התיעצות

התיעצות

שלום רב אני מעוניינת לקנות מגרש בנה ביתך בהרחבה בקיבוץ בשפלה הדרומית המגרש חצי דונם בגלל שאין לי מושג על עלויות, אני לא יודעת איך לחשב כמה כסף יעלה הכל אשמח מאוד לדעתכם ראיתי שיש שרשורים בנושא אבל לא ממש הצלחתי לדלות מידע שמתאים לנו אז ככה: רוצים לבנות 100 מטר לאיזור המגורים רוצים בניה איכותית מה שלא חשוב לנו בכלל הם כל מיני שכלולים ואסטתיקה, כן חשובה איכות טובה למשל ריצוף, חלונות תריסים, מטבח הכל צנוע לא רוצים לרצף כלום בחצר יש לכם הערכה כללית בשבילי? ואגב איזה גג הוא גם זול אבל איכותי? תודה רבה רבה

בינא

Member
ל-100 מ"ר דרושה תוכנית חכמה עם אופציה להגדלה

לכן עדיף לתכנן את המבנה הסופי שייבנה בחלקים לפי הצורך. בכפוף לסוג הקרקע ולכן סוג הביסוס ובכפוף לשיטת הבניה שתבחרו, התקציב המשוער שעליכם לקחת בחשבון ל-100 מ"ר, כולל תכנון, מסים, אגרות והיטלים, פתוח ותשלומים שונים, קומה אחת כולל הממ"ד עד גמר באיכות טובה..תגיע לסדרי גודל של כ-500-600,000 ש"ח כולל המע"מ. ההפרש של 100,000 ש"ח נובע מהחלטות שלכם בנושאי גימורים, שיטת הבניה, עלויות הביסוס וכמות גדרות/קירות הפתוח שיאלצו אתכם לבצע... הגג הכי איכותי בעלות הכי משתלמת, יהיה גג פנל מבודד, גם כגג שטוח וגם כגג משופע. יעוץ ספציפי לכם תוכלו לקבל אם תכתבו לדוא"ל של החתום מטה.

למעלה