התיעצות:

תוכי

New member
התיעצות:

ביום שלישי יש חופש כידוע אך יש לי אפשרות להגיע לעבודה במקום להשאר שעות נוספות אחרי שעות העבודה הרגילות - ומקבלים תשלום לפי שעות נוספות - צריך לסיים מאזן לי אין מה לעשות באותו יום וחיים מתכנן לסדר דברים בבית....מה אתן אומרות כדאי או לא
מה עדיף שעות נוספות אחרי 9 שעות נוספות או שעות נוספות ביום חופש

לדעתי עדיף לעבוד

אבל זו רק דעתי. אלא אם כן יש תוכניות מיוחדות, אז 200% נראה לי יותר נחמד מלהשאר מאוחר ביום אחר. חוץ מזה, זה בטח יהיה כמו ערב חג, כולם מגיעים, מטיילים בן החדרים ומתחפפים שעתיים לפני הזמן.

uti

New member
../images/Emo35.gifואם תעבדי רק חצי יום../images/Emo35.gif

אולי תגיעי בבוקר לעבודה לכמה שעות ואח"כ ישאר לך את מרבית היום לחופש...

אתי@

New member
אני הייתי הולכת על יום חופש

וביום אחר נשארת עוד כמה שעות. אם כבר התלבשתי, התאפרתי והגעתי לעבודה, אז שיהיה עוד כמה שעות. וביום החופש אפשר להישאר כל היום בבית עם פיג´מה

תוכי

New member
הבעיה

שבעלי לא רוצה שאני אשאר בבית
כי אני יפריע לו עם השיפוצים
ואז אני אצטרך להתנחל אצל חברה למשך היום...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif מה רע../images/Emo35.gif נשמע לי אחלה סידור

הוא יעבוד בבית ואת תבלי עם חברה

תוכי, אני באותה סירה

ולמרות שאני אמורה לעבור ירה ביום ראשון הבא, אני מעדיפה להגיע לעבודה לפחות לכמה שעות כדי להשלים, אי אפשר לדעת מתי אני אוכל לעשות זאת אם בכלל בעתיד . ואם את מספרת שבעלך עסוק ממילא באותו יום, אני ממליצה לך ללכת לעבודה במקום להשתעמם בבית.

Hadar p

New member
לדעתי שתגיעי לעבודה אבל לא בשעה

כמו כל יום קצת תאחרי.... ותעבדי בכיף להנאתך לדעתי זה עדיף על להשאר אחרי 9 שעות עבודה

יעלי2

New member
אני עם הדר

את וודאי כל כך רגילה להגיע לעבודה בשעה מסוימת, כל יום בשבוע, כל יום בשנה. אם תחליטי "לדפוק" שעות נוספות, וגם ככה יש לך מה לעשות. להגיע מאוחר זה ממש כמו לקבל סוכריה. אם תחליטי ללכת, תנסי להתחיל ב 10:00 (נניח אחרי שתצביעי) וככה זה יראה לא כמו "סתם" עוד יום.

גם אני בדילמה

אבל אולי בסוף יחליטו שלא להגיע - אז יהיה לי יום חופש על בטוח. ואם לא אני עדיין לא יודעת אם כדאי או לא. אבל אם אין תוכניות מיוחדות באמת ניראה לי שכדאי להגיע גם כדי להוריד טיפה לחץ בעבודה אבל מצד שני יום חופש יכול לתרום הרבה. אבל ניראה לי שכל עם ישראל יהיה בחופש אז גם לא יהיה כיף להסתובב. אורלי

למעלה