התיעצות

התיעצות ../images/Emo35.gif

שלום! בעוד 3 חודשים אנחנו מצפים לפגישה עם ה
שלנו. וחודש אחרי לידה אנחנו עוברים לדירה החדשה שלנו. אני בדילמה רצינית - יש לי לבחור בין שני חדרים בשביל תינוקת - חצי חדר או חדר ממ"ד. חצי חדר מאד קטן, כ6.5 מטר וממ"ד כמובן גדול יותר, כ9.5 מטר אבל הוא ממ"ד. מצד אחד אני רוצה שיהיה לה חדר גדול יותר, מצד שני אני לא רוצה להכניס אותה לממ"ד עם דלת פלדה וקירות בטון העבות. מה לעשות? האם ממ"ד זה בכלל בטוח לתינוקת או עדיף לשים אותה בחצי חדר? תודה!

noga30

New member
../images/Emo62.gifחומר למחשבה

לפי דעתי אין בעיה למקם את החדר שלה בממ"ד. החיסרון של הממ"ד הוא שיש הד בחדר, וניתן לפתור זאת ע"י שימוש בחומרים בולעי רעש. חומרים אלה יכולים להיות קישוטי בד, וילונות וכו'. חיסרון נוסף שיש פלואורסנט, ואז לא ניתן להשתמש באהיל רגיל, וגם להשתמש בדימר כדי להחליש את עוצמת התאורה. התברר לי שיש פלואורסנטים שניתנים לעימעום, אבל הם יקרים. את בעית האור הלבן ניתן לפתור ע"י שימוש בנורה בגוון 870, שנותנת אור חם. חצי חדר אומנם קטן, אבל אצלנו למשל, סידרנו לה את החדר וצעבענו וכו', והיא ישנה בו רק בלילה, ומבלה את היום בסלון. היא כבר בת שנה וחצי כמעט, ואני לא יודעת מתי החדר שלה יתחיל לשמש למשחקים ממש. היתרון של שימוש בחדר הגדול יותר, שאחר כך שיהיה עוד ילד, הוא יוכל להצטרף לאותו חדר. אגב, את החלון שנפתח עם כנף אל תוך החדר, אפשר להחליף לחלון פיווט, שאטום גם כן לגזים, וכך אין סיכון של פגיעה מהכנף הבולטת לחדר. מצטערת על התשובה המבולבלת...

למעלה