התכוננות להנקה

irisgh

New member
התכוננות להנקה

אני בסוף תשיעי, ואמורה לעבור ניתוח קיסרי ביום שני זה. עם הילד הקודם (שנולד דווקא בלידה רגילה), היה מחסור בחלב. היה לי מעט חלב וזה דרש מספר חודשים של המון עבודה מצידי, לצד עזרה של יועצות הנקה, להגיע להנקה מלאה לתקופה קצרה. (ואז חוזרים לעבודה...). אני חוששת שגם הפעם לא יהיה לי מספיק חלב. האם יש דברים שאני יכולה לעשות על מנת לעודד יצור חלב? אפשר להתחיל עוד לפני הניתוח? בתודה, איריס.

יש לנו ניסיון אישי רב - צרי קשר...

אביב נולדה בקיסרי אלקטיבי ורק אחרי תקופה לא קלה של "מאבקים" ההנקה הסתדרה (עד היום בגיל שנתיים וחודשיים). חלק מהקושי היה של אביב, אבל מרביתו נבעה מבורות וחוסר ניסיון שלנו שגרמו לנו להישמע לעצות של רבים שאינם מבינים דבר וחצי דבר בהנקה (אחיות, רופאים, טיפת חלב והרשימה עוד ארוכה...). אם זה חשוב לך - צרי קשר ונעזור ככל שנוכל (ראיתי שהפנו אותך בפורום השכן לדיון הקודם בעניין). תרגישי חופשי ליצור קשר, גונן, שרון ואביב [email protected]

irisgh

New member
תודה

תודה גונן. קראתי את הדיון בפורום הקודם. כשאצא מביה"ח, אדווח על המצב
איריס.

where are you giving birth?

to make things more easier for you to breastfeed: 1. ASk that you be able to breastfeed your baby as soon as possible after the birth, and that he not get bottles of artificial if possible. If you are unable to sit up, let someone put the baby on you while you are lying down. Help him find the breast, and he can feed while lying on top of you. 2. If your baby is sleepy, you can squeeze out some of your milk in a small spoon and give it to him until you are able to feed him. 5 spoons from each side every 2 hours will make sure that he is getting enough. To get milk out, you should squeeze the area behind the hila, and not just the nipple. If you are in Lis, call me and I will be happy to help you!! Good luck and let us know what happens.​

justmom

New member
תרגום: היכן את עומדת ללדת?

כדי להקל עלייך יותר להיניק: 1. בקשי שיאפשרו לך להיניק את תינוקך מוקדם ככל האפשר אחרי הלידה, ושבמידת האפשר לא יתנו לו בקבוקי תמ"ל. אם אינך מסוגלת להתיישב, בקשי שמישהו יניח עלייך את התינוק כשאת שוכבת. סייעי לתינוק למצוא את השד, והוא יוכל לינוק בעודו שוכב עלייך. 2.אם התינו' שלך מנומנם, תוכלי לסחוט מעט מחלבך לכפית קטנה ולתת לו אותו בכפית עד שתוכלי להיניק אותו. 5 כפיות מכל צד מדי שעתיים יוודאו שהוא מקבל מספיק. כדי להוציא חלב את צריכה לסחוט את האזור שמאחורי ההילה, ולא רק את הפטמה. אם עומדת ללדת בליס, קראי לי ואני אשמח לעזור לך! בהצלחה וספרי לנו מה קורה.

irisgh

New member
תודה!

תודה. לצערי לא אוכל להעזר ישירות, אלא רק דרך האינטרנט, כי אני יולדת בארה"ב (בסן דייגו, קליפורניה). אם את מכירה איזה ארגון פה שאוכל לפנות אליו, במקרה שיש קשיים, זה יכול לעזור. תודה, איריס.

עזרה מרחוק...

היי איריס - אני מקווה ששם יש יותר מודעות ותמיכה אמיתית בהנקה... אני יכול רק להציע את עזרתי הצנועה מתי שתרצי - [email protected] בעבודה 972-8-6235281.209 או בנייד 972-52-249681 (למרות שהוא עושה לי בעיות בזמן האחרון. אל תהססי להתקשר בכל שעה - אם זה לא שעה נוחה הנייד יהיה מכובה... בהצלחה, גונן

LC's in california

here are two names of excellent yoetost hanaka: Kathleen Huggins RN, MS, IBCLC Olga Mireles RN, CLC The Breastfeeding Clinic at San Luis Obispo General Hospital 2180 Johnson Avenue San Luis Obispo, CA 93401 Tel: (805) 541-BABY Lisa Marasco, BA, IBCLC Expressly Yours Lactation Services Santa Maria CA 93455 Tel: (805) 937-9717 email: [email protected] If they do not live close to where you are then maybe they can recommend someone who is in your area. Good luck and let us know how you are.​

למעלה