התיעצות ראשונית

מיכי22

New member
התיעצות ראשונית

שלום לכולם אני סטודנטית, מסיימת שנה א' ואני חושבת לפנק את עצמי עם מחשב נייד אני לא ממש מתמצאת בתחום אז היתי שמחה להמלצות אני אשתמש במחשב בעיקר ללימודים, תוכנות אופיס שונות קצת מוזיקה וסרטים חשוב לי משקל לא כבד וחיי בטריה ארוכים תודה מיכי

מיכי22

New member
שכחתי לציין

מבחינת תקציב נראה לי סביבות 5000 שקל זה הגיוני (כמובן שכמה שפחות יותר טוב)

kobi 23

New member
שלום לך

אני ממליץ לך ללכת על מחשב מהסדרה העיסקית של דל , את מקבלת מחשב איכותי , אמין ועמיד יחסית למחשבים הסטנדרטים הנמכרים היום ובמחיר הגיוני. Latitude D530 2.0GHz 160GB זהו מחשב שמתאים לך לתקציב העלות שלו בסביבות ה4500 ש"ח +500 למערכת ההפעלה.המשקל של המחשב הוא כ2.30 כמובן אם את רוצה לחסוך ולא להוציא את כל הכסף שיש לך את יכולה לקנות מחשב מסדרה רגילה (לא עיסקית) אבל אז את גם מתפשרת על החוזק של המחשב ,האיכות והמשקל. במקרה הזה , את יכולה לקנות מחשבים דל מסדרת אינספיריון 1525 ,לנובו 3000 , וHP פאוויליון (אני לא מת על HP). חשוב לציין שלשימושים שלך אין צורך במחשב חזק (מבחינת חומרה) גם מחשב בסיסי ב3200 ש"ח יכול להספיק

אפסט

New member
נראה לי שויסטרו 1400 יכול להתאים לך

במשב - מחירו של המחשב הוא 4190 ש"ח (ללא מערכת הפעלה) מחשב 14 אינץ' 2 קילו וחצי, 350 שקל תוספת ותוכלי לקנות מערכת הפעלה XP בנפרד (האתר מציע תוספת בת 900 שקל לויסטה עסקי - לא משתלם כל כך) http://mashav.co.il/hardware/index.htm

Jan22

New member
2 אפשרויות

1. ללכת עם הזרם ולקנות נייד שיכול להריץ אפליקציות כבדות יותר מאופיס/אנטרנט (מכיוון שנייד עבור תוכנות משרד כגון מוסיקה/סרטים/אופיס/אנטרנט וכו' ((דור ישן)) משתווה פלוס מינוס במחיר לנייד מהדור החדש) . החל מ3K. 2.לקחת נייד ייעודי (כלומר מבוסס מעבד מהדור הישן) ,מעבד SEMPRON/CELERON עבור השימושים הנ"ל , לא אמור לעלות יותר מ3K.

Jan22

New member
חיי בטריה ארוכים

תלויים במערכת ההפעלה שלך (XP או VISTA או לינוקס???) ,בסוג הסוללה (סטנדארט - 6CELL - מספיקה 3 וחצי שעות פלוס מינוס תחת XP ,שעתיים וחצי פלוס מינוס תחת ויסטה) , והפאקטור המהותי ביותר הוא - התוכנות שמריצים ,ככל שתוכנה כבדה יותר (למשל WIFI או סרט ,או קריאה של מידע מהCDROM) הסוללה מחזיקה הרבה פחות.

אפסט

New member
שכחת לציין גם ש-WIFI מקצר בכ-15% את זמן

הסוללה, בסביבות ה-20 דקות בערך. כשהוא פעיל כמובן.

למעלה