התישנות לקבלת ירושה

מצב
הנושא נעול.

mottimiz

New member
התישנות לקבלת ירושה

התישנות לקבלת ירושה
קרוב משפחה שלי נפתר והוריש לי כסף, איו לו צוואה אולם מוסכם גם על בניו כי הןא הוריש לי כסף. בניו לא נותנים לא את הכסף מסיבות שונות. מאז מותו עברו 3 שנים. לא פניתי לעו"ד או בית משפט. האם ישנו תאריך התישנות על ירושה? אם אין צוואה האם מותר לי לראות פסק דין/בורר בנוגע לירושה שהיו בין בניו לבין הידועה בציבור שלו?

השאלה אינה ברורה

התישנות לקבלת ירושה
קרוב משפחה שלי נפתר והוריש לי כסף, איו לו צוואה אולם מוסכם גם על בניו כי הןא הוריש לי כסף. בניו לא נותנים לא את הכסף מסיבות שונות. מאז מותו עברו 3 שנים. לא פניתי לעו"ד או בית משפט. האם ישנו תאריך התישנות על ירושה? אם אין צוואה האם מותר לי לראות פסק דין/בורר בנוגע לירושה שהיו בין בניו לבין הידועה בציבור שלו?
השאלה אינה ברורה
אם אין צוואה ואינך יורש על פי דין, לא ברור כיצד הוא הוריש לך כסף. בכל מקרה מומלץ לך להגיע להסכם עם היורשים על פי דין.

את לא יורשת בכלל

התישנות לקבלת ירושה
את לא יורשת בכלל
כיון שאין צוואה, היורשים הם יורשים על פי דין, כלומר האלמנה (אם יש והילדים).

מצב
הנושא נעול.
למעלה