התיעצות..

KבתאלK

New member
התיעצות..

שלום.. רציתי להתייעץ בפורום לגבי משהו. לפני חודשיים סימתי קשר של 9 חודשים והקשר לא הסתיים בצורה יפה. היתי די בובה הוא שיחק בי ושם אותי בממתינות. אני יספר את זה בקיצור הוא לא העריך את האהבה שלי אליו. בחודשים האלה הספיק לקרות לי משהו אני לא רוצה להיכנס לזה רק נגיד שהשאיר לי צלקת גדולה. אני הכרתי בחור דרך האינטרנט בחור חמוד ונפגשנו כמה פעמים כמובן שספרתי לו הכול כי כול כך נוח לי איתו מה זה הכול פשוט סיפרתי לו מה שהיה אם האקס ופשוט הכול.. עכשיו הוא בחור ממש חמוד ואני אוהבת את האופי שלו וממש כיף לי ונוח לי איתו אבל.. כן יש אבל לפי דעתי הוא לא יפה. זה נשמע אולי מגעיל אבל אני לא יכולה להיות איתו בגלל המראה החיצוני. זה נשמע מזעזע וגם בתור אחת שעברה דבר כזה פעם זה די מוזר. אני לא ממש יודעת מה לעשות הבחור ממש מעונין בי. אשמח לתשובות\עצות תודה מראש \=

nate2000

New member
אין מה לעשות חוץ מלהיפרד אם את לא נמשכת

אולי המשיכה תופיע, אבל אני בספק גדול שזה יקרה. אם זה הדבר היחדי שכ"כ צורם לך ומפריע לך בבנאדם אז אין לך מה לעשות איתו.

משיכה

משיכה זה דבר מאוד חשוב אין מה להגיד... לפעמים יש מצבים שבהתחלה לא נמשכים לבן אדם, אבל שלומדים להכיר את האופי שלו, פתאום מתחילים להימשך אליו, והוא נרא הכי יפה בעולם.. אני למשל, הכרתי בתיכון מישהו שבהתחלה ממש לא נמשכתי אליו, וניסינו להיות חברים ואחרי יום ניפרדנו.. ואז אחרי כמה חודשים רציתי לנסות שוב.. ואחרי כמה שבועות שהיינו ביחד פתאום הוא היה נראה לי הכי יפה בעולם.. והיינו חברים 4 שנים.. הכול אפשרי בחיים..אבל יכול להיות שלא יקרה דבר כזה.. יש לי ידידים שלא משנה כמה הם חמודים אני לא נמשכת אליהם.. לדעתי.. תסבירי לו שלא נראה לך שזה ילך.. כי אם את לא נמשכת אליו, פשוט תחתכי את זה.. כי בסוף את תתפשרי.. ותהיה איתו גם אם את לא נמשכת איו וסתם תסבלי.. כי האופי החמוד שלו יטעה אותך..

הייתי שם

וכשאת לא נמשכת אליו - זה לא זה. אין טעם להילחם בטחנות רוח כי זה פשוט לא יבוא..וכל הזמן את תהיי טרודה ב.."מה אנשים אחרים חושבים על החבר שלך בנוגע למראה שלו". וותרי.

זה נורא תלוי...

אם את לא נמשכת או נגעלת.. <אם כל הגועל> לדעתי אם זה ענין של משיכה כזו של קליק או משהו כזה ואת כן יכולה לראות אותך איתו זה אפשרי לפחות אצלי זה הצליח.. ואז היה יותר חזק מכל קליק ולצערי הרב עדיין.. אבל זה גם תלוי כמה שטחית את

omer73

New member
משיכה

אין לך על מה להתנצל, כי משיכה זה חלק מהעניין, וזה דבר חשוב, אין מה לעשות. בנוגע לבעיה שלך- אם היה מצב גבולי, שיצאת עם הבנאדם, והמשיכה היא ככה ככה, הייתי ממליץ לך כן לנסות, כי לפעמים זה משתנה, ואחרי שנחשפים לאופי, היופי שהיה גבולי משתנה... אבל במצב שלך, שזה שלילי מוחלט, לא נראה לי שזה ישתנה, וחבל לנסות בכח, כי סביר להניח שזה לא ישתנה, ובהמשך סתם תגרם לשניכם עגמת נפש.

KבתאלK

New member
אוךך

אני אוהבת את הפורום הזה.. תודה לכם.. וכן יש לו אופי מדהים אבל החיצוניות אני לא יכולה ניסיתי אבל אי אפשר מטריד אותי יותר מדי

לדעתי

אין מה לעשות בקשר כזה.. אם זה היה 'הוא לא מוצא חן בעניי מבחינה חיצונית' היה על מה לדבר.. אם זה היה 'הוא מכוער בעניי' ייתכן וזה היה כי את משווה אותו לקודם..עדיף לנתק את הקשר אם זה 'הוא מגעיל אותי אני מתביישת לפעמים להסתובב איתו'(אין צורך להתנצללל מראה זה דבר חשוב מאוד,וזה משפיע על המשיכהה מאוד..!) תברחי משם.

אם אינו מכוער

אז היופי לא כל כך חשוב. אם אהבת את אופיו, כדאי מאד שתהיי אתו. קשר רגשי יתרום לך הרבה יותר מקשר של משיכה ליופי.

KבתאלK

New member
ממ

האופי שלו מקסיים בעיני. אבל שאני בסתכלת על הפנים שלו אני לא יכולה \=

אם הוא מכוער

תתקשו להיות בני זוג, לכן עדיף שתהיו ידידים. אם בהמשך תתפתח אהבה מספיק חזקה, תוכלו להתגבר על הדחיה ולהיות חברים.

NICKEL BACK

New member
אויי מתוקה

זה נשמע שעדיין לא התגברת על הקשר האחרון, כי הנה ישר סיפרת לו על האקס, בדרך כלל לא מדברים על אקסים פגישות ראשונות.. והוא כנראה שלא מבין את זה, ומקשיב ומייעץ לך, את פשוט לוקחת אותו כ"ידיד".. והוא רואה את זה מעבר.. קצת חבל על הבחור, לדעתי את צריכה להיות איתו כנה, כדי שהוא לא יפגע..

lower sky

New member
קנאה...

יש לי בן זוג בגילי ואנחנו יוצאים כבר כ10 חודשים. הקשר שלנו בגדול הוא קשר טוב ומלא אהבה, חוץ מויכוחים שיש לנו פה ושם, אבל נדמה לי שזה די טריוויאלי. בתחילת הקשר שלנו אחד הידידים הטובים שלי (נקרא לו A), שהיה כנראה מאוהב בי, ניצל הזדמנות בה הייתי איתו לבד וכמעט ונישק אותי. בן הזוג שלי מעט נבהל מהפרשה, אבל סלח מכיוון שידע על קרבתי הרבה ל-A מבעוד מועד ולא האשים אותי בכך שאולי גרמתי לו לפתח ציפיות שלא לצורך (אני חשתי אשמה כלשהי, שנחלשה עם הזמן בעקבות הנסיבות). עם A, שלדעתי לא ידע לכבד אותי ואת הגבולות שלי, ניתקתי קשר. בעקבות המריבה איתו, ניתקתי גם את הקשר עם ידיד טוב מאוד אחר, נקרא לו B, שהיה חבר מאוד טוב גם שלי וגם של A. במהלך אותה המריבה עם A, אפשר לומר שB תפס צד, וטען שאני מתחמקת מאשמה (ולא הבין שאם אני כועסת על A על מעשהו, אין זה אומר שאני חושבת שאני טלית שכולה תכלת). לפני כמה שבועות B ואני יצרנו קשר, ולאחר הרבה התלבטויות מצידי, והרבה התנצלויות והבטחות מצידו, החלטתי לחזור איתו לקשר טוב, או לפחות לנסות. מאז אני ו-B דיברנו הרבה ואף נפגשנו. אני חשה שעשיתי את הדבר הנכון. לעומתי, בן הזוג שלי לא ממש מחבב את B, הן מפני שסובב לי את הגב באותה המריבה עם A, והן מפני שבזמנו B ייעץ לי להפרד ממנו (מבן הזוג). החזרה לקשר עם B הייתה כרוכה בלא מעט מריבות עם בן הזוג שכמעט והניע אותי מלחזור לקשר עם B. אתמול בערב B התקשר אליי בעת שהייתי עם בן זוגי, בשעה די מאוחרת בלילה, ובמהלך השיחה (הקצרה) אמר לי גם שהוא מאוד מתגעגע ואוהב. בן הזוג לא ממש אהב את הרעיון שB מתקשר אליי, במיוחד לא באמצע הלילה, והכי חרה לו שB השתמש בביטויים שלטענתו הוא משתמש בהם רק כלפי ("אוהב אותך") ולא מבין מדוע ידיד שלי צריך להשתמש בהם. הוא אף טען שזה נראה כאילו B מתחיל איתי. מהיכרות ארוכת זמן עם B, ומעצם העובדה שיש לו בת זוג, ברור לי שB מתכוון רק לכך שהוא אוהב אותי מאוד בתור ידידה וזו דרכו לבטא את הערכתו כלפיי כאדם הקרוב אליו. למרות שעל פני השטח החבר "קיבל" את הקשר שלי עם B - כלומר לא הציב אולטימטום בסגנון "נתקי איתו קשר או ש.." וכדומה - הוא עדיין לא מכבד את עצם ההחלטה שלי. הוא מרבה לגדף את B בכל פעם שאני מזכירה אותו (לא קורה הרבה), טוען שלדעתו הקשר שלי עם B יגרום למריבות ביני לבינו (כאלה שהוא יוצר, בנתיים), שזו הייתה טעות לחזור עם B לקשר, ובואו נגיד שאם הם יתראו פנים אל פנים, זה לא יהיה מאורע משמח ממש... יש תחושה שבן הזוג לא סומך עליי, למרות שהוא טוען שהוא כן. האם התגובה שלו לכל המצב סבירה? איך עלי להתמודד עם העניין? אני מפחדת להתקע בסוף בין הפטיש לסדן ולהגיע למצב בו אצטרך לבחור באחד מין השניים... שניהם חשובים לי מאוד והייתי שמחה לדעת את דעתכם בעניין. תודה!

lower sky

New member
סליחה סליחה סליחה

בטעות הוספתי את ההודעה לשרשור זה...

למעלה