התיעצות

een ogenblik

New member
התיעצות

יש אפשרות שלאיש יהיה כנס בקנקון, מכסיקו במהלך חודש ספטמבר. לשם שינוי הוא היחידי שנוסע ממחלקתו, כך שלא יצטרך לחלוק חדרים עם אנשים אחרים, וזו הזדמנות לחופשה משותפת עבורינו. אז מה ההתיעצות? האוניברסיטאות האירופאיות חוסכות את כספן למחקר, ואינן מפזרות אותו בשמחה על הוצאות אירוח, בניגוד לאוניברסיטאות אמריקאיות. אתר הכנס מציע מלון ב135$ ללילה, מי שצריך יהיה לשלם זאת לשלושה לילות יחטוף חום, ולא יאשר נסיעה. אז אני זקוקה להמלצות למקומות בעלות סבירה יותר. האיש בדק לאתר התיירות של קנקון, ומצא רק מלונות פאר בעלי הצעות מדהימות, רק שאנו איננו זקוקים להן, תנו לי ים ואני מרוצה. האמנם אין מלונות עממיים, או מקבצי בונגלו זולים על שפת ים. משהו בו אפשר יהיה להשאר על חשבונינו לאחר סיום שלושת לילות הכנס.

greeneyes3

New member
בטוח שיש מלונות יותר זולים!אבל.....

מתוך צורת האורך של העיירת נופש הזאת,דהיינו,ארוכה וצרה לאורך חוף הים.... אם צריכים להיות בבוקר בשעה מוקדמת להרצאות וכו,אתם צריכים לחפש מקום בקרבה. תשיגי מפה של קנקון.... שבי על המפה.... ותתחילי להפציץ את המלונות במרחק הליכה מהמלון ששם נערך הכנס באימיילים....(אחרת צריך לקחת אוטובוס כל הזמן...או לשלם 5 דולר בערך על כל נסיעה בטקסי,אם האוטובוס מאחר) במקסיקו,גם מצאתי שעם 20 דולר שוחד אפשר ממש במקום,במלון... ובאופן אישי, להוריד את התעריף היומי עם הפקיד בדלפק באופן דרסטי.... פלאים ממש! מקסיקו היא מדינה שעובדת על שוחד עם פקידים בכל מקום.... זו תופעה מזעזעת ,אבל היא חלק מהתרבות של המקסיקאים... מיקוח עם הצעת או רמיזת הפקיד שאם תתן לו משהו מהצד,הוא יוריד את התעריף היומי... כמובן שבאימייל אי אפשר להציע שוחד להנהלה... אבל אפשר לכתוב להם באימייל שהמלון בסמוך הציע לך מחיר יותר נמוך..... ולשאול באימייל : האם הם מוכנים להוריד את המחיר שלהם כדי להשוות את ההצעה של השכן שלהם.... בהצלחה שמוליק (טאקילללללללללללללללהההההההההה)

אפשר גם לוותר על שירותי מלון,

ופשוט לשכור דירת נופש. יש היצע מאד גדול בקנקון, חלקן במחירים מאד נמוכים. שוב, את צריכה לבדוק מה נמצא קרוב לאיזור הכנס (האם הוא מתקיים בעיר עצמה, או מחוצה לה, באיזור riviera maya?) צריך גם לשים לב טוב: חלק מן המלונות שם נראים יקרים, אבל כוללים את כל הארוחות וכל שאר הפינוקים - כך שצריך לעשות טוב את החשבון, ולראות לאן מגיעים בשורה התחתונה.

stardustit

New member
הצעה שלי

כנסים בדרך כלל בוחרים את המלונות הטובים ביותר, והקרובים ביותר לכנס. תהיו שם. תבררו במחלקה מה הסכום המקסימלי שמאושר למלון, ואת השאר תממנו מכסכם. לדעתי משתלם. נניח המחלקה מאשרת עד 90 $ ללילה, לכם יצא להואסיף עוד 45 $ ללילה.

למעלה