התיעצות

orr16g

New member
התיעצות

שלום לכם.. אני בן 16 ואני בארון.. קיבלתי החלטה שאני מספר לו שאני הומו.. אבל אני ממש לא יודע איך.. אני אשמח אם תעזרו לי הוא החבר הכי טוב שלי ואני פוחד שזה יפגע בקשר שלנו.. הוא אמר לי פעם שהוא לא הומופוב (לא משנה באיזה הקשר) וגם הוא לא נראה הומופוב לפי ההתנהגות שלו. אבל בכל זאת.. אני פוחד שההתנהגות שלו תשתנה אליי ובנוסף לזה אני גם מאוהב בו (פתאטי.. הא?) ואת זה ממש לא נראה לי שאני אספר לו. יש לי 100 סיבות לחשוב שהוא סטרייט ו100 סיבות לחשוב שהוא לא.. אז פשוט אין לי מושג אין לי מושג מה אני צריך לעשות.. אז בבקשה תעזרו לי

אני חושבת שכדאי לך לספר לו.

חבר טוב זה תמיד התחלה טובה. אצלי לפחות
אם אמרת שנראה לך שהוא לא הומופוב אז הוא בטח יקבל אותך. וגם אני לא חושבת שקשר (במיוחד טוב) צריך להיפגע בגלל נטייה מינית. אני בעד שתספר לו.

BIoNdY

New member
היה לי סיפור דומה

סיפרתי (כולל ה-"אני אוהב אותך") - לא דיבנור שבוע - ואז הוא חזר ואמר שהוא רוצה להלחם על החברות הזאת. היום אחנו חברים ממש טובים, הוא חושב ששחכתי אותו ושזה כבר מאורינו... ואני... בתהליכים עוד לשכוח אותו. עצה שלי. תספר לא יודע אם את הקטע של האהבה אבל קודם כל לספר זה משחרר זה מקל ולך תדע אולי תגדלה דברים שלא ידעת לפני זה. הוא חבר שלך? הוא לא ינטוש אותך או ישנה את היחס באמת שהיום הרבה יותר מקבלים ואם יש לך 10000 סיבות לחשוב שהוא לא הומופוב אז אין טעם שלא תספר. שוב עצה שלי תספר אחרי זה תוכל גם לראות אם להגיע לשלב השני

moshe butt

New member
ספר לו ../images/Emo9.gif

לכולם יש חששות מוסיימות לגבי איך חבר טוב יגיב ומה רמת הסיכון שזה יפגע בקשר שלכם. אני לא מאמין שחבר שלך יגיב בצורה קיצונית לעובדה שאתה הומו- אין ל מה לדאוג. בראש ובראשונה, תסכים איתי שכדאי לך לספר לו- אתה תרגיש לאחר מכן הקלה ובדיעבד תצחק על זה שפחדת בכלל לספר לו. איך כדאי לומר לו את זה? קיימות אין ספור אפשרויות- אתה יכול לקחת אותו לשיחה ולספר לו, אתה יכול לכתוב לו מכתב אם אתה ממש מתבייש לומר לו את זה בצורה פרונטלית. אבל, לדעתי, כדאי מאוד שתספר לו את זה פנים מול פנים. תאמר לו שאתה מספר לו את זה מהסיבה שהוא חבר מאוד טוב שלך ואתה רוצה לשתף אותו בדברים מסוג זה כי זה חושב לך שהוא ידע את זה, תאמר לו את זה בפה מלא ללא כחל וסרק- אני מאמין שהוא יעריך את הכנות שלך כלפיו. גם לי היו חששות כשהתחלתי לצאת בפניי החברים שלי, בסופו של דבר כל אחד מהם קיבל את זה יותר טוב ממה שחשבתי שהם יקבלו את זה. אגב, אל תספר לו שאתה אוהב אותו- לפחות לא בשלב הזה. כיוון שאם תספר לו את זה בנוסף לזה שאתה הומו- סביר למדי שהוא יבהל. קח את הזמן, ספר לו שאתה הומו ובשלב מאוחר יותר במידה ותרצה לספר לו שאתה אוהב אותו- ספר לו. שיהיה לך בהצלחה אל תדאג, אני מאמין שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר!

archangel3

New member
קרה להרבה מאיתנו אני מניח

בכלל לי הייתה התלבטות קשה לגביי כל הקטע של לספר לבנים סטרייטים ובמיוחד לסטרייט היחיד והמיוחד...|סהדגש|. בסופו של דבר סיפרתי להם אבל לא סיפרתי לו ישר מה אני מרגיש אליו (לא כי פחדתי אלא יותר כי לא רציתי להעמיס באותו רגע אז פשוט לקחתי את הזמן). בסופו של דבר הוא כמובן נשאר סטרייט אבל היום אנחנו חברים הרבה יותר טובים מפעם ואני מניח שהוא גם העריך אותי על זה שסיפרתי לו. בכל אופן בהצלחה אביב

לא קשה.. בוא נעשה שיעור ^^

כל מילה/משפט שאתה רוצה להדגיש... עושה ככה: שלב ראשון רושמים - שלב שני את מה שאתה רוצה שיהיה מודגש - שלב אחרון אתה רושם - = התחל דגש בקיצור. = סיים דגש בקיצור. בסופו של דבר זה מה שיוצא לך.... מקווה שהבנתי :)

נסדר את זה:

בתחילת המשפט שאתה רוצה שיהיה מודגש אתה רושם הדגש [אל תשכח את הקוים בתחילת המילה ובסופה - | ] בסופו אתה רושם סדגש עם הקווים בתחילת המילה ובסופה. = וזה מה שיוצא :) מקווה שהבנת...

James Hammerton

New member
אני לא בטוח אם כדאי לתכנן את זה מראש

כי לדברים כאלה יש נטייה לא לצאת לפי התכנון. פשוט תחליט שאתה מספר לו (לדעתי כדאי לך לעשות את זה), ואז תתחיל לדבר. בהתאם לתגובות שלו תדע כבר איך להמשיך...

היי../images/Emo13.gif

אם אתה לא רוצה שההתנהגות שלו תשתנה, אתה יכול לדבר איתו על זה ולהזכיר לו שאתה אותו בן אדם שהיית קודם.. אם הוא הומו ו/או מרגיש אליך משהו, יש מצב שהוא יספר לך אחרי שתצא מהארון...אם הוא לא ייצא מהארון עד אז אולי אפשר להבין מזה שהוא סטרייט (או שהוא עמוק בארון, שזה נראה לי פחות סביר
).

קודם כל היי לכולם...פעם הייתי כותב פה מידי

פעם והפסקתי כי נהרס לי המחשב בעעע חלק מכן מכירים אותי זה אני לירון ליגל ישמנה :p ומכיוון שאני זה לא הנושא אז אני יפסיק עם הבעבעבעבעבעבעעעע שלי.... לך מר בחור,גם אני עברתי את זה (מניח שעוד רבים.... ) הייתי בארון במשך שנים ומאוהב בחבר הכי הכי טוב שלי (שהוא גם הכי סטרייט שיש) בקיצור...הייתי מאוהב בו נואשות אבל החלטתי לספר לו שאני הומו....לא ידעתי איך ולא ידעתי איך הוא יגיב אבל הייתי חייב להוציא את זה כבר.. פשוט אצלי היינו ואמרתי לו שיש לי משו לספר לו ופשוט לא יכולתי...גמגמתי אבל בסופו של דבר זה יצא ממני והוא קיבל את זה בצורה הכי הכי יפה שאפשר..(לא סיפרתי לו את החלק ש"אני אוהב אותך!"...) הוא אמר לי שהוא יקבל אותי כמו שאני ולתמיד הוא חשב שאני הומו אבל לא אמר כלום
וזהו ממנו סיפרתי לעוד אחד ועוד אחת ועוד ועוד עד שכבר יצאתי לגמרי מהארון וזהו... הוא כמובן כבר עבר לי ממזמן ( היה לי קשר של שנה וחודשיים ועדיין אני אוהב את האקס שלי |למרות שלא מגיע לו!!!!| ) אנחנו עדיין חברים ממש ממש טובים ואפילו אנחנו צוחקים על זה...אני אוהב להציק לו
אומר לו ש"יבוא יום ואני ימצוץ לך!" "יא בא לי שתזיין אותי עם הזין הגדול שלך" כל מיני הצקות כאלה
(רש שכמוני...) וזהו...אני מרגיש שאני חופר וחופר ואין לי כוח....אז רק לסיום, תדע שאני משוכנע שהוא יקבל את זה ותישארו חברים טובים, אבל המלצה, לא לספר לו שאתה אוהב אותו..זה יותר מידי עומס עליו.

קודם כל היי לכולם...פעם הייתי כותב פה מידי

פעם והפסקתי כי נהרס לי המחשב בעעע חלק מכן מכירים אותי זה אני לירון ליגל ישמנה :p ומכיוון שאני זה לא הנושא אז אני יפסיק עם הבעבעבעבעבעבעעעע שלי.... לך מר בחור,גם אני עברתי את זה (מניח שעוד רבים.... ) הייתי בארון במשך שנים ומאוהב בחבר הכי הכי טוב שלי (שהוא גם הכי סטרייט שיש) בקיצור...הייתי מאוהב בו נואשות אבל החלטתי לספר לו שאני הומו....לא ידעתי איך ולא ידעתי איך הוא יגיב אבל הייתי חייב להוציא את זה כבר..פשוט אצלי היינו ואמרתי לו שיש לי משו לספר לו ופשוט לא יכולתי...גמגמתי אבל בסופו של דבר זה יצא ממני והוא קיבל את זה בצורה הכי הכי יפה שאפשר..(לא סיפרתי לו את החלק ש"אני אוהב אותך!"...) הוא אמר לי שהוא יקבל אותי כמו שאני ולתמיד הוא חשב שאני הומו אבל לא אמר כלום
וזהו ממנו סיפרתי לעוד אחד ועוד אחת ועוד ועוד עד שכבר יצאתי לגמרי מהארון וזהו...הוא כמובן כבר עבר לי ממזמן ( היה לי קשר של שנה וחודשיים ועדיין אני אוהב את האקס שלי |למרות שלא מגיע לו!!!!| ) אנחנו עדיין חברים ממש ממש טובים ואפילו אנחנו צוחקים על זה...אני אוהב להציק לו
אומר לו ש"יבוא יום ואני ימצוץ לך!" "יא בא לי שתזיין אותי עם הזין הגדול שלך" כל מיני הצקות כאלה
(רש שכמוני...) וזהו...אני מרגיש שאני חופר וחופר ואין לי כוח....אז רק לסיום, תדע שאני משוכנע שהוא יקבל את זה ותישארו חברים טובים, אבל המלצה, לא לספר לו שאתה אוהב אותו..זה יותר מידי עומס עליו.

למעלה