התיעצות

madbik

New member
התיעצות../images/Emo63.gif

אני רוצה לקנות מחשב כף יד. אישית אני מאוד מרוצה מהניידים הרגילים של COMPAQ ואני תוהה חיובית לגבי קנית מכשיר כף יד של החברה. אני צריך מכשיר שברובו ובתכליתו יהיה טוב לכתיבה בתוכנת WORD... זה רוב הצורך שלי בדבר. שאר הדברים ישמשו אותי כתוספות וכמובן שתוספות לפעמים עושות את ההבדל. כמו כן, מאחר והצרכים הם לכתיבה מרובה, ברצוני להצטייד במקלדת תואמת. אשמח לקבל המלצות על מכשירים שעשויים להתאים לי. ארז זוננשיין http://www.israblog.co.il/erezs

castroman

New member
לדעתי תישאר עם מחשב נייד

הWORK בפוקט לא משוכלל כמו במחשב הרגיל, בעניין המקלדת יש תמיכה בעברית אם אני לא טועה, אבל לדעתי זה עדין לא תחליף למחשב הרגיל, אני מציע שתחפש מחשב נייד קטן כמה שיותר ככה תוכל להנות הן מביצועים של מחשב רגיל והן מהמשקל.

madbik

New member
לא...

אם הייתי מחפש מחשב נייד הייתי מברר על נייד. אך אין לי צורך בכך. אני מחפש מחשב כף יד עם שיענה לי בראש ובראשונה על הצורך החשוב ביותר - כתיבת כתבות.

2cookie

New member
עדיף לך לקנות מכשיר עם חיבור USB

כמו המיטאק מיו 558, שיאפשר לך לחבר מקלדת רגילה בעברית ואם אני לא טועה הגירסה של PDAC כבר תומכת בזה.

mikeoreli

New member
אז פוקט פיסי לא מתאים לך

ממש לא נוח לכתוב הרבה זמן בפוקט פיסי. גם מבחינת המסך הקטן וגם בגלל שכל המקלדות המתקפלות פחות נוחות מלפ-טופ וסך כל הגודל יתאים באמת למיני לפ-טופ. לגבי קניית מיו 558 ומקלדת USB, לדעתי זה לא מתאים כי עם הגודל של מקלדת רגילה ומיו 558 זה גם לא נוח להסתובב. הפוקט פיסי, בגלל צורת הממשק שלו וגודלו, לא מסוגל להחליף לפ-טופ וגם לא מתיימר לעשות כן. עוד חסרון של המכשיר בתור מעבד תמלילים קטן הוא שהוורד הוא מינימלי ביותר והמעבד התמלילים המלא גם עולה 50$ וגם לא תומך טוב בעברית.

2cookie

New member
בדיונון נמכרת מקלדת ג'ל מתקפלת

USB כמובן, ב170 שקלים.

castroman

New member
קוקי יצא לך להשתמש באחת ?

לדעתי זה ממש ממש לא נוח, מניסיון - פעם חשבתי שהפוקט יוכל להחליף את המחברות שלי אבל זה לא הלך

castroman

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אני גם תקופה רוצה לקנות מחשב נייד - אני מתלבט בין Power Book של אפל לבין מחשב לוח, או איזה vaio של סוני.

2cookie

New member
התשובה ברורה../images/Emo3.gif

הבהרה- הבנות בתמונה הן לא אני!
בכל מקרה, את התופעה בה אתם חוזים בתמונה אני אוהב לכנות "אפקט הVAIO"

castroman

New member
מי זאת הפרחה שנועלת כאלה

מגפי עור שחורים גבוהים
זה לא הכי מושך אתה יודע

madbik

New member
ממש לא בכיוון לצערי

אני די מאוכזב ממכם. במקום להגיד לי מה כן אתם אומרים מה לא... מה לא, יכולתי לעשות בעצמי ועשיתי - לא מחשב נייד! אני חייל. אני צריך לצבא למשך הזמן שאני לא בבית במשך השבוע. מחשב נייד לא בא בחשבון בשום מצב. אני אחזור על הבקשה שלי פעם נוספת בתקווה לקבל תשובות לשאלה בלבד! איזה מכשיר כף יד (ועדיף של חברת COMPAQ) יכול לעזור לי בכתיבת כתבות (פשוטות, מלל פשוט, לא מעוצב, לא גרפים לא סטטיסטיקות. מלל פשוט כמו זה) ועל הדרך אולי גם לשימוש נוסף של מעט מיילים, מספר תזכורות ואולי משחק קטן או סרטון קצר. אך דברים אלו הם בגדר מותרות ולא חובה. עדיף לי להשקיע במוצר שיהיה יעיל בראש ובראשונה מבחינת כתיבה. מקווה לתגובות מתאימות הפעם ארז זוננשיין http://www.israblog.co.il/erezs

castroman

New member
אז כמו שאמרו יש 2 אפשרויות בגדול

1.דרך היציאה הסיראלית של המכשיר, כמעט כל מכשיר תומך, אתה רק צריך לבדוק אם העברית תתמוך. 2.מומלץ יותר לדעתי דרך חיבור USB, אותו תוכל למצוא בMio 558 - תקנה מקלדת כמה שיותר קטנה בתצורת USB (כמו שקוקי הציע למעלה).

madbik

New member
מתקדמים

כבר אנחנו מתקדמים
אני מקבל דגמים וזה טוב. אבל שכחת שאני חייל... אני לא מקבל הרבה כסף. נתת לי המלצה למכשיר באמת באמת טוב. אני מבין שלקחת יותר ברצינות את החלק של המותרות. אני אחדד את הבקשה לעזרה: מכשיר לכתיבה נטו!

castroman

New member
אני מניח שלא תמצא

במיוחד העניין של המקדלת - המקלדות שעובדות על החיבור הסיראלי הם יקרות יותר ואני לא בטוח אם יש תמיכה בעברית בהן, כמו כן ה558 נפסל בגלל המחיר לכן נוצרת בעיה
בכל מקרה מישהו יודע לבטח אם יש תמיכה עברית במקלדת שמתחברת לחיבור הסיראלי של הPPC ?

2cookie

New member
פרשתי

הוא רוצה זול, הבעיה היא שפוקט+מקלדת עברית+זול=ביטוי חסר משמעות. שיילך על פאלם טאנגסטן T משומש או זייר 71 ויקנה מקלדת.

raananta

New member
איילת מה קורה בתחום הפאלמים?!?

אני חושב ששם יש מכשירים זולים (יד שנייה) שתומכים גם במקלדת עברית. לא?!?

redbull2002

New member
בעולם הפאלם הוא יכול למצוא את

הקומבינציה הכי פשוטה בסביבות ה900 שקל כולל הכל(מקלדת חדשה ופאלם מחודש באחריות) ואפילו בפחות VX ומקלדת

למעלה