התיעצות

התיעצות

מצטערת על האורך אודה על הסבלנות: הבן שלי היום בן חודשים ומהלך היום עד עכשו אוכל כל שעתיים (רק יונק) החלטתי (לא ברור אם נכון)לנסות להגדיל לו את המרווחים מהיום,כך שאכל בחמש ועשרים לפנות בוקר התעורר בסביבות שבע והצלחתי באמצעות מוצץ להחזיק עד שמונה וארבעים (3 שעות ועשרים דקות מתחילת ההנקה הקודמת)היה יחסית קל כי נרדם באמצע. בעשר וארבעים (שעתיים מתחילת ההנקה הקודמת)שוב רצה לאכול ושוב באמצעות המוצץ הצלחנו להגיע עד אחת עשרה וארבעים שבאמצע נרדם,בשלב הזה כמה דקות לפני שהתעורר אחרי שעברו 3 שעות מתחילת ההנקה הקודמת בגלל שישן הלכתי לשאוב ויצא 80 סיסיהוא מיד התעורר ונתתי לו את הבקבוק השאוב אבל זה לא הספיק לו אז נתתי לו את הציצי שלא ברור מה נשאר שם אחרי השאיבה והוא ממש הראה סימני רעב וינק/מצץ עד שאפשר לומר נרגע השאלות שלי: 1. האם שאיבה של 80 סיסי אחרי 3 שעות מתחילת ההנקה הקודמת זה מעט? 2.האם ארוחה של 80 סיסי כל 3 שעות זה מעט? 3.אם כן איך מגדילים את התפוקה? 4.האם יכול להיות שכל שעתיים יש מספיק וכל שלוש אין? הרבה הרבה תודה

אלונה ע

New member
דעתי האישית

לי נשמע שכל העסק קצת משבש את התיאום בין הביקוש שלו להיצע שלך. מה גם, שמשאבה לא מצליחה להוציא כמויות כמו תינוק (שהוא, כאמור, המשאבה הכי יעילה) המלצתי האישית (לשיקולך בלבד) תני לו לינוק כמה שרוצה וישירות מהשד. בהצלחה

אפרת_ח

New member
לא הבנתי מה המטרה שלך

אבל אני די בטוחה שיש כאן שתי טעויות: 1) "למשוך" תינוק במקום להאכיל. בטווח של מס' שבועות זה עלול לגרום להתמעטות החלב ולהרעבת התינוק. 2) אמא מבקבקת, מגדיל את הסיכון לבלבול פטמות/שביתת הנקה. האם את מקפידה להציע צד שני בכל פעם?

המטרה

אני היום מוצאת את עצמי מתחילה להניק לדוגמא בשמונה יונק 15-20 דקות ואז בעשר שוב הוא רוצה לאכול המטרה היא בין היתר קצת קשה לאודות שיהיה לי מרווח נשימה השאיבה היתה על מנת 1. לראות כמה חלב נוצר לי אחרי 3 שעות ולא להפוך את הבקבוק לדבר קבוע אני הייתי שמחה לדעת אם 80 סיסי אחרי 3 שעות זו כמות קטנה כי אם כן על מנת להגדיל את הכמות כמו שאני מבינה אני צרכה לשאוב אחרי שהוא אוכל

אלונה ע

New member
מה שאת צריכה זה לא לשאוב אחרי אוכל

אלא פשוט להניק לפי דרישה , כלומר, מתי שהוא רוצה, זה הדבר היחיד שיבטיח לך משק חלב מבוסס ומספק לתינוק שלך. עכשיו הוא יונק כל שעתיים, זה דפוס האכילה שלו, זה ישתפר עם הזמן, היי סבלנית, תינוקך זקוק לך...

../images/Emo45.gifמסכימה עם אלונה ע

אני מבינה את הקושי שלך, גם בני נהג לינוק כל שעתיים ובכל פעם במשך 40 דק' ...אבל עם הזמן ההנקות מתקצרות לידי דקות ספורות- שווה לך להתאזר בסבלנות ולא סתם לגרום עכשיו לבעיות מיותרות שתאמיני לי יקחו לך הרבה יותר אנרגיה מאשר שפוט להניק... אל תדאגי מה-80CC זה לא אינדיקציה לכמה שהתינוק לוקח ישירות מהשד.

ציפיק2

New member
מרוחי זמן

מסכימה אם האחרות כל שעתיים זה מרווחי זמן מקובלים כמויות האוכל קשורים זמן לגודל הבטן של התינוק היה לי ילד שאכל כל שעתיים 20 דקות מכל צד, זה מה יש. ורק שתדעי לנוכחית אני רק שואבת, והיא גם היתה אוכלת כל שעתיים חלב שאוב מבקבוק המצב ימשך זמן קצר, צריך לקבל אותו כמו שהוא

למעלה