התיעצות

d tomer

New member
התיעצות

שלום, אני מודה שאני ממש חדש בתחום , קניתי לא מזמן BLADE CP ואני ממש בתחילת הדרך... בינתיים המון סימולטור. בעוד כחודש יש לי הזדמנות להביא ציוד מארה"ב וממה שראיתי באינטרנט המחירים שם ממש זולים ולכן רציתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש את "המסוק הבא" וגם כמה חלפים לשדרוג עתידי והשאלה היא: איזה מסוק הוא החשמלי הטוב ביותר- אני מזכיר שאני עדיין מתחיל ולא מעוניין מסוק שקשה יהיה לשלוט עליו, אני מחפש משהו חזק, יציב והאמת שאני אוהב מסוקים גדולים כמו כן איזה רכיבי שדרוג או חלפים כדאי לי לקנות? והתקציב הוא בגדר ההגיוני למסוקים מסוג אלו. תודה, תומר.

d tomer

New member
תודה לכל המגיבים...

אני אשתמש בעצות שלכם בחוכמה רבה :)

avnerbel

New member
אני אתנדב לעזור קצת להסביר

אז ככה אין מה לעשות בחשמליים העסק יקר היות ואתה רק מתחיל אז הרשה לי להסביר עוד משהו הגודל כן קובע שזה אומר כמה שהמסוק יותר גדול כן יותר יציב ועמיד וקל יותר ללימוד אז כבר אמרתי מסוק חשמלי יקר :) בגדול אחרי לא מעט התלבטויות אישיות שלי אני ממליץ על מסוק שהוא כמעט גודל מסוק 30 יחסית זול Century Swift המסוק עולה בערך 230$ אפשר להזמין מטוור הובי ואז תוכל לקבל החזר של 30 $ או משהו כזה היתרון של המסוק הזה הוא בסוללות שהוא משתמש 4S יכולים להספיק אני רוצה להפנות אותך למאמר שרשור ב RCGroups על בחור שכתב מאמר איך לקנות מסוק חשמלי בגודל 30 במחיר יחסית זול מנוע במחיר יחסית מצחיק של36$ אישית דיברתי איתו הוא היה מרוצה מאוד מהחלקים שהוא השתמש בהם היתרון של המסוק הזה שיש להשיג חלקי חילוף גם בארץ במרכז הטיסנים אני כרגע מתלבט בין המסוק הזה לבין מסוק חשמלי אחר שרק יצא לשוק יש מי שיגיד עוד זבל סיני מסוק שנקרא הוריקאן 550 אבל זה גם מה שאמרו על ההוק ספורט אבל אחרי זה התחילו להגיד שהמסוק בסדר ללמוד להטיס בגלל שמישהו החל ליבא אותם לינק למאמר מומלץ לקרוא http://www.runryder.com/helicopter/t284227p1/ בהצלחה

GOSFRABA

New member
אין הרבה מטיסי מסוקים בפורום...

נראה לי שהיחידי שיכול לתת לך מענה אמיתי הוא עמית פורת. שלח לו מסר, חפש תחת שם משתמש "פורת השוכח סיסמאות".

למעלה