהיא באה אלינו היא משחקת עם אחותי... גם אני רבה עם אחותי לפעמים אבל אנחנו תמיד מפרגנות אחת לשניה... גם אם את וטל תמיד תריבו,תצעקו אחת על השניה... אתן אוהבת זו את זו בלב
ובנשמה
אני בטוחה שאם חס וחלילה ייקרה משהו לטל, את תכנסי ללחץ,תתחילי לבכות... וכל זה יה מתוך אהבה
אז מלודי
טל אתן שתי ילדות מקסימות,מדהימות,מוכשרות,יפהיפיות... ואני מתה על שתיכן
מואאאאאאאאאאאאאאה

חח מלודי כפרה עליך למה את אומרת את

זה שאת לא אוהבת את אחותך...לא יפה אחיות צריכות לאהוב אחת את השנייה ואתן צריכות להסתדר כי הפרש הגילים שלכן בכלל לא גדול...בקיצור אני חולה על שתיכן

חחחח גם אני עלייךךךך

טוב טלוששש עם נעלבתתתת אז תדעיי שאני חולה עליךךךךךךךךךךך
זה פעם ראשונה שאני אומרת את זההההההההההה

חח לא צריךךךך!!

הקשיבו הקשיבו ותסגרו סיפור! אף אחד לא מבקש מדיקלה שתשיר או משו בסגנון חחחחח אני כבר הבנתי למהה ובאמת טחנו את העניין יותר מדי .... אז שיהיה לכולכן הצלחה בהמשך השירה ואולי זה יהפך לקרירה לאב יווווווו=)) דיקלה מתה עלייך! זה היה כדי להבהיר חח!

למעלה