התיעצות....

חיבנוקי

New member
התיעצות....

איך אני יכולה לטפל בילד בן 10 וחצי,במצב רגשי עדיין מאוד, הרבה מצבי רוח,קריזות,עצבים ועוד...(אולי ההורמונים משתוללים , אולי משקעים מגירושי ההורים ,נישואים שניים של האמא ,הולדת אחות כיום בת שנתיים וחצי ,שכלפי חוץ הוא מאוד מחובר אליה) כל ניסיון לגעת בכפות הרגליים מלווה בתגובת כאב ,גם ניסיון לגעת בSP מקבלת תגובה דומה, ניסיתי קצת עבודה בדימיון מודרך שהביאה למעט רגיעה אבל לא לאורך זמן. אשמח לכל טיפ, רעיון תודה שיר

אני מציעה לך למצא את אותה הנק'

שמרגיעה אותו (דמיון מודרך) ולתת לו את הזמן להרגע.כשהוא כבר לא מוכן לקבל,עצרי ותסבירי לו שזה בסדר לא לרצות יותר ומותר לו וזכותו להפסיק. לכי לקראתו ותני לו את התחושה שהוא מחליט מתי די והוא הקובע.אני חושבת שהוא זקוק לתחושת ביטוחון על מנת שיאפשר לך לטפל בו טיפול מלא. מבחינת הטיפול נסי טיפול הרגעתי של המערכת,כמה שיותר עדין ולא פולשני (בשלב הזה לפחות). בהצלחה (-:

מקוםבלב

New member
טיפול בילד

שלום לך, לדעתי כדאי לעשות לו קצת עוצמת הרכות לפני תחילת הטיפול.נענועים. ילדים מאוד אוהבים את זה. את יכולה גם לעשות את זה שהוא על הצד וקצת לחבקתוך כדי הנענוע. הדבר גורם להרגשת רחם וביטחון.אחרי זה אולי הגוף שלו יהיה פתוח יותר לקבל טיפול.אפשר גם להתחיל בעבודה אנרגטית על הגב. הגוף שלו צריך להרגיש ביטחון. שיהיה בהצלחה.

חיבנוקי

New member
אורלי ,תודה אתמול התחיל טיפול בפרחי

באך ,אצל מטפלת שכנה. מקווה שהשילוב בין שני הטיפולים יביא לרגיע.

למעלה