התיעצות

redbull2002

New member
קוקי, אני מדבר על כולל מקלדת

וזה כמובן שהכל באחריות, בטח סתם יד שניה וקצת עזרה מאיביי אפשר להוציא ב400 שקל הכל.

2cookie

New member
חדש באחריות? VX? בעע

עדיף לקחת מכשיר אמין מיד שניה מאשר לקחת VX בכלל... חוץ מזה שמונוכרום זה עינוי.

redbull2002

New member
צודק, אבל שים לב לדרישה,הכי זול שיש

ושיהיה אפשר לכתוב בצורה בסיסית טקסט, לא חדש באחריות אלה סתם באחריות, הVX הוא אחד מהמכשירים היותר אמינים חוץ מהמסך המעורער משהוא שלו.

2cookie

New member
כשהדיג'יטייזר הולך אין מה לעשות

אז כדאי לוותר וללכת על M125 לפחות...

AYELET1

New member
כל מקרה יש להוסיף את מחיר

בהקויק ופיס כדי שניתן יהיה להשתמש בו לכתיבת מסמכים בוורד בעברית

AYELET1

New member
צו מהדיקטטורית הגדולה ../images/Emo3.gif

.......................................

mikeoreli

New member
הבנתי

מצד אחד אתה כותב הרבה אבל לא ממש הרבה. מצד שני אתה חייל. בתור אחד שכבר כמעט שכח מה זה להיות חייל בסדיר, אני זוכר את המשכורת של ה350 ש"ח העלובה. מצד אחד מכשירים כאלה קיימים כמו ה558 או מכשירים אחרים עם מקלדות סיריאליות או אינפרא אדום. מצד שני הציוד בכללותו עולה הרבה מעבר למשכורת של חייל, משהו בסביבות 3500 ש"ח. רק הערה קטנה, אני לא יודע אם הפוקט פיסי יודע לקרוא עברית ממקלדות כאלו.

2cookie

New member
כמובן שהוא תומך בצורה מושלמת

בעברית, ואיך לא- ממש כפי שהשואל ביקש- הוא זול מאד. שולה, יש לי בקשה אלייך. ייתכן שאת לא רוצה להיות היחידה בארץ עם זאורוס- אל תפילי את זה על משתמשים אחרים. המכשיר לא עונה לדרישות שלו וכלל לא מתאים, השתדלי להמליץ על מכשיר לפי דרישות הכותב.

mikeoreli

New member
למה בכזו עוינות ?

התעללו בך פה בזמן שלא הייתי? כשירון היה פה היית הרבה יותר רגוע. בעצם, איפה בכלל ירון ?

2cookie

New member
זהו שאיילת הדיקטטורית מטיילת לה

ומי יפחיד אנשים אם לא איילת?
סתם. זה פשוט הרגיז אותי, כי לכל אדם עם\בלי קשר לשאלה היא דוחפת את הזאורוס והגיע הזמן להפסיק עם זה כי זה ממש לא לעניין. בפורום פאלם הייתי קורא לזה "מצווה"- כאן זה מציק.

שוּלה

New member
טוב

אבל תזכור, שיש אנשים שזה היה יכול להתאים להם, אבל בכלל לא יודעים שיש אופציה אחרת, כי אין להם איפה לדבר. בוא נגיד, (וזו לא סתם דוגמא), אנשים שרוצים לקנות מחשב אבל לא מתאים להם חלונות XP: - המוכר בחנות יגיד להם שזה הדבר היחיד שיש - השכנים שלהם לא יודעים שיש משהו אחר חוץ ממקינטוש - בעבודה שלהם עובדים רק עם DOS. - מיקרוסופט לא מוכרת שום דבר אחר ומה עם לינוקס? זה קשה להתקנה, מסובך לעבוד עם עברית - אבל זו אופציה שאחוזים גדלים והולכים בארץ* ובעולם עוברים אליה. *אהמממ... "בארץ", הכוונה רק למחשבי PC. בעולם יש גם ZAURUS, YOPY ועוד. להערתך הספציפית: דווקא חיפשתי משהו בתחום ה150$-, והחלטתי לקנות את ה-ZAURUS היקר פי 5 כי הוא נותן לי יותר.

mikeoreli

New member
שאלה

כמו שאת יודעת יש כמה וכמה פרוייקטים של גיור הלינוקס ל PC. האם העברית שלהם ל PC לא יכולה לעבוד על הפלטפורמה ל PDA ?

2cookie

New member
הדוגמה שלך מאד לא רלוונטית.

את בעצם אומרת שאם אנחנו לא מגלים למשתמשים שיש לינוקס במחשבי כף יד אנחנו כובלים אותם למייקרוסופט. מה שבעצם לא תקף כי כמובן שיש פאלם שהיא אלטרנטיבה מכובדת לאנשים רבים...

AYELET1

New member
אני בכל מקרה אשמח

לשמוע משולה אודות התרשמותה מהזאורוס אולי תפרטי קצת יותר שולה?

שוּלה

New member
עוד שבועיים יהיה לי אותו ביד,

ואז אני אבוא לקוקי, אם יתאים לו, ואעשה לו הדגמה אישית

AYELET1

New member
ירון החליט לעזוב את ניהול הפורום

לפני מספר שבועות

למעלה