התיעצות...

תם תם

New member
התיעצות...

בוקר טוב לכולן! הסיפור הוא כזה, האיבחון שלי נעשה ע"י ד"ר שילון רק על ידי בדיקה רגילה ועל פי התלונות שלי. אחרי שיצאתי ממנו הלכתי לעשות קצת מחקרים, שכללו את ההצטרפות שלי לפורום הזה... בעקבות קריאה קצת של הודעות פה, והתייעצות עם עוד כל מיני הבנתי שכדאי שאני אעשה עוד כמה בדיקות כדי לאשש את האבחנה שלו. אז שלחתי לו פקס שאני רוצה ללכת לעשות U.S ובדיקות דם (כולל CA 125) ואני לא מצליחה לקבל ממנו תשובה!!!
ניסיתי בטלפון, ניסיתי עוד פקס וניסיתי דרך האחיות והמזכירות שם... עכשיו, אני שוקלת לקבוע תור למרפאה בתל השומר, ומה שרציתי לשאול זה האם אני צריכה לבוא עם בדיקות כבר למרפאה, או פשוט ללכת לשם? ואם יש לכן עוד עצות אני כמובן אשמח לשמוע

טשומפי

New member
עדיף לבוא עם תוצאות בדיקות

כי ממילא הם ישלחו אותך לעשות את הבדיקות ויקבעו תור לביקורת שבו הם יעברו על התוצאות. אם תבואי עם הבדיקות יחסך לך זמן. את יכולה לקבל את ההפניות לבדיקות שאת רוצה גם מרופא משפחה (מסתבר שגם רופא משפחה יכול לתת הפניה לא"ס וגינלי). מעצבן לראות על היחס של חלק מהרופאים... טשומפי.

היי תם תם

את בדיקת הדם ל- CA125 את יכולה לבקש גם מרופא המשפחה. בדיקת US יעשו לך במהלך הבדיקה בתה"ש (לי עשו בכל פעם שהייתי שם למרות שתמיד הייתה לי ביד תשובת US מהחודש האחרון).

ליאל ד

New member
תם תם בוקר טוב!

את בדיקת הדם את יכולה לבקש מרופא כללי/משפחה, הם ישר נלחצים, אז תסבירי שזה בגלל חשד לאנדומטריוזיס. את האולטרסאונד הגניקולוג שלך יכול לעשות - אבל אם הוא לא "מתלהב" לעשות זאת - אז בתה"ש יעשו לך US מומחים. אז לדעתי תעשי רק בדיקת דם לתיפקודי כבד+כליות+ספירת דם+CA-125 (שגם ידעו להמליץ לך על גלולות) ותילכי לתה"ש. חבל לבזבז זמן. תזמיני תור לתה"ש כבר עכשיו - כי ההמתנה היא עד חודש/חודשיים. ואח"כ תיפני לבדיקת דם (התוצאות מגיעות תוך שבוע). בהצלחה!!! שיהיה לך יום נפלא!

תם תם

New member
אגב בנוגע לזמנים של התורים,

היא הציעה לי תורים ממש קרובים, אני אפילו ביקשתי קצת יותר רחוק כי אני לא יכולה לצאת מהעבודה עכשיו...

תם תם

New member
עשיתי זאת!

קבעתי עכשיו תורים גם לרופא משפחה שלי, גם לבדיקות דם וגם לסוריאנו! אתן חושבות על עוד משהו שצריך להביא איתי לסוריאנו חוץ מהבדיקות דם והאולטרסאונד?

זואילי

New member
תקחי איתך

כל מה שקשור....כל מה שעשית לאחרונה. (אני באתי בפעם הראשונה עם קלסר עב כרס בו 8 שנים של בדיקות....) תצלמי כמובן העתקים שיהיו לך. מה שיבקשו ממך או יציעו לך ויש לך- תשלפי. בהצלחה

למעלה