<<התיעצות>>

<<התיעצות>>

אני שוקל לקנות איי פוד בקרוב, ואין לי מושג איזה, מה המחירים ומה הכי טוב. נראה לי שאני אקנה את המיני, מה זה אומר "דור"? אני לא ממש מבין בזה.. אם מישהו יכול לתת לי פרטים או קישורים, אני אודה לו!!

weird dust

New member
בעיקרון מיני זה דור בפני עצמו

4 ג'יגה באיזור 1700 שקל אם אני זוכר נכון הכי ול בארץ זה באילת בשקם, אם אין לך כרטיס תושב עדיף שתרד מהרעיון לקנות שם. בעיקרון הרשת הכי זולה זולה בארץ זאת שקם אלקטריק. בחול המחיר הרבה יותר נמוך אבל אם אתה קונה בחול יש עליך חובת הצהרה והיא תעלה לך 33 מערך המכשיר. אם יש לך חבר שגר בחול ,והוא תושב חול, והוא בא לארץ לביור עליו לא אמורה להיות חובת הצהרה בגלל שהוא רק מבקר בארץ יענו תייר. תחפש את האתר של ידע ושם כתוב בעיברית על המיני.

<<תגובה>>

לגבי הדורות-קיימים בינתיים 4 דורות, מיני, אייפוד צבעוני, ואייפוד U2 על שלושת הדורות הראשונים אין סיבה לפרט כי כבר אין להשיג אותם היום (רק יד שנייה...) אבל בכל זאת הדור השלישי זה האייפוד עם גלגלת המגע וארבעת כפתורי המגע מעל הגלגלת ומתחת למסך, הסוללה שלו מחזיקה 8 שעות והוא מגיע בנפחים 10/15/20/40 ג'יגה (הוא הגיע ליתר דיוק כי אפל הפסיקה לשווק אותו האייפודים שאפשר להשיג כרגע בחנויות הם: דור רביעי-משווק בנפחים של 20/40 ג'יגה, בעל גלגלת מגע וארבעת הכפתורים ממוקמים על הגלגלת (כמו שעה 3 6 9 ו12 בשעון מחוגים) והסוללה שלו מחזיקה 12 שעות נגינה בין טעינה לטעינה iPod Photo-שהוא בעצם אייפוד דור רביעי עם מסך בעל 65 אלף צבעים ומגיע בנפחים של 40/60 ג'יגה והסוללה שלו מחזיקה 15(!) שעות נגינה רצופות iPod U2-הפעם מדובר על אייפוד דור רביעי שבמקום לבן-הוא שחור והגלגלת אדומה, מאחורה על ה"מראה" נמצאים חתימות של כל חברי הלהקה והוא מגיע טעון עם שירים שלהם (אני לא בטוח אם כל השירים שלהם או רק האלבום החדש) והוא מגיע בנפח של 20 ג'יגה והסוללה מחזיקה בדומה לדור הרביעי-12 שעות mini iPod-קטן יותר פיזית מהאייפודים האחרים ובעל נפח של 4 ג'יגה "בלבד" (מכאן ה-מיני- אייפוד
), ומגיע ב5 צבעים מטאלים (גם מאחורה במקום קטע כסוף מבריק) צהוב/זהב, כסוף, כחול, ורוד וירוק והסוללה מחזיקה 8 שעות לגבי המחירים-תלוי מאוד איפה אתה מתכוון לקנות את הiPod להלן מחירים בארץ:(אני לא יודע עד כמה זה מעודכן-אבל זה מה שמופיע באתר של "ידע" יבואנית אפל בארצנו) דור רביעי 40 ג'יגה-2739 ש"ח דור רביעי 20 ג'יגה-2054 ש"ח מיני-1662 ש"ח (מחירים של הU2iPod ושל הiPod Photo לא מצאתי באתר של "ידע") להלן מחירים בארה"ב:(לפי האתר העולמי של אפל) דור רביעי 20 ג'יגה-299 דולר דור רביעי 40 ג'יגה-399 דולר מיני-250 דולר אייפוד פוטו 40 ג'יגה-499 דולר אייפוד פוטו 60 ג'יגה-599 דולר U2 אייפוד-345 דולר מצטער על המגילה הארוכה-אבל מקווה שעזרתי
תקנו אותי אם יש לי טעויות מסויימות

LinkTree

New member
רק עוד דבר אחד

המחירים שנתנו כאן הם קצת יקרים - חיפש קצר בזאפ יתן מחירים יותר זולים...

למעלה