התיעצות קלה

ינון ק

New member
התיעצות קלה

תודה רבה לכל מי שענה לי על השאלה הקודמת יש לי שאלה נוספת: אנחנו נוסעים לסוף שבוע ויש לי התלבטות קלה האם אפשר להכניס את הקוקטייל האכלת יד לכלוב עם תוכים נוספים (בכלוב יש קוקטיילים, דררות, ציפורי אהבה ופרסונטות ) זה יפגע בקשר שלו איתנו? יש מניעה מלשים אותם ביחד לזמן קצר?

mali24

New member
אני לא ממש יודעת, אבל יש לי השערה:

לדעתי תוכי שהוא מוחתם (כלומר, האכלת-יד), הוא עדין מדי בשביל להיות בכלוב עם "ציפורי-פרא"... אולי אפשר לקרב את הכלוב שלו לכלוב של שאר התוכים, כדי שלא יישתעמם...

174M4R

New member
--->

הדררות והקוקטילים והציפורי אהבה חיים ביחד באותו כלוב?? והם לא מפריעים זה לזה??? לא כדאי בכלל להסתכן בלהכניס אותו לשם! אם תכניס אותו לשם, יכל להיות שכל התוכים בכלוב יתנפלו עליו ויהרגו אותו, ואם לא, הוא פשוט יאבד את ההחתמה..

ינון ק

New member
בהרמוניה שלמה

יש לי כלוב ענק 2מטר על 2 מטר בחצר וחיים שם זוג דררות,קוקטיילים,פרסנטות,וציפורי אהבה. כולם חיים בהרמוניה מושלמת שאלתי היא בביתי יש לי קוקטייל מוחתם ואני נוסע לסוף שבוע האם ניתן להכניס את הקוקטייל המוחתם לכלוב הגדול שלא ישועמם לסוף שבוע.

שמע

זה מזה לא בטוח ב100% כל ההשערות זה עניין של כן או לא ממש חד וחלק יכול להיות שעדיין הוא יגש אליך והכל אבל גם יכול להיות שלא אבל לדעתי אין טעם להסתכן,תן לו כלוב חדש-שיהיה רק שלו,שיקשר אליך יותר היום יש המון מבצעים לכלובים וגם יש המון אנשים שמוכרים כלובים קנה לו אחד,לא להתעצל יותר מידי..

למעלה