התיעצות

limonana3

New member
התיעצות

בתי הוזמנה ע"י חברה מהגן להתארח בביתה אחר הצהרים, דיברתי עם האם בטלפון שהזמינה ולקחתי אליה את הילדה. מאוחר יותר כשהבעלול החזיר אותה הביתה הם עברו דרך הגינה ואז בתי סיפרה בתמימות שהסבתא של הילדה לקחה אותן לגינה. והיא גם הראתה לבעלי כל מני "תרגילים" שעשתה על הקורה והסולמות בגובה של איזה 3 מטר מהריצפה. לדברי בעלי ממה שהראתה לו מספיק שהייתה מועדת או מחליקה פשוט יכלה לשבור את הראש ולהיפגע...כשבעלי שאל האם הייתה בהשגחה היא סיפרה שהסבתא כל העת ישבה על הספסל... זה פשוט לא נראה לי בסדר שהאם כלל לא שאלה או הודיע לי שהילדות הולכות לגינה. ומה גם שהבנות כלל לא היו בהשגחה כמו שצריך..אני חייבת לציין שבתי ילדה מאוד שובבה ולכן כשיוצאים לגינה אני והבעלול ממש צמודים אליה ואף עוצרים אותה כשהיא מגזימה. מצד אחד אני כועסת על האם על חוסר האחריות כי אני לא הייתי נוהגת כך לא הייתי לוקחת ילד לגינה בלי להודיע ובטח שלא מעביר את האחריות לאדם אחר בלי להודיע. מצד שני הבנות חברות טובות ואני לא רוצה לקלקל.

שבי38

New member
אני במקרה כזה

לא הייתי מעירה אבל בפעם הבאה הייתי מבקשת שיודיעו לי כשהולכים לגינה ואני אחליט אם להצטרף אל הבנות או לקחת את הילדה הביתה.

TaraSky

New member
אחרי מעשה לא הייתי אומרת כלום

אבל אם תהיה הזמנה נוספת - הייתי מזכירה את המקרה ורק מבהירה את הכללים לגבי הילדה שלך. אגב בת כמה הילדה?

simonapelleg

New member
התיעצות

בוקר טוב, הדרך הטובה לפתור את ההתלבטות שלך היא לדבר עם האמא ולהסביר לה על חששותיך כשבתך בגינה ובנוסף להגיד את החשיבות הגדולה בעינייך שאת רוצה לדעת על שינויים שיהיו מחוץ לבית. פשוט לשתף ולידע. יום מצויין, סימונה

למעלה