התיעצות

anatyb

New member
התיעצות

בנות, איזה רופא יותר אנושי ומקצועי לעיניני פוריות ד"ר לב רן או פרופסור דניאל זיידמן? מה זה משטח צוואר הרחם ? ובנוסף ,לקחתי 5 ימים כדורי אסטרוגם עד לתאריך 3.7 והרופא אמר לי לעשות בדיקת הריון ב 12.6 ( מחר ) . כבר קרוב לשבוע אני קמה כל בוקר עם בחילות נוראיות . ביום שלישי לא יכולתי להתאפק ועשיתי בדיקת הריון בצהריים ( לא עם השתן הראשון של הבוקר ) והתוצאה היתה כמובן שלילית . שאלתי היא האם כדאי מחר על הבוקר לעשות עוד פעם בדיקה או שחבל על הזמן החודש ( גם היו קמתי עם בחילות )? אנא תשובה מהירה .

ענת,

לשאלתך הראשונה קצת קשה לענות. שניהם רופאים מעולים אבל אני בטוחה שיהיו דעות שונות לגבי היחס האישי, כי זה מאוד אינדיבידואלי. אני חושבת שעשית את הבדיקה הביתית קצת מוקדם מדי, ובוודאי שכדאי לעשות מחר בדיקת דם. אל תשכחי את המנטרה, את בהריון עד שלא הוכח אחרת.... בהצלחה,
מרב

anatyb

New member
תודה

מרב קודם כל תודה על העידוד . דבר שני לעשות בדיקת דם כי את זה ניתן לחעשות רק ביום א´ או לעשות מחר בדיקה רגילה ?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ענתי - אני הייתי כן מציעה לעשות בדיקה ביתית מחר (אפרופו השיחה שלנו אתמול) וגם ביום בדיקת דם ליתר בטחון. מחזיקה לך אצבעות גם ברגלים ושולחת לך חיבוק חם

anatyb

New member
תודה

אעשה בדיקה מחר ואקווה לתשובה חיובית למרות ש99.9% זה ששישי דרך אגב מתי את מגיעה ?

../images/Emo91.gifבלי לחץ

אני יודעת שאת חושבת שזה שלילי אבל כמו שמירב אמרה לך מקודם "א ת בהריון עד שהוכח אחרת" אז תרגעי, תנשמי עמוק, תשתי כוס קפה עם בעלך בכיף ונתראה כנראה ביום שבת. את יכולה תמיד להתקשר אליי ל.

עמית@

New member
זה באמת עניין של דעה אישית

אני שמעתי על זיידמן רק שבחים (תילי תילים של שבחים) בעיקר בפן האישי המרגיע- אבל גם במובן המקצועי וכמובן שגם על לב רן יש המלצות חמות, כך שזה ממש אישי- אם לא קיבלת (ולא תקבלי מחר) מחזור עדיין אז כדאי לעשות בדיקת דם.

anatyb

New member
למרות ש..

למרות שעשיתי בדיקה ביום שלישי בצהרים והיא היתה שלילית

עמית@

New member
בדיקת דם הרבה יותר מדוייקת

בטח עוד לפני האיחור הצפוי (יום שלישי היה לפני תום 14 הימים מהביוץ..)

הוסת אמורה להגיע 14 יום אחרי הביוץ

לפעמים יש איחורים סתם כי למכשפל´ה בא לתעתע בנו, ולשמחתנו יש איחורים שבסופם נולד תינוק
מרב

anatyb

New member
עוד דבר

בנות שכחתי לציין שעד אתמול בלילה היו לי הפרשות צמיגיות כל פעם אחרי שתן . אז אני חוזרת לשאלתי לעשות או לא לעשות מחר בדיקה זה חשוב

neta2

New member
בווודאי../images/Emo45.gif

בווווודאי, בטטטח!!!! ממתי אנו סומכים על בדיקת השתן הביתית הזו כשהיא מראה שלילי?? וכעת ברצינות, חייבת לעשות בדיקת דם. מה השאלה?? מחזיקה אצבעות.

בדיקת דם -חובה(מנסיון)

הי ענת, אני עשיתי בים ה12 בדיקה ביתית שלא היתה ממש מעודדת - הספדתי את כל הטיפול,בכיתי ,התייאשתי -ואז אתמול_היום ה14-13) עשיתי בדיקת דם שהיתה הרבה יותר אופטימית - בכל מקרה רצוי לזנוח בצד את הבדיקות הביתיות וללכת על בדיקת דם מחזיקה אצבעות-->בהצלחה

anatyb

New member
מיכאלה

לעשות בדיקת דם למרות שיש לי הפרשות מבנרתיק ( אמרו ליע שאם יש הפרשות אין הריון ) אני הולכת עכשיו לעשות את הבדיקה דם מה אתן אומרות

עמית@

New member
זה לא קשור להפרשות.

יש המון הפרשות בהריון, אצלי דווקא הסימן הכי בטוח לווסת (שמעולם לא איכזב) היה הפסקת ההפרשות.

anatyb

New member
מאוכזבת

התקשרתי עכשיו למרפאה וניתן לעשות בדיקת דם רק בי 7:00 ל 9:30 איזה באסה . מה לעשות לחכות ליום ראשון או לבצע מחר בדיקה ביתית

anatyb

New member
שאלה אחרונה

החום לא עולה לי ונשאר לי בין 36.1 ל 36.2 .אמרו לי שבהריון החום צריך להיות גבוה ולעלות משמע שאני לא בהריון נכון . תשובתכן

עמית@

New member
קודם כל- אנא שרשרי את שאלותיך

אלה לאלה- כך השאלה תוקפץ ולא תצטרכי לפתוח כל פעם הודעה חדשה שתדחוק אחורה הודעות אחרות. שנית- אין שום דרך לדעת אם את בהריון או לא אלא אם כן תעשי בדיקת דם- כל השאר בגדר ספקולציות לא ברורות.

למעלה