התיעצות

• פותח הנושא JCLV
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

JCLV

New member
התיעצות

התיעצות
הרופא שלי בחו"ל והמזכירה ל בדיוק נותנת לי תשובות ברורות ואני בלחץ . סיימתי לקחת כדורי PROGYLUTON קיבלתי מחזור (אתמול)ואני ממתינה להוראות . (אני אמורה לצאת למסלול רומניה) רק ביום ראשון הוא חוזר ואז אני אקבל הנחיות . זה לא יהיה מאוחר מדי ?

ayoosh

New member
מתי את אמורה לנסוע?

התיעצות
הרופא שלי בחו"ל והמזכירה ל בדיוק נותנת לי תשובות ברורות ואני בלחץ . סיימתי לקחת כדורי PROGYLUTON קיבלתי מחזור (אתמול)ואני ממתינה להוראות . (אני אמורה לצאת למסלול רומניה) רק ביום ראשון הוא חוזר ואז אני אקבל הנחיות . זה לא יהיה מאוחר מדי ?
מתי את אמורה לנסוע?
אני יודעת שיש שתי גישות לגבי תחילת האסטרוגן- ביום הראשון למחזור וביום השלישי. אם הנסיעה אמורה להיות על ה"מחזור" הנוכחי- אולי המזכירה/האחות תדע לפי מה הרופא שלך עובד בד"כ...

JCLV

New member
אני מקווה שבמרץ

מתי את אמורה לנסוע?
אני יודעת שיש שתי גישות לגבי תחילת האסטרוגן- ביום הראשון למחזור וביום השלישי. אם הנסיעה אמורה להיות על ה"מחזור" הנוכחי- אולי המזכירה/האחות תדע לפי מה הרופא שלך עובד בד"כ...
אני מקווה שבמרץ
אני התחלתי את הטיפול ולפי הבנתי אני אמורה לנסוע במרץ . רק שלא ברור לי האם אני צריכה לקחת עוד איזה שהם כדורים או להמתין לרופא

בריזה1

New member
אם המזכירה לא יודעת לתת לך תשובות

אני מקווה שבמרץ
אני התחלתי את הטיפול ולפי הבנתי אני אמורה לנסוע במרץ . רק שלא ברור לי האם אני צריכה לקחת עוד איזה שהם כדורים או להמתין לרופא
נסי לדבר עם רופא אחר או לפחות להתייעץ בפורומים רפואיים אסטרופם מתחילים למיטב ידיעתי ביומיים שלושה הראשונים של המחזור.

JCLV

New member
תודה לך בריזה

נסי לדבר עם רופא אחר או לפחות להתייעץ בפורומים רפואיים אסטרופם מתחילים למיטב ידיעתי ביומיים שלושה הראשונים של המחזור.
תודה לך בריזה
אני כבר ימתין עד יום ראשון ואני מקווה שהכל בסדר . תודה

אדוינה

New member
אני גם מציעה...

התיעצות
אני גם מציעה...
לכתוב רשימת שאלות שאת צריכה לדעת את בתשובה להן לא רק לימים הקרובים אלא בשביל כל התוכנית,ולכתוב את התשובות . התהליך הוא פשוט יחסית לIVF , וכדאי לדעת את כל הפרטים מהרופא! שיהיה בהצלחה!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה