התיעצות

ב ה י ר

New member
התיעצות../images/Emo53.gif

שלום לכם, אני אפילו לא יודעת איך להתנסח מרוב שאני כל כך עצבנית.(סליחה מראש) אתמול דיברתי עם אמא מהמעון של ביתי והיא סיפרה לי שבמקרה היא דיברה עם אחת המטפלות (אחת חדשה ) והיא אמרה לה שהבת שלה (שנה ו 3) יוצאת לחצר עם כולם אבל קושרים אותה לסלקל ולא נותנים לה לשחק בחול למשך כל השהייה של הילדים בחצר . הרקע: לפניי חודש התלוננו אני והאם על עקיצות, הבנות היו חוזרות מהגן עקוצות בפנים בידים וברגליים והסתבר שזה מזבוב החול. המעון טיפל בבעית החול הם שמו חומר מיוחד בחול ופה חשבנו שנפתרה הבעיה כי מאז הבנות היו נקיות מעקיצות. אני חוששת מאוד שגם את שני ביתי (שנה ו4)קשרו לסלקל ולמה כיוון שאני קצת הופתעתי ששני חוזרת נקיה מחול בתקופה האחרונה (מכה על חטא לא העלתי על הדעת שימנעו ממנה דבר כזה
) ועכשיו לדילמה שלי: 1. אין לי הוכחות שכך היה גם עם שני (למרות שהרגש אומר שכן) 2. אני לא יכולה להפתיע אותם בביקורים כי עכשיו גשום ולא מוציאים לחצר האם לדבר עם המנהלת? אם כן איך לגשת? לחכות ליום יפה ולהפתיע בביקור? (למרות שמאוד קשה לי לחכות אני כל כל מוטרדת מהנושא)

אפרתש

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif מרתיח. אחשוב על תשובה.

לאה_מ

New member
באמת מרגיז מאד!!!!../images/Emo46.gif

אולי לשאול את אותה מטפלת שדיברה עם אמה של הילדה השניה? אפשר גם לשאול כבדרך אגב "שמתי לב שבזמן האחרון אין לה חול בנעליים...". אפשר להגיד כמה חשוב לך שהיא תשחק בחול. ואני בכל זאת בעד - לא משנה מה תהיה התשובה שיתנו לך - לעשות ביקור בגן ביום יפה ולראות. אם המדובר במעון יש סיכוי טוב שאת יכולה לראות את הנעשה בחצר בכלל מבלי שיבחינו בך, לא? ובדיוק בשביל תלונות מהסוג הזה במעון יש מדרג היררכי שמאפשר להתלונן גם "מעל" מי שמטפל ישירות בילדים, ומאפשר פיקוח על הטיפול בתלונה שלך.

חני ב

New member
אל תפתיעי בביקור

אלא גשי לדבר עם המנהלת ואמרי לה מה שמעת. לא רלוונטי ממי שמעת (במידה והיא תרצה לדעת). רצוי וחובה שידעו מה דעתך על כך ושמקרים אלו לא יחזרו על עצמם.

צימעס

New member
מותר לי להפעיל "מוח קרימינלי"?

מה עם לגשת לגננת, לשבח אותה, להתחנף קצת, לספר שבזמן האחרון הילדה חוזרת בלי עקיצות, וגם נקיה מחול, וזה ממש משמח אותך? אם תפתחי אתה, סביר שהיא תספר לך על כל הטריקים שלה

כרמית מ.

New member
אבל אז קשה "להפוך את עורך"

פתאום ולכעוס נורא על הטריקים המלוכלכים איך לשמור על הילדה נקיה

kby

New member
לא לא לא

דווקא גם יבטיח שהיא לא תגיד כלום וגם תהיה בעיה להגיד אחר כך שכועסים על השיטה. לא נשמע לי בכלל.

אפרתש

New member
חוץ מזה הם בסדר?

נשמעת לי גישה איומה ונוראה ואיומה לקשור ילדים. זה לא בא לידי ביטוי בדברים אחרים? כי אני חוששת שגם אם יבטיחו לך שלא יישנה - זה לא מבטיח שכך ייעשה. וגם אם לא יקשרו לסלקל - אם זו גישתם לילדים, בעיות יכולות לבוא ממקום אחר. כלכך בא לי לקשור את הגננת הזאת לאיזה סלקל. בחיי. אני לא קולטת מי מסוגל לנקוט בגישה מטופשת שכזאת. לפני כמה זמן בעלי שיחיה השאיר את תינוקתנו בת השנה אצל הסבתא לשעה. אחרכך הסבתא סיפרה לי בהנאה רבה איזה צחוקים היה שהיא קשרה את התינוקת בעגלה (כדי שלא תפריע כשהסבתא מבשלת), ואיך הילדה ניסתה לרדת מהעגלה. עד עכשו בא לי לבכות כשאני מדמיינת את הקטנה שלי קשורה שם, ורותחת על חמותי שחושבת שזה כלכך מצחיק. תנחשו לאיזה אבא אסור עכשו להשאיר את הילדה שלו אצל אמא שלו.

Shellylove

New member
לקשור ילד בסלקל???[אייקון מזועזע]

זה גובל בהתעלעלות בעיני. מה האמא (שסיפרה לך) עשתה? מה עם לדבר עם שאר ההורים ולשלוח נציג? יש פיקוח?

נורית מ.

New member
זה משנה אם קשרו גם את ביתך?

ביתך הרי מטופלת על ידי אותה גננת שמסוגלת להעלות על דעתה כזה דבר. תחשבי מה היית עושה אילו זו היתה ביתך וכך תטפלי בזה.

ב ה י ר

New member
ברור!

זה לא העיניין הזדעזתי מהמחשבה שאיזה ילד קשור לסלקל נגד רצונו

../images/Emo7.gifזו נשמעת לי התעללות...

רובם של הילדים- מתים על התפלשות ומשחק בחול,זו עובדה. ולכן מניעה של המשחק בחול- תוך קשירה של הילד בסלקל היא לדעתי התעללות. נראה לי שיש לעשות משהו ו...מהר, לא לחכות ליום בהיר, אלא ללכת מחר ולדבר עם המנהלת של המעון. ההוכחה שלך היא- הסיפור של החברה, (וחוסר החול בנעלים...)

זה לא נורמאלי.

אני מסכימה עם מה שנורית אומרת. בגן של עידו יש תינוק שעוד לא זוחל, ולפעמים שמים אותו בסלקל על הרצפה כדי שיוכל להסתכל על מה קורה בגן. אבל ילדים בגיל של בתך? זה פתרון מעוות לחלוטין. זה נורא.

vered4

New member
הוא מעורר תחושה מסוימת של נקמנות

קשה לי להגדיר בדיוק. אבל זה כאילו- ההורים התלוננו, אז נשחק ראש קטן ונמנע ממנה להכנס לבעיות כדי שלא יהיו להם תלונות.

ענתש

New member
אני בשוק !! סלקל בגיל שנה ושלוש זה

כמו כותונת משוגעים ממש ! זה גיל כל כך אנרגטי ! בהיר, לא יודעת מה הייתי עושה, בטח משסה בהם את בעלי שיוציא מהם את הפרטים (טוב, בשביל מה התחתנתי עם "ענק ידידותי גדול" - רק שהוא לא כל כך ידידותי כשהוא לא רוצה... הוא הצד האסרטיבי במשפחה).

למעלה