התיעצות

shuli654

New member
התיעצות

שלום ,
אני קורא כאן לפעמים בלי להשתתף ...
רציתי להתיעץ לגבי משהו שמפריע לי בחיים. אין לי ביטחון עצמי בכלל עם בחורות. זאת אומרת, יש לי ביטחון, עד שזה מגיע לכאלו ש*באמת* מושכות אותי. אלו שאני רוצה. ואז איתן, אני הופך או לסמרטוט או לתוקפני מדי.

במיוחד זה קורה כשמדובר במישהי שנראית הרבה יותר טוב ממני, או כזאת שיותר "איכותית" בעיני.

לאחרונה אני חושק בבחורה שהיא גם יפהפיה וגם בעלת דוקטורט. במצב כזה נורא קל לי להכנס להשוואות מולה: מי אני בכלל? אני מובטל עם תואר מעפן, מראה לא הכי מצודד וסל של הפרעות אישיות. מה יש לי לתת לאחת מושלמת כמוה, רופאה עם אישיות מקסימה בגוף של דוגמנית?? אז כשאני עומד מולה אני הופך לצל חיוור של עצמי. מגמגם, נבלע במחשבות של עצמי, לא מצליח להוציא משפט ראוי מהפה.

החרדה הזאת מבנות יפות וחכמות גומרת אותי. כולם אומרים לי, חברים וידידות : תתנהג כמו גבר, תפגין ביטחון עצמי, תן לקסם שלך לפרוץ .... אבל זה לא עובד ככה במציאות. רק בתאוריה
ואני מיואש

FineSilverMan

New member

סpap

New member
למה אתה לא מבין שבחיים צריך להיות ראלי?

אתה מיואש (ע"פ מה שכתבת) כי
אתה רוצה את הטופ שבטופ מבחינת בחורות.
למה שלא תכיר במגבלותיך?
אנשים ראלים, ומציאותיים,
מבינים שיש נשים שהן לא ברות השגה מבחינתם.
אין גבר שאין לו פנטזיה שעולה בכמה דרגות על המציאות בשטח.
כמובן שלממש את הפנטזיה
זה לחיות כמו באגדות.
אבל אגדות מטבען
מחברות בין נסיך לנסיכה.
שרק, זה חריג.

סpap

New member
אם כך תסביר לי

איך אני משיג ת'מספר טלפון של סתיו שפיר

סpap

New member
שכחתי שאתה פעיל מרכזי של מפלגת העבודה וכנראה

יש לך את המס' שלה.
נו,
עכשיו נראה מה שווה חברות וירואלית אמיתית
יאללה, שחרר ת'מספר
אתה יודע איך להגיעה לתיבת המסרים שלי
אני לא אגיד לה שעדי ג נתן לי, אל תדאג
יאללה, תעשה ת'מעשה הטוב השנתי שלך

אני חוששת

שאני מסכימה איתך.

אגב, זה היה יותר ראלי אם הוא היה מובטל מכוער עם ביטחון עצמי
גבוה עד כדי ניתוק מהמציאות והיא ד״ר יפיפייה עם סל של הפרעות נפשיות. כאלו זיווגים הרבה יותר ראלים.

יש מצב באסנו את הבחור?

shuli654

New member
קצת ביעסתם.....

תשמעי, לפעמים אני לא יודע מי אני באמת.

יש ימים שאני מתעורר בבוקר וחושב לעצמי שלמרות הכל יש לי כמה כשרונות קטנים:

למשל, אני נחשב לבנאדם מאד מצחיק ולא שגרתי (כשאני לא מבוהל ומשותק מבחורות יפות וחכמות......), ואני גם מבין בהמון תחומים מבחינת ידע כללי ונושאי שיחה.

עמוק בפנים אני יודע שאני לא *באמת* נחות ביחס לרופאה ההיא, אלא שהמצב הוא זמני עד שאשלים הסבה מקצועית ואתחיל לעבוד באופן מסודר, עם טייטל כלשהו.

כל זה ברמת ההבנה השכלית. זה עדיין לא עוזר לי בשטח, כשהיא נועצת בי עיניים ואני מתחיל לגמגם ולפדח את עצמי ומתנהג כמו ילד בן 5

AsAf2810

New member
אין לו שום מגבלות

למעט אלה שנמצאות אצלו בראש בלבד, כתוצאה ישירה מחוסר הביטחון שלו.
מה לא ריאלי בלצאת עם בחורה ממש יפה וגם משכילה ?
שיכוון גבוה ככל האפשר וישנה את הגישה. הייתי פעם בסרט שלו, שיניתי גישה וכיום החיים דבש.
תמיד הרעיפו עליי מחמאות ואמרו שאני נראה ממש טוב, אינטליגנט, איש שיחה טוב ובעל חוש הומור לא רע בכלל.
השכלתי להבין ולהפנים את זה עם הזמן ועשיתי טיפול שורש לחוסר הביטחון שסבלתי ממנו עד לא מזמן והתחלתי למנף את היתרונות שיש לי בכדי להשיג את מבוקשי במישור הזוגיות.
הכל בראש שלו.

AsAf2810

New member
גם את היפה שבנשים אתה יכול להשיג

אם אתה אדם בעל חוש הומור, איש שיחה טוב, בעל ביטחון עצמי (אבל לא מופרז) ונראה ממוצע, אתה יכול להשיג כל בחורה. נקודה.

צלשלספק

New member
נמחקו מהשרשור הודעות מזלזלות ובוטות.

גולשים המעוניינים להגיב לפותח השרשור או לחבריהם, אני מבקש (שוב) לדבוק לגופו של נושא, לשמור על תרבות דיון ולכבד כל אדם בדעתו הוא - גם אם דעתו לא מקובלת עליכם.

זאת ההתראה השנייה שלי בימים האחרונים בנושא הנ"ל, להבא אני לא מתכוון לחזור על עצמי ולפרסם אזהרה זו או אחרת, ודי לחכימא ברמיזה.

לילה טוב.

איזה באסה

אני מתנצלת.

בכל מקרה, דווקא התוכן של ההודעה האחרונה
שלו ושלי היה ענייני ורלוונטי.

אפשר אותם חזרה? ;)

אסף, עם התוכן של ההודעה האחרונה שלך אני מסכימה
(למרות שלא ירדת לסוף דעתי, אבל אני מדברת נטו על התוכן)

לילה טוב

צלשלספק

New member
אני אחזיר לכל אחד את התוכן שכתב במסר פרטי

באופן חד פעמי.

מי שמעוניין לנסח את ההודעה שלו מחדש בצורה עניינית לאחר השמטת הפרטים הפוגעניים והלא רלוונטיים לשרשור, מוזמן בשמחה לעשות כך.

למעלה