התיעצות

שןשנה

New member
התיעצות

5 שנים הבן שלי לומד בבית ספר רגיל בכיתה ריגילה שפעמיים הייתי כבר בועדה שמה עכשיו יש לי עוד אחדהיום קיבלתי תופס שהמורה וה.מחנכת כתבה וכנירה אני צירכה לחתום על התופס הפניה שאלוןהפניהשל התלמיד הלומד בכיתה רגילה אל ועדת השמהובשאלון הזה כתוב בקצרה שכדי לעביר אותו לכיתה יותר קטנה אוו שהיה להם כיתה כזאת בבית הספר אני מאוד עצובה לקראת הועדה נכון שקשה לבן שלי אבל עברתי איתו דרך ארוכהוהוא ילד שמח ומאוד משתדל עים החברים אני מרגישה שאני עומדת להפסיד ולהגיד אולי באמת עים הוא היה בכיתה חינוך מיוחדו היה לו יותר טוב אבל בתוך תוכי אני רוצה שישאר במזגרת בעוד שנה ניראה מה לעשות קשה לי לקבל שהוא היה בכיתה חנוך מיוחד בטח יש עוד הורים במצב שלי השמח לישמוע

05 מיכל

New member
תראי שושנה:

מצד אחד, את עצובה שאולי הילד יהיה בכיתת חינוך מיוחד. מצד שני, את עצובה, כי אולי היה יותר טוב אם היית מעבירה אותו מזמן... מה זה אומר? זה אומר שאנחנו אף פעם לא יודעים ממש ממש בביטחון מה הכי טוב. זה אומר שאנחנו יכולים רק להשתדל לעשות כמה טוב שאנחנו מבינים באותו רגע. לא יותר. עשית את הכי טוב שיכולת. חשבת שהכי טוב שיישאר בכיתה רגילה, והתאמצת מאוד. הוא מאוד משתדל, וגם את, אבל עדיין הוא לא מצליח בלימודים. וגם לא גילית שום "פטנט" שישנה את המצב. אולי באמת הגיע הזמן לחפש לו מסגרת קלה יותר, שבה אולי המאמצים שלו ושלך יביאו יותר תועלת? אני לא מכירה את הילד, ואינני מומחית, ואני ממש לא יודעת מה יותר טוב לילד שלך. רק רציתי להאיר לך את הצד הזה של הדברים. בטח יש עוד צדדים...

zivadina

New member
ואחרי ההסבר הנהדר של מיכל

אשר אני מסכימה אתו (כרגיל...), כדאי לשאול גם את מומחי בית הספר, בשרשור השאלות אשר בראש העמוד.

למעלה