התכנים בהוט VOD

M aste R

New member
התכנים בהוט VOD

שלום לכם, שימו לב, ההודעה הזו כבר לא תעזור לי, כי ברגע שטב"ע תיגמר, ככל הנראה שאנחנו נעבור ליס ימח שימם, אבל בבקשה, HEAR YOU ME. שאלות שמטרידות אותי ורבים כמוני
מדוע בקטגוריית ה"מוזיקה" אין זמרים שלא שרים בעברית? היה נחמד אם הייתם מתאמצים קצת יותר ומוסיפים לנו כמה אמנים בין-לאומיים
מדוע נכנסות לקטגוריית "הוט 3" רק הפקות מקור ישראליות, ולא נכנסות כל הסדרות שערוץ 3 בזמנו קנה ממייטב כספנו - 'מכושפות' הוותיקה לדוגמא. אני בטוח שרובנו היינו מחליפים את "גבר-גבר" ב'מכושפות'. אין לי בעיה עם התוכנית, פשוט למה לא להכניס אותה כשתיגמר העונה?
למה שהוט לא תכניס קטגוריה XTRA-HOT, הערוץ שהוט כל כך גאה בו- הלוא הוא ערוץ 5 האגדי. ועכשיו לכמה הצעות שיכולות להביא לכם כסף טוב-
מה דעתכם על ערוץ "הוט-ניוס" - HOT-NEWS - חדשות חמות - הוט חדשות- ערוץ מפוצל לכמה חלקים, שבכל חלק יועברו ידיעות חמות וחדשות, וכל שעתיים יש מהדורה? תאמינו לי, יש המון מבוגרים שפשוט מחפשים את החדשות בכל הערוצים. ערוץ 999 יהיה נחמד. עוד בהמשך :} אה, ואגב, אל תדאגו, אני אפעיל לחץ (לא בהכרח אערב כוח פיזי מתון :p) על ההורים לחזור להוט. אני מקווה שהם יחזרו, מה שכן, אני ממש לא רוצה לחזור להוט כשיהודה לוי מתאגרף בערוץ 3. ממש לא.

d355

New member
גם אני חושב כמוך אבל..

למרות שהוט קבלה זכויות על הסדרות האלו היא צריכה גם זכויות לשדר אותה בVOD. וזכויות כאלו עולות כסף. ובקשר ל- HOT NEWS רעיון טוב. אפשר לעשות פורטל חדשות עם כתבות וכאלה דברים.

HOT VOD2

New member
והתשובות

לגביי המוסיקה - בקרוב יהיו שלל הופעות מהעולם, ואולי גם קליפים בלעז. לגביי HOT3 - שוב, כרגיל, ענין של זכויות. זכויות שידור אינן דבר שמושך אחורה אל ההיסטוריה, רק קדימה. לגביי אקסטרה HOT - כנ"ל - זכויות. לגביי חדשות HOT - בקרוב מהדורות חדשות יהיו ב VOD, עוד מוקדם לדבר על זה.

adar cahlon

New member
בקשר ליהודה לוי../images/Emo26.gif

התסריטאי של טב"ע אמר לנו ש"המתאגרף" זה סתם בלוף... ושהוא מלוהק לתפקיד ראשי בטלנובלה של הוט אבל לא טלנובלה ששמה "המתאגרף"...

שאומרים שהטלנבולה החדשה ../images/Emo185.gif

של HOT תקרא "המתאגרף" ויהודה לוי מלוהק לתפקיד הראשי,אז הם אומרים שהוא אכן כן בתפקיד הראשי אך לא בטלנבולה ששמה "המתאגרף"

הטנלובלה הבאה תגיעה רק

בעונת הקיץ-אביב הבאה, הכתבה הזאת מדברת על עונת החורף-סתיו של הוט 3, זה שתי עונות שונות לגמרי המחילות תכנים שונים.... "בסימן ונוס" היא מיני סידרה בה יוהדה לוי משתתף ואין לה שום קשר לטנלובלה שצפויה להעלות בקיץ הבאה. בקשר ל"מתאגרף" היו שמועות וסיקורים בקשר לטנלובלה אבל עדיין שום דבר לא מובטח, יש עוד שנה עד שהטנלובלה הבאה תעלה והכל עד אז יכול להשתנות....

למעלה