התיעצות

כל מה שכתבתי נמחק...../images/Emo4.gif

כמה מבאס לנסות לשחזר.... רציתי לומר שלמדתי ממכם המון. איכשהו, כדיברתי על זה עם חברות, תמיד אני "צודקת"...
וזה לא מקדם לשום מקום... תמימה שכמוני, רציתי שקודם תבוא הרומנטיקה ואז יבוא הסקס. פשוט נעלם החשק. אני חושבת שבגלל שהקשר מאוד רציני כל דבר קטן שמפריע לי מאוד מפחיד אותי. אם זה האדם שאיתו אני הולכת לחיות, אז צריך לטפל בX, לעבוד על Y, לדבר על Z.. כשהכרנו, הוא אמר לי כמה הסקס מדהים והוא לא רגיל לזה... ואני פחדתי שעל זה יתבסס הקשר והתחלתי "לסגור רגליים"... רציתי שהרומנטיקה הזאת תבוא ממנו כי קראתי את כל ההודעות שלו וראיתי את הבחור שלי "אחר" מול העיניים. ניסיתי לחפש את "האחר" הזה. אבל.. אני יכולה גם להיות מורה לריקוד!!! אז בימים האחרונים השתחררתי, לא עשיתי פרצופים וה*דיינו ואז עוד פעם.. ואז דיברנו, ופתחתי את עניין ההודעות וקיבלתי הסבר מפורט (סוף סוף)ואז שוב ה*דיינו... הייתי צריכה לראות את הדברים מנקודת מבט אחרת, לא להשוות כל הזמן ולנסות לחפש את "ההוא, האחר" שראיתי בהודעות. עכשיו זה גם מלחיץ... כי כשיהיו 'תקלים'.. כשמשהו יהיה לא בסדר.. איך מגיבים? לא רוצה להעיר על כל דבר אבל גם לא להתעלם... הוא מהמתעלמים.. ואני מאלה שצריכים לדבר ולפתור, אחרת זה יושב לי. מקווה שנמצא דרך... תודה לכולם

למעלה