התיעצות

engel8831

New member
התיעצות

התחלתי לצאת עם מישהו והוא אוהב אותי מאוד .. ואני עדיין לא סגורה על עצמי אני לא ממש נמשכת עליו והייתי רוצה שהוא בשביל הבריאות שלו ושאני אוכל להמשך עליו ...שיעשה קצת ספורט .. איך שאומרים .. כי אני לא יכולה להיות באמת עם מישהו , לגעת לו בגוף שאני לא נמשכת עליו .. בטח זה נשמע כמו ילדה :\ הוא מאוד עסוק ביום יום,אבל בשביל להקדיש לעצמו שעתיים , בשביל כושר שלוש פעמיים בשבוע ולהיות גם יותר בריא , וגם להראות טוב , יכול רק להועיל .. אבל , מה אני יכולה להגיד לו .? אתה חשוב לי ואני רוצה שתתחיל לשמור על עצמך עם האוכל, להיות ברגלי האכילה נכונים ? אני מרגישה שיש לו אהבה אליי אני כרגע לא יודעת מה אני מרגישה אני לא מרגישה שאני מואהבת בו ושישנתי שם לא היה כיף במיוחד וחיכיתי רק להגיע הביתה ולישון אצלי במיטה . אבל אני אוהבת אותו.. ולא רוצה להרוס מעגל של משהו טוב לחכות עוד קצת ? לתת צ'אנס? לאמר לו , על הקטע הבריאותי ?

זה לא נשמע כמו ילדה

ברור שמשיכה בסיסית חיונית לקשר רומנטי. אם אתם אוהבים, חשוב שתהיו בקשר. נסו להיות ידידים. גם מידידות אפשר ליהנות, והיא יכולה לפעמים להפוך לחברות. להציע לו להתעמל כדי שתימשכי אליו, זה מגוחך. תוכלי בהחלט להציע לו להתעמל כדי להתחזק ולהיות יותר בריא, אבל לא להגיד לו שהוא שמן או משהו מעליב כזה. ייתכן גם שבמשך הקשר תתחילי פתאום להימשך אליו.

engel8831

New member
כן אתה צודק

אני נותנת לשנינו את הצ'אנס הזה... ואם נגיד אחרי חודש חודשיים אני לא מרגישה את הואווא מה עושים ? איך אומרים ? כי הוא רצה אותי מאווד ואני הסמתי , ואין עליו הוא בחור טוב ובחוץ יש כ"כ הרבה רועה והוא מקבל אותי איך שאני.. אבל אני לא רוצה גם לפגוע בו

קודם כל

אחרי חודש חודשיים בהחלט תוכלי לומר לו שאינך נמשכת אליו, כי הקשר מספיק קרוב. בנוסף כמו שאמרתי לך, אפשר לפעמים ליהנות גם מידידות.

engel8831

New member
זה לא יפגע בו ?

מוזר לי למרות שאני לא נמשכת עליו הגענו מהר מאוד למצב אינטיימי, (אבל טוב זה היה כי הוא גרם לא נעים לומר ת'מילה בפורום, אבל כל העולם כבר מדבר ככה.. לחרמנות אז חייבים להמשיך ולא להפסיק כי אחרת זה סתם יציק )

לא

מותר לך לא לרצות אתו קשר רומנטי כי אינך נמשכת אליו, ולא צריך להעליבו. יחד עם זה, אם הגעתם לאינטימיות ואתם נהנים מזה, אולי לא צריך להפריע לך חוסר המשיכה.

engel8831

New member
אני לא מסווגלת להנות בלגעת לו בגוף

בקשרים קודמים שלי נהניתי לגעת בוף של הגבר ולא להפסיק

daoli

New member
חפשי מישהו אחר....את לא אוהבת אותו

ויש לך מלא טענות על איך שהוא נראה ודרישות. לא מגיע לו יחס כזה ממך, בעיקר אם הוא כזה משקיען ואוהב אותך כמו שאת. את כנראה לא מסוגלת לאהוב אותו כמו שהוא

engel8831

New member
עצוב לי כ"כ שזה ככה

בחוץ יש כלכך הרבה רוע וחרמנים שמחפשים את הרגע

engel8831

New member
טוב, הוא אוהב כנות

אני נתתי לזה צ'אנס אבל אני לא מצליחה להמשך עליך?

באמת בעיה

קודם כל, הפסיקי לעשות אתו מעשים גופניים. אינך אמורה לגעת בגוף של אדם שאינך נמשכת אליו. בנוסף כדאי שתאמרי את האמת.

עוד משהו

לו נהנית אתו, היית צריכה להגיד לו שנהנית לגעת לו בגוף אבל את מרגישה שלא תוכלי עוד. לא ברור לי למה נגעת בגופו אם לא נהנית מזה. אם זה מתוך אהבה, אמרי לו שאת אוהבת אותו. אם סתם ניצלת אותו, בעייתך.

Megie

New member
תחתכי

את לא תריכה לשפוט אותו, אם הוא היה מושך אותך-היית מקבלת אותו בדיוק ככה.. כל האריזה, באותה מידה שאת לא היית רוצה שיגידו לך "אני אהיה איתך רק אם תרזי/תשמיני 5 קילוגרמים" זה פשוט לא הוגן ומעליב.. אז בשביל להיות הוגנת כלפיו, פשוט תמצאי מישהו אחר ותתני לו למצוא מישהי שכן תמשך לפנימיות שלו מבלי לשפוט את החיצוניות.. אל תרגישי רע, את לא אשמה.. גם אני וגם כולנו לא נמשכים לכל אחד-כמה שלא יהיו אידיאליים באופי.. בשורה התחתונה, המשיכה מהווה בסיס.

היית נשארת בקשר שמישהו היה נותן לך כזה תנאי?

"תאכלי אחרת ותרזי כמה קילוגרם כדי שארגיש משיכה אליך?" מילא הייתם בקשר מחייב ורציני, מהסוג שאת יודעת שאיתו תהיי כל החיים. אבל אתם בתחילת קשר, הגוף שלו הוא שלו ואין לך יותר מדי חופש ביטוי בנושא זה. אם את חשה שאת יכולה להתגבר על הקטע הזה, שמשיכה כן יכולה להתפתח עם הזמן - מה טוב. אחרת - את חייבת לעצמך וגם לו את האפשרות לזוגיות שלמה יותר. בהצלחה.

למעלה